Connect with us

رویداد های اخیر

شهباز شریف: با مهاجران افغان در پاکستان با «احترام کم نظیر» رفتار می‌شود

آقای شریف تاکید کرد که جامعه جهانی باری را که با میزبانی شمار زیادی از مهاجران به دوش می‌کشد، درک کند و مسوولیت اش را در این راستا ادا کند.

منتشر شده

در

شهباز شریف، صدر اعظم پاکستان در دیدار با رئیس اداره پناهندگان سازمان ملل متحد گفته است که با مهاجران افغان در این کشور با «احترام و عزت کم نظیر» رفتار می‌شود.

در این دیدار که امروز (سه شنبه) در اسلام آباد صورت گرفت، آقای شریف تاکید کرد که جامعه جهانی باری را که با میزبانی شمار زیادی از مهاجران به دوش می‌کشد، درک کند و مسوولیت اش را در این راستا ادا کند.

طبق خبرنامه‌ای که از سوی دفتر صدر اعظم پاکستان منتشر شده است، آقای شریف از اداره پناهندگان سازمان ملل متحد خواست تا به پاکستان در امر بازگرداندان مهاجران «به گونه مصون و عزتمندانه» به کشور شان کمک کند.

فلیپو گراندی، رئیس اداره پناهندگان سازمان ملل متحد، روز سه شنبه با آصف درانی، نماینده خاص پاکستان برای افغانستان نیز دیدار کرد.

آقای درانی در صفحه ایکس خود نوشته است که دو طرف «آمادگی خود را برای یافتن راه حلی پایدار برای مشکل پناهجویان افغان از جمله بازگرداندن آنان ابراز کردند.»

این در حالیست که در حدود ۶۰۰ هزار مهاجر افغان از ماه نومبر سال گذشته پس از اعلام حکومت پاکستان مبنی بر اخراج مهاجران فاقد اسناد، به کشور برگشته اند.

ادارات سازمان ملل متحد از اخراج اجباری مهاجران انتقاد کرده و گفته اند که این امر حقوق بشر را نقض می‌کند.

 

مطالب مرتبط:

اسحاق‌ دار و فیلیپو گراندی درباره مهاجران افغانستان گفتگو کردند

صلیب سرخ: شدت اخراج مهاجران افغان از پاکستان کاهش یابد

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: اگر دولتمردان خوب می‌بودند، مردم دو طرف خط دیورند آزادانه رفت‌وآمد می‌کردند

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر اپوزیسیون در مجلس ملی پاکستان و رئیس حزب عوامی ملی پشتونخوا، گفته است که اگر رهبران شایسته در قدرت می‌بودند، مردم در امتداد خط دیورند می‌توانستند آزادانه رفت‌وآمد کنند.

او در یک پادکست گفته است که کشورهای دیگر مانند روسیه، آلمان و بریتانیا با وجود جنگ‌های تاریخی، امروز مرزهای بسیار بازتری دارند و در میان آن‌ها تنها یک «خط کاغذی» باقی مانده است و بررسی‌های سخت‌گیرانه نیز وجود ندارد.

اچکزی افزود که در منطقه نیز می‌توانست وضعیت مشابهی وجود داشته باشد و تأکید کرد: «اینجا چه مشکل است؟ پنجابی در کندهار می‌رقصید و پشتون اینجا می‌آمد. با وجود این‌که ظاهراً یک کشور نیستیم، اما می‌توانستیم عملاً یک کشور باشیم.»

او همچنین با اشاره به تهاجم شوروی سابق و ایالات متحده به افغانستان گفت که افغانستان حق دارد از این کشورها برای خسارات جنگی و بازسازی مطالبه غرامت کند.

این سیاستمدار پاکستانی در ادامه از برخورد حکومت پاکستان با پشتون‌ها انتقاد کرده و مدعی شده است که در برخی شهرها مانند لاهور و کراچی، برخی از آنان بازداشت یا اخراج می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!