Connect with us

تجارت

شرکت بیات پاور برنده جایزه بزرگ «ایشین پاور۲۰۲۳» شد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲۰, ۱۴۰۲

شرکت «بیات پاور» با گام‌های مستحکم در تسهیل پروژه‌ تولید برق از گاز طبیعی بر قلعه بام آسیا ایستاد و توانست جایزه بزرگ «ایشین پاور۲۰۲۳» که برای بدست‌آوردن آن پروژه‌های انرژی از تمام کشورهای آسیایی نامزد بودند را به نام افغانستان کسب کند.

شهر کوالالامپور مالیزیا میزبان اهدای این جایزه بزرگ بوده است.

علی قاسمی، رییس شرکت بیات پاور، می‌گوید که بیات گروپ یگانه شرکتی است که بالای پروژه تولید برق از گاز طبیعی در افغانستان با ۴۵ توربین انرژی کار می‌کند که در جهان بی نظیر است.

رییس شرکت بیات پاور شرایط کنونی را فرصت خوب برای سرمایه‌گذاری در افغانستان می‌داند.

به گفته آقای قاسمی، افغانستان در چندین دهه اخیر این سطح از صلح و امنیت را تجربه نکرده است.

علی قاسمی در این مورد گفت: «بیات گروپ بزرگترین سرمایه‌گذاری خصوصی در افغانستان است و در حال حاضر تنها نیروگاه گازی در افغانستان را اداره می‌کند که تقریباً یک میلیارد کیلووات ساعت تاهنوز تحویل داده است. افغانستان برای سرمایه‌گذاری آماده است و این سطح از صلح و امنیت را افغانستان در چندین دهه اخیر تجربه نکرده است.»

آقای قاسمی افزود: «افغانستان کشوری است که با ۳ میلیارد نفر احاطه شده و حدود ۴۰ میلیون جمعیت با میانگین سنی ۱۹ سال پتانسیل‌های زیادی در آن‌جا وجود دارد. زمان بسیار خوبی برای پیوستن به ما و سرمایه‌گذاری به ویژه در بخش انرژی است، زیرا افغانستان دارای منابع عظیمی می‌باشد.»

ترکیب چشم‌انداز کسب وکار خلاق، تأمین مالی جسورانه، فناوری نو آورانه و پلان و تطبیق موفقانه پروژه تولید برق از گاز طبیعی معیار کسب این جایزه بزرگ آسیایی بود که شرکت «بیات پاور» آن را برآورده کرده است.

نقیب الله احمدی، سرپرست سفارت افغانستان در مالیزیا اظهار خرسندی کرد که افغانستان با گذشت هر روز پیشرفت می‌کند. او گفت جای افتخار است که شرکت‌های افغانستان همانند شرکت‌های بزرگ بین المللی جایزه دریافت کردند.

آقای احمدی افزود که برای شکوفایی کشور، نیاز است تا شب و روز کار شود، زیرا کارها در مقایسه با زمان بیشتر است. به گفته وی، اکنون برای توسعه و آبادی افغانستان بهترین فرصت ایجاد شده است و افغان‌ها باید دست به دست هم بدهند و به گونه مشترک برای آبادی، توسعه و رفاه کشور کار کنند.

سرپرست سفارت افغانستان در مالیزیا از تاجران افغان که در خارج سرمایه گذاری کرده اند خواست تا به کشور برگشته و در آبادی کشور سهم گیرند و در آنجا سرمایه گذاری نمایند. او همچنان از شرکت های بین المللی خواست تا از فرصت های سرمایه گذاری در کشور استفاده نمایند.

آقای احمدی از رهبری بیات پاور و شرکت ترکی ۷۷ برای سرمایه گذاری شان در کشور و انجام کار به گونه معیاری سپاسگزاری کرده پیشرفت و خدمات هرچه بیشتر آنها را آرزو نمود.

در همین حال، شرکت برشنا می‌گوید که کسب این جایزه بزرگ از سوی شرکت بیات پاور از اهمیت بالای برخوردار است و سکتور خصوصی را بر سرمایه‎گذاری در افغانستان تشویق می‌کند.

در عین حال، شرکت برشنا با بیات پاور قرارداد همکاری دارد و این شرکت توزیع و تنظیم برق تولید‌شده‌ برق گاز طبیعی بیات پاور را برای دست‌کم ۲۰۰ هزار خانواده در ولایات جوزجان، سرپل و بلخ تسهیل می‌کند.

فریدالله شرف‌مل، رییس هماهنگی سرمایه‌گذاری شرکت برشنا، گفته است: «بیات پاور پروژه‌اش را بسیار به شکل موفقانه تطبیق و خوب مدیریت کرده است و همین سبب شده که این جایزه را صاحب شود و جایزه را کسب کند. بنابراین، این جایزه نه تنها به بیات پاور و به شرکت برشنا و به شرکت ۷۷ از اهمیت خاص برخوردار است بلکه این سبب می‌شود که سکتور خصوصی تشویق شود و در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.»

