Connect with us

رویداد های اخیر

شفاخانه ایمرجنسی کابل: بیش از ۴۰ زخمی از محل انفجار به این شفاخانه منتقل شده‌اند

منتشر شده

در

شفاخانه ایمرجنسی کابل می‌گوید که بیش از ۴۰ زخمی از محل انفجار در نزدیکی وزارت خارجه به این شفاخانه منتقل شده‌اند.

این شفاخانه شب گذشته (۲۱جدی) با نشر اعلامیه‌ای در توییتر گفته است که شمار تلفات این رویداد در حال افزایش است و تعیین رقم نهایی آن دشوار است.

به نقل از اعلامیه، کارمندان شفاخانه ایمرجنسی به رسیدگی به زخمیان ادامه می‌دهند و تخت‌های خواب اضافی را در آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری جابجا کرده‌اند.

طبق اطلاعات شفاخانه ایمرجنسی، در سال جاری میلادی این نخستین باری است که زخمیان دسته‌جمعی از یک رویداد به این شفاخانه منتقل شده‌اند.

گفتنی است که عصر دیروز یک حمله کننده انتحاری مواد انفجای همراه‌اش را در مقابل دروازه وزارت خارجه منفجر کرد.

پولیس کابل شمار کشته شده‌گان را پنج تن عنوان کرد.

این انفجار زمانی که کارمندان وزارت خارجه در حال بیرون شدن از وزارت بوده رخ داده‌است.

در همین حال یکی از کارمندان سابق این وزارت به سی‌بی‌اس نیوز گفت که دراین رویداد دست کم ۱۳ نفر کشته شدند که همه شان کارمندان وزارت خارجه بودند.

دفتر یوناما در کابل با نکوهش این رویداد، نگرانی‌اش را از افزایش ناامنی اظهار کرده است.

حامد کرزی، رییس‌جمهور پیشین افغانستان، حمله انتحاری روز گذشته را نکوهش کرده است .

آقای کرزی در رشته تویتی افزون بر همدردی با خانواده‌های آسیب‌دیده، این رویداد را «جنایت ضد بشری و خلاف ارزش‌های انسانی و اسلامی» خوانده است.

امریکا و روسیه نیز این حمله را نکوهش کرده اند.

به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان مسوولیت این حمله را گروه داعش به عهده گرفته است.

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۲۸۱ افغان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی داده اند

Published

on

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده است که ۲۸۱ شهروند افغانستان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند.

طبق گزارش، افغانستان در جایگاه سوم از لحاظ تعداد درخواست‌های پناهندگی قرار دارد. سوریه با ۳۱۹۶ درخواست در رتبه دوم قرار دارد.

خبرگزارش تاس نوشته است که بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی را در سال گذشته شهروندان اوکراین (۳۳۳۲) ارائه داده اند.

ازبیکستان (۱۷۶ متقاضی) و آلمان (۱۲۹) نیز در سال گذشته در میان پنج ملیت برتر متقاضی پناهندگی در روسیه بوده اند. در مجموع، ۸۲۲۰ شهروند خارجی در سال ۲۰۲۵ درخواست پناهندگی موقت داده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۱۳۴۱ مورد افزایش داشته است.

پناهندگی موقت در روسیه، اقامت قانونی، زمینه کار بدون مجوز، دسترسی به مراقبت‌های صحی تحت پوشش بیمه اجباری، اسناد مسافرتی، فرصت‌های تحصیلی و کمک مالی را فراهم می‌کند. همچنین این اولین قدم برای اخذ اجازه اقامت موقت و در نهایت شهروندی روسیه محسوب می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلال کریمی با رئیس بخش آسیایی وزارت خارجه چین دیدار کرد

Published

on

بلال کریمی، سفیر امارت اسلامی در بی‌جینگ با لیو جین‌سونگ، رئیس بخش آسیایی وزارت امور خارجه چین و یوشیاویونگ، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان، دیدار کرده و آنان درباره روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور، فعال‌سازی دهلیز واخان، امور قنسولی و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در چین، آقای کریمی در این دیدار از موضع مثبت چین ستایش کرده و همکاری میان دو کشور را ضروری دانسته است.

خبرنامه افزوده است که جین‌سونگ و یوشیاویونگ همچنان ضمن احترام به استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت افغانستان، بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!