Connect with us

علم و تکنالوژی

شماری از مردم کوریایی شمالی سیستم‌های امنیتی دولتی را دور می‌زنند

منتشر شده

در

یک گروه مستقر در ایالات متحده در گزارشی مدعی شد، با وجود تشدید تلاش‌های کوریایی شمالی برای جلوگیری از دیدن اطلاعات خارج از کشور توسط شهروندان، تعدادی از افراد موفق به دور زدن کنترل‌های شدید دولتی بر روی تلفن‌های هوشمند خود شده‌اند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، لومن (Lumen)، یک سازمان غیرانتفاعی مستقر در ایالات متحده برای دسترسی کوریایی ‌شمالی به اطلاعات، خبر از یک هک در مقیاس جزئی داده است. با این حال تغییرات اخیر در قانون کوریایی ‌شمالی نشان می‌دهد که مقامات ملی آن را یک مشکل جدی می‌دانند.

در این گزارش ادعا شده است که بیشتر دانش مورد نیاز برای هک کردن تلفون‌ها از سمت افرادی در کوریایی ‌شمالی است که برای کار به چین فرستاده شده بودند؛ بیشتر این افراد در مشاغل برون‌سپاری نرم‌افزار مشغول کار بوده‌اند.

تیلیفون‌های هوشمند در کوریایی ‌شمالی زیاد شده‌اند، اما تعداد کمی از مردم اجازه دسترسی به اینترنت بین‌المللی را دارند. دستگاه‌ها در این کشور باید دارای برنامه‌های دولتی و سایر کنترل‌هایی باشند که بر استفاده نظارت کرده و دسترسی را محدود می‌کنند.

نویسندگان گزارش با همکاری با ERNW، یک سرویس امنیت فناوری اطلاعات مستقل مستقر در آلمان، تیلیفون‌های هوشمند و تبلت‌های کوریایی ‌شمالی را برای کنترل دولت بررسی کردند و با دو فراری مصاحبه کردند که گفتند قبل از فرار از کشور توانسته‌اند این محدودیت‌ها را دور بزنند.

در نتیجه این گزارش، این تحقیق فرضیات مبنی بر اینکه مردم کوریایی ‌شمالی با قطع اینترنت، فاقد دانش و ابزار لازم برای حمله موثر به مکانیسم‌های کنترل اطلاعات دولتی هستند، را باطل می‌کند.

هدف از این هک، دور زدن امنیت تلفن و نصب برنامه‌های مختلف بوده است.

در این گزارش آمده است که ارزش فروش مجدد گوشی را می‌توان با دسترسی و حذف اسکرین‌شات‌های گرفته شده به‌طور خودکار به وسیله «Trace Viewer» افزایش داد، برنامه‌ای در هر گوشی هوشمند کوریایی ‌شمالی، اسکرین‌شات‌های تصادفی می‌گیرد تا جلوی فعالیت‌های غیرقانونی کاربر را بگیرد.

گزارش Lumen می‌گوید این امکان وجود دارد که انجینران دولتی به تکنیک‌های توصیف شده توسط هکرها با غیرفعال کردن رابط USB مورد استفاده برای دسترسی به تلیفون پاسخ دهند.

علم و تکنالوژی

استارلینک ایلان ماسک در مقابل چالش امنیتی ایران

امریکا، چین و روسیه با دقت نتیجه عملکرد استارلینک در ایران را دنبال می‌کنند، زیرا این سیستم نه تنها اهمیت نظامی و اطلاعاتی دارد، بلکه آینده رقابت‌های اینترنت ماهواره‌ای را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

Published

on

خبرگزاری رویترز گزارش داده است که ناآرامی‌های اخیر در ایران، انجینران کمپنی اسپیس ایکس، مالک استارلینک، را با یکی از سخت‌ترین آزمایش‌های امنیتی خود مواجه کرده است. ایران با استفاده از پارازیت‌اندازهای ماهواره‌ای و تاکتیک‌های جعل سیگنال تلاش می‌کند کارکرد استارلینک را مختل کند.

