Connect with us

رویداد های اخیر

شورای امنیت ملل متحد ماموریت یوناما را برای یک سال دیگر تمدید کرد

منتشر شده

در

شورای امنیت ملل متحد قطعنامه‌ای را به‌هدف تمدید ماموریت هیات سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) برای یک سال دیگر تصویب کرده است.

قطعنامه شماره ۲۷۲۷ که جمعه مورد حمایت همه ۱۵ عضو شورای امنیت قرار گرفت، ماموریت یوناما را تا هفدهم مارچ ۲۰۲۵ تمدیده کرده است.

این قطعنامه بر اهمیت حیاتی حضور مداوم یوناما و سایر اداره‌های ملل متحد در افغانستان تاکید کرده است.

قطعنامه از مقام‌های حاکم افغانستان و بازیگران بین المللی خواسته است که با یوناما در اجرای ماموریتش هماهنگی نموده و مصونیت، امنیت و آزادی سفر کارکنان سازمان ملل متحد را سراسر کشور تضمین کنند.

یامازاکی کازویوکی، نماینده جاپان که ریاست شورای امنیت را برعهده دارد، گفته است که حضور یوناما در افغانستان ضروری است زیرا جامعه بین المللی به دنبال افزایش تعامل و اعتمادسازی با امارت اسلامی بوده و این موضوع پیام قوی به مردم افغانستان ارسال می‌کند که سازمان ملل متحد «به کار خستگی ناپذیرش برای آنان ادامه خواهد داد.»

لیندا توماس گرینفیلد، نماینده امریکا همچنان تصریح کرده است که تمدید ماموریت یوناما، سازمان ملل متحد راقادر می‌سازد تا به اولویت‌های جامعه بین المللی در افغانستان، ارتقای صلح و ثبات و تسهیل گفتگو میان همه بازیگران سیاسی ادامه دهد.

با این حال، او بر لزوم پشتیبانی از تلاش‌ها برای حمایت از حقوق بشر و آزادی‌های اساسی همه افغانان، به‌ویژه زنان و دختران، تاکید کرده است.

اما ژانگ جون، نماینده چین ابراز تاسف کرده که پیشرفت‌های اخیر افغانستان در قطعنامه انعکاس نیافته است. او خاطر نشان کرده که وضعیت افغانستان با ثبات است.

رویداد های اخیر

افغانستان به سرمایه‌گذاران خارجی اقامت یک الی۱۰ ساله می‌دهد

Published

on

کمیسیون اقتصادی در نشست خود امروز (شنبه) موضوع اعطای اقامت یک ساله تا ۱۰ ساله به سرمایه‌گذاران خارجی را تایید کرده است.

کمیته مربوط موظف شده است تا با در نظرداشت میزان سرمایه‌گذاری، مدت اقامت را دسته‌بندی نماید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!