Connect with us

رویداد های اخیر

سناتوران جمهوری خواه امریکا خواهان تحریم‌های بیشتر بر مقام‌های امارت اسلامی هستند

منتشر شده

در

سناتوران جمهوری خواه در مجلس سنای ایالات متحده امریکا می‌خواهند با تصویب یک لایحه تحریم‌های بیشتری را بر مقام‌های امارت اسلامی افغانستان وضع کنند.

شبکه خبری فاکس نیوز به نقل از جیم ریش، یکی از سناتوران جمهوری خواه گزارش داده است که که قصد دارند در پاسخ به نقض حقوق بشر توسط مقام‌های حاکم در افغانستان لایحه ای را زیر نام ” قانون تحریم امارت اسلامی” به کانگرس امریکا تقدیم کنند.

در همین حال امارت اسلامی می گوید که پالیسی انزوا سازی و افزایش تحریم ها مشکلات را حل نمی کند بل باعث ایجاد فاصله ها و تیرگی روابط خواهد شد. معاون سخنگوی امارت اسلامی می گوید که برای حل مشکلات موجود باید از راه های دیپلوماتیک تلاش صورت بگیرد.

فاکس نیوز به نقل از جیم ریش، گزارش داده است که به دلیل نقض حقوق بشر توسط حاکمان افغانستان، او و ۱۸ سناتور دیگر این لایحه را برای بحث و تصویب به کانگرس ارائه خواهند کرد. ریش از کانگرس خواسته که لایحه را پس از ارائه، هرچه سریع‌تر تصویب کند.

جیم ریش، سناتورامریکایی می‌گوید که:«این لایحه رییس جمهور را ملزم می‌کند طالبان (امارت اسلامی) را به دلیل نقض حقوق بشر، از جمله نقض حقوق زنان، تحریم کند. این اقدام تمامی معاملات واموالی که در اختیار طالبان (امارت اسلامی) است را مسدود و ممنوع می‌کند، وهمچنین تمامی ویزاها یا سایر اسنادی را که اجازه ورود به ایالات متحده را می‌دهد، بی‌اعتبار می‌کند. کنگره باید به سرعت برای تصویب این لایحه عمل کند آنان از ممنوعیت‌ها ومحدودیت‌ها برای دستیابی به منافع سیاسی خود استفاده می‌کنند، متأسفانه، اقدامات دولت بایدن نتوانسته است رفتار حاکمان کنونی افغانستان را تغییر دهد.»

این سناتور امریکایی همچنان گفته که ایالات متحده نمی‌تواند مقام‌های امارت اسلامی را به سادگی سرزنش کند و از آنها انتظار داشته باشند که رفتار و پالیسی‌های شان را تغییر بدهند.

در همین حال، امارت اسلامی افغانستان می‌گوید که پالیسی انزوا سازی و افزایش تحریم‌ها مشکلات را حل نمی‌کند بل سبب ایجاد فاصله‌ها و تیرگی روابط خواهد شد. بلال کریمی، معاون سخنگوی امارت اسلامی تاکید می‌کند که برای حل مشکلات موجود باید از راه‌های دیپلوماتیک تلاش صورت گیرد.

سناتوران جمهوری‌‌خواه همچنان از امارت اسلامی افغانستان خواسته اند تا برای جلوگیری از تصویب تحریم‌های بیشتر، سیاست‌های خود را تغییر دهند. و نیز روابط خود را با تمام گروه‌های تروریستی قطع کرده، حقوق بشر، حقوق زنان و آزادی رسانه‌ها را رعایت کند. امارت اسلامی اما اینگونه اتهام‌ها را رد می‌کند.

رویداد های اخیر

کرزی در روز جهانی دختر: دروازه‌های مکاتب و پوهنتون‌ها باید به روی دختران باز شود

کرزی همچنین گفته است که مردم افغانستان با پیشینه فرهنگی کهن و احترام عمیق به زنان و دختران، با افتخار از جایگاه، موفقیت‌ها و رشادت‌های آنان در محافل داخلی و بین‌المللی یاد می‌کنند.

Published

on

حامد کرزی، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان، به مناسبت روز جهانی دختر بر توانمندسازی دختران در کنار پسران تأکید کرده و خواستار فراهم‌شدن فرصت‌های کامل تعلیمی برای آنان شده است.

