Connect with us

رویداد های اخیر

صدها خانواده نیازمند در کابل از کمک‌های رمضانی بنیاد بیات مستفید شدند

منتشر شده

در

در ادامه توزیع کمک‌های غذایی از سوی بنیاد بیات به‌مناسبت ماه مبارک رمضان، صدها خانواده دیگر نیازمند در شهر کابل از این کمک‌ها مستفید شدند.

به گفته مسوولان بنیاد بیات، این کمک‌ها مشمول آرد برنج و روغن می‌شود.

مسوولان هدف از این کمک‌ها را دست‌گیری خانواده‌های نیازمند در شرایط بد اقتصادی می‌دانند.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات می‌گوید: «امروز هم خوشبختانه به ناحیه هفتم شهر کابل آمده ایم و به یک تعداد مستحقین که از طرف تیم بنیاد بیات سروی و فهرست آنان جمع‌آوری شده بود، کمک توزیع می‌کنیم که شامل آرد، برنج و روغن می‌باشد. این کمک‌های ما در ولایات مختلف و مرکز کابل تا اخیر ماه مبارک رمضان ادامه دارد.»

در همین حال خانواده‌های نیازمند و مستحقینی که این مواد خوراکی را به‌دست آورده اند از کمک‌های بنیاد بیات خرسند اند و از دیگر نهادهای مدد رسان نیز می‌خواهند تا در چنین وضعیت دشوار دست نیازمندان را بگیرند.

شماری از باشندگان ناحیه هفتم شهر کابل هم می‌گویند که کمک‌های بنیاد بیات در شرایطی توزیع می‌شود که مردم با انواع مشکلات مالی و اقتصادی مواجه اند.

یکی از دریافت کنندگان کمک می‌گوید: «خدا آنان را خیر بدهد که دایم مردم فقیر و بیکار افغانستان را کمک می‌کنند.»

مسوولان بنیاد مدد رسان بیات همچنان تاکید می‌کنند که این کمک‌ها در برخی از ولایت‌های کشور توزیع شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

رویداد های اخیر

امریکا درباره تهدید داعش خراسان در افغانستان هشدار داد

Published

on

ایالات متحده هشدار داده است که تهدید گروه‌های تروریستی، از جمله داعش خراسان، همچنان یک نگرانی جدی است و بی‌ثباتی‌ها فرصت‌هایی را برای گسترش فعالیت این گروه‌ها فراهم می‌کند.

تمی بروس، معاون نماینده امریکا در سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه در نشست شورای امنیت درباره تهدیدهای ناشی از حملات تروریستی به صلح و امنیت بین‌المللی گفت که مبارزه با داعش، القاعده و گروه‌های وابسته به آن‌ها همچنان از اولویت‌های اصلی واشنگتن است.

او گفت: «این گروه‌ها همچنان از بی‌ثباتی‌ها سوءاستفاده می‌کنند؛ چنان‌که پیشرفت‌های القاعده در منطقه ساحل، تمرکز بیشتر داعش بر افریقا و تهدید دوامدار داعش خراسان در افغانستان نشان می‌دهد.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی بارها ادعاها درباره فعالیت گروه‌های تروریستی در افغانستان را رد کرده و گفته‌است اجازه نخواهد داد از خاک این کشور علیه امنیت دیگر کشورها استفاده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کویت ۲.۵ میلیون دالر به صندوق بشردوستانه افغانستان کمک کرد

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت افزوده است که با امضای این توافق‌نامه‌ها، مجموع کمک‌های این کشور به پروژه‌های مشترک با اوچا به حدود ۱۶.۱ میلیون دالر رسیده است.

Published

on

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت از امضای دو توافق‌نامه کمک بشردوستانه به ارزش مجموعی پنج میلیون دالر با دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) خبر داده است که بخشی از آن به افغانستان اختصاص یافته است.

این صندوق در اعلامیه‌ای گفته است که بر بنیاد این توافق‌نامه‌ها، برای صندوق بشردوستانه افغانستان و صندوق بشردوستانه سوریه، هر کدام ۲.۵ میلیون دالر کمک اختصاص داده شده است.

به گفته صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت، این کمک‌ها با هدف تأمین مالی برنامه‌ها و پروژه‌های فوری بشردوستانه، رسیدگی به نیازهای حیاتی و ارائه کمک‌های نجات‌بخش به افراد آسیب‌پذیر و نیازمند مصرف خواهد شد.

در اعلامیه آمده است که این کمک مالی، صندوق بشردوستانه افغانستان تحت مدیریت دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) را قادر می‌سازد تا به بحران‌های انسانی با سرعت و انعطاف‌پذیری بیشتر پاسخ دهد، از نهادهای همکار حمایت کند و هماهنگی عملیات‌های بشردوستانه را تقویت نماید.

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت افزوده است که با امضای این توافق‌نامه‌ها، مجموع کمک‌های این کشور به پروژه‌های مشترک با اوچا به حدود ۱۶.۱ میلیون دالر رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چین از امارت اسلامی خواست علیه گروه‌های تروریستی اقدام کند

Published

on

سون لی، سرپرست نمایندگی دایمی چین در سازمان ملل متحد، گفته است که وضعیت مبارزه با تروریزم در افغانستان همچنان نیازمند توجه جدی جامعه جهانی است.

او روز چهارشنبه در نشست شورای امنیت درباره تهدیدهای ناشی از حملات تروریستی به صلح و امنیت بین‌المللی، با اشاره به گزارش سرمنشی سازمان ملل متحد گفت که گروه‌های تروریستی در افغانستان همچنان تهدیدی جدی برای این کشور و کشورهای همسایه به شمار می‌روند. به گفته او، گروه‌های مستقر در افغانستان، از جمله داعش خراسان، تلاش‌ها و توانایی خود برای انجام حملات فرامرزی را افزایش داده‌اند.

سون لی از امارت اسلامی خواست به تعهدات خود در زمینه مبارزه با تروریزم عمل کرده و علیه همه گروه‌های تروریستی مستقر در افغانستان، از جمله افراد و نهادهای فهرست‌شده در کمیته تحریم‌های شورای امنیت بر اساس قطعنامه ۱۲۶۷، اقدامات جدی انجام دهد.

او هشدار داد که نباید اجازه داده شود افغانستان دوباره به محل رشد و گسترش تروریزم تبدیل شود.

نماینده چین همچنین گفت جامعه جهانی باید به افغانستان در بازسازی اقتصاد و بهبود زندگی مردم کمک کند تا زمینه‌های شکل‌گیری تروریزم از بین برود.

وی افزود که چین از همکاری کشورهای آسیای مرکزی و سازمان‌های منطقه‌ای مانند سازمان همکاری شانگهای با افغانستان برای مقابله مشترک با تهدیدهای تروریستی فرامرزی حمایت می‌کند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی حضور گروه‌های تروریستی