به گفته رویترز، اسپیس ایکس هفته گذشته برای مقابله با قطع اینترنت در ایران و پس از سرکوب معترضان، اشتراک استارلینک را برای ایرانی‌ها رایگان کرده است. استارلینک از زمان استفاده آن در جنگ روسیه و اوکراین، به ابزاری مهم برای رفع مشکل قطع اینترنت و مقابله با سرکوب حکومت‌ها تبدیل شده است.

جان پلامب، رئیس پیشین بخش سیاست فضایی وزارت دفاع اامریکا، به رویترز گفت: «رژیم‌های سرکوبگر فکر می‌کنند که هنوز می‌توانند ارتباطات را خاموش کنند. اما روزی فرا می‌رسد که این کار غیرممکن باشد.»

رویترز همچنین نوشته است که امریکا، چین و روسیه با دقت نتیجه عملکرد استارلینک در ایران را دنبال می‌کنند، زیرا این سیستم نه تنها اهمیت نظامی و اطلاعاتی دارد، بلکه آینده رقابت‌های اینترنت ماهواره‌ای را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

Continue Reading

علم و تکنالوژی

تلاش روسیه برای ساخت فابریکه تولید برق هسته‌ای روی ماه تا سال ۲۰۳۶

Published

on

روسیه قصد دارد تا ده سال آینده یک فابریکه تولید برق هسته‌ای روی ماه بسازد تا برنامه‌های فضایی خود و ایستگاه تحقیقاتی مشترک روسیه-چین را تأمین انرژی کند.

سازمان فضایی روسیه (روسکاسموس) قراردادی با شرکت هوافضای لاووشکین امضا کرده است و شرکت هسته‌ای روسیه روساتوم و مؤسسه کورچاتوف نیز در پروژه مشارکت دارند.

این فابریکه، برق روبات‌ها، رصدخانه و زیربنا‌های ماه را تأمین خواهد کرد و گامی به سوی تحقیقات درازمدت در ماه به جای مأموریت‌های یک‌باره محسوب می‌شود. دیمیتری باکانوف، رئیس روسکاسموس، همچنین برنامه‌هایی برای تحقیقات روی سیاره زهره دارد.

امریکا نیز برنامه مشابهی دارد و ناسا قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ یک راکتور هسته‌ای روی ماه نصب کند تا برق لازم برای پایگاه ها فراهم شود.

در حالی که قوانین بین‌المللی استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در فضا را ممنوع کرده است، منابع انرژی هسته‌ای مجاز است. تحلیل‌گران می‌گویند ماه دارای منابع ارزشمندی مانند هلیوم-۳ و فلزات نادر است که می‌تواند برای پروژه‌های علمی و تکنالوژی در آینده اهمیت داشته باشد.

Continue Reading

علم و تکنالوژی

چین جوان‌ترین فضانورد خود را به ایستگاه «قصر آسمانی» فرستاد

Published

on

رسانه‌های دولتی چین گزارش داده اند که راکت فضایی شنژو-۲۱ و خدمه آن مشمول جمله جوان‌ترین عضو گروه فضانوردان، روز جمعه از شهر جیوکوان در شمال غربی این کشور به فضا پرتاب شدند.

به گزارش رویترز، این هفتمین مأموریت به ایستگاه فضایی دائمی چین از زمان تکمیل کار آن در سال ۲۰۲۲ بود.

مأموریت فضاپیمای شنژو-۲۱ چین شامل سه فضانورد است شش ماهه در فضا خواهند ماند. و وو فی، ۳۲ ساله، جوان‌ترین فضانورد چینی است که به فضا فرستاده شده است.

فضانوردان شنژو-۲۱ جایگزین خدمه شنژو-۲۰ خواهند شد که بیش از شش ماه در ایستگاه تیانگونگ یا «قصر آسمانی» زندگی و کار کرده اند. فضانوردان شنژو-۲۰ طی چند روز آینده به زمین بازخواهند گشت.

چهار موش سیاه نیز در پرتاب اخیر به فضا فرستاده شده اند. این موش‌ها در آزمایش‌های تولید مثل در مدار پایین زمین مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!