کرزی گفته است که روز جهانی دختر، جامعه انسانی را متوجه مسئولیت سنگین در قبال دختران می‌سازد و نباید از توانمندسازی آنان غفلت شود.

او افزوده است که افغانستان برای دستیابی به رشد و توسعه، باید بیش از همه بر توانمندسازی دختران تمرکز کند؛ امری که به گفته او، تنها با فراهم‌ساختن تمام فرصت‌های تعلیمی و امکان ادامه تحصیل در مقاطع عالی علمی ممکن است.

رئیس‌جمهور پیشین افغانستان با گرامیداشت این روز، ابراز امیدواری کرده است که هرچه زودتر دروازه‌های مکاتب و پوهنتون‌ها به روی دختران باز شود تا آنان بتوانند با دانش، تخصص و مهارت‌های خود به مردم و کشورشان خدمت کنند و مایه افتخار افغانستان در جهان شوند.

کرزی همچنین گفته است که مردم افغانستان با پیشینه فرهنگی کهن و احترام عمیق به زنان و دختران، با افتخار از جایگاه، موفقیت‌ها و رشادت‌های آنان در محافل داخلی و بین‌المللی یاد می‌کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار متقی با معاون سازمان همکاری اسلامی؛ تأکید بر گسترش روابط و همکاری‌ها با افغانستان

در پایان این دیدار، بر اهمیت گسترش هرچه بیشتر روابط میان افغانستان و سازمان همکاری اسلامی و فراهم‌سازی زمینه‌های جدید برای همکاری تأکید شد.

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان اعلام کرده است که امیرخان متقی، وزیر امور خارجه، با سفیر طارق علی بخیت، معاون سرمنشی سازمان همکاری اسلامی (اوآی‌سی)، دیدار و درباره گسترش روابط و همکاری‌های دوجانبه گفتگو کرده است.

به گفته این وزارت، در آغاز دیدار، انتصاب سرمنشی جدید سازمان همکاری اسلامی تبریک گفته شد و درباره جایگاه مهم افغانستان در دیدگاه این سازمان و تعامل سازنده با کشور بحث صورت گرفت.

بر اساس اعلامیه وزارت امور خارجه، دو طرف همچنان درباره وضعیت افغانستان و منطقه، تحولات سیاسی و اقتصادی کشورهای منطقه و جهان و ایجاد فرصت‌های جدید در بخش‌های مختلف تبادل نظر کردند.

در پایان این دیدار، بر اهمیت گسترش هرچه بیشتر روابط میان افغانستان و سازمان همکاری اسلامی و فراهم‌سازی زمینه‌های جدید برای همکاری تأکید شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یوناما: افغانستان سومین کشور جهان از نظر تلفات ناشی از مواد انفجاری منفجرناشده است

یوناما تأکید کرده است که آگاهی‌دهی عمومی و همکاری مشترک می‌تواند در جلوگیری از رویدادهای مرگبار و نجات جان انسان‌ها نقش مهمی داشته باشد.

Published

on

هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) هشدار داده است که افغانستان از نظر تلفات ناشی از مواد انفجاری منفجرناشده، سومین کشور جهان است و بخش‌های گسترده‌ای از خاک این کشور همچنان با ماین‌ها و مهمات به‌جامانده از جنگ آلوده می‌باشد.

یوناما در پیامی تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین حمایت مالی از مؤسسات ماین‌پاکی ادامه دارد. این مؤسسات هر روز برای پاک‌سازی ماین‌های زمینی و سایر مواد انفجاری مرگبار فعالیت می‌کنند و هم‌زمان، در سراسر کشور درباره خطرات این مواد به مردم آگاهی می‌دهند.

بر بنیاد این پیام، کودکان آسیب‌پذیرترین گروه در برابر این تهدید هستند و ۸۰ درصد مجموع تلفات ناشی از این مواد را تشکیل می‌دهند. بسیاری از کودکان هنگام بازی با مواد انفجاری منفجرناشده زخمی می‌شوند یا جان خود را از دست می‌دهند.

یوناما تأکید کرده است که آگاهی‌دهی عمومی و همکاری مشترک می‌تواند در جلوگیری از رویدادهای مرگبار و نجات جان انسان‌ها نقش مهمی داشته باشد.

این نهاد از شهروندان خواسته است که در صورت مشاهده هرگونه شیء ناشناخته یا مشکوک، به آن دست نزنند و فوراً موضوع را به مقام‌های مربوط اطلاع دهند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!