قابل ذکر است که نیروگاه بزرگ و منحصر به فرد تبدیل گاز به برق شهر شبرغان ولایت جوزجان، با به کارگیری از توربین زیمنس SGT A-45 نمونه از مشارکت جهانی بیات پاور جهت تأمین نیازمندی انرژی برق در افغانستان است.

بیات پاور با چشم‌انداز برای کمک به افغانستان در دستیابی به امنیت انرژی و ایجاد مسیری برای خودکفایی انرژی تأسیس شده است.

تجارت

راه ترانزیتی جدید چین–افغانستان؛ ازبکستان مسیر تازه انتقال کالا را راه‌اندازی کرد

مقام‌ها می‌گویند این مسیر جدید که حدود ۷۴۰۰ کیلومتر طول دارد، می‌تواند زمان انتقال را به حدود ۳۰ روز کاهش داده و کارایی روند ترانزیت را بهبود بخشد.

Published

on

ازبکستان از راه‌اندازی یک مسیر جدید چندوجهی انتقال کالا میان چین و افغانستان از طریق آسیای میانه خبر داده است.

بر اساس گزارش‌ها، این مسیر شامل انتقال کانتینرها از چین از طریق خط آهن تا ایستگاه آلتین‌کول در قزاقستان و سپس انتقال آن به ازبکستان است. پس از آن، کالاها به مرکز لوژستیکی بخارا منتقل شده و از آنجا از طریق ترکمنستان به شهر هرات در افغانستان ارسال می‌شود.

گفته می‌شود پیش از این، انتقال کالا در این مسیر عمدتاً از طریق راه دریایی به بندرعباس ایران و سپس به‌صورت زمینی به افغانستان انجام می‌شد.

مقام‌ها می‌گویند این مسیر جدید که حدود ۷۴۰۰ کیلومتر طول دارد، می‌تواند زمان انتقال را به حدود ۳۰ روز کاهش داده و کارایی روند ترانزیت را بهبود بخشد.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که تلاش‌ها برای توسعه دهلیزهای تجارتی و تقویت اتصال منطقه‌ای در حال افزایش است.

Continue Reading

تجارت

بررسی روند پروژه مس عینک؛ تأکید بر تطبیق تعهدات قراردادی

وزیر معادن و پترولیم نیز تأکید کرده است که کمپنی قراردادی باید مطابق شرایط، تعهدات و هدایت‌های کتبی وزارت عمل کرده و برای تطبیق کامل پروژه، اقدامات عملی و جدی روی دست گیرد.

Published

on

وزارت معادن و پترولیم اعلام کرده است که هدایت‌الله بدری، وزیر این وزارت، با سفیر چین، رئیس عمومی کمپنی MCCT، رئیس کمپنی قراردادی MJAM و هیئت همراه آنان در مورد روند پروژه معدن مس عینک دیدار و گفتگو کرده است.

به گفته این وزارت، در این نشست روی عدم تطبیق برخی تعهدات و مکلفیت‌های مندرج در قرارداد معدنکاری مس عینک بحث صورت گرفته و موضوع پیشرفت کار پروژه مورد بررسی قرار گرفته است.

رئیس عمومی MCCT در جریان این گفتگو تعهد کرده است که موارد باقی‌مانده و فعالیت‌های معدنی که تاکنون مطابق قرارداد عملی نشده، در آینده تکمیل خواهد شد.

وزیر معادن و پترولیم نیز تأکید کرده است که کمپنی قراردادی باید مطابق شرایط، تعهدات و هدایت‌های کتبی وزارت عمل کرده و برای تطبیق کامل پروژه، اقدامات عملی و جدی روی دست گیرد.

پروژه مس عینک یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های سرمایه‌گذاری معدنی در کشور به‌شمار می‌رود که سال‌هاست روند اجرایی آن ادامه دارد.

Continue Reading

تجارت

افزایش چشمگیر صادرات غله قزاقستان به افغانستان

حجم صادرات غله قزاقستان به افغانستان در این مدت به ۳۰۲ هزار تُن رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته، ۴.۲ برابر افزایش را نشان می‌دهد.

Published

on

بر اساس گزارش آژانس خبری بین‌المللی «کازاینفورم»، صادرات غله قزاقستان به افغانستان در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۶ میلادی به‌گونه قابل توجهی افزایش یافته و بیش از چهار برابر رشد داشته است.

طبق این گزارش، حجم صادرات غله قزاقستان به افغانستان در این مدت به ۳۰۲ هزار تُن رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته، ۴.۲ برابر افزایش را نشان می‌دهد.

در همین حال، مجموع صادرات غله قزاقستان نیز با رشد ۱۸ درصدی به ۳.۲ میلیون تُن رسیده است. همچنان صادرات داخلی غله در این کشور ۸ درصد افزایش یافته و به ۰.۹ میلیون تُن رسیده است.

مقام‌های قزاقستان اعلام کرده‌اند که در سال‌های آینده برنامه دارند ظرفیت پروسس محصولات زراعتی را گسترش دهند و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۸ میلادی، تأسیسات جدید غله بتواند سالانه ۵.۸ میلیون تُن محصولات را مدیریت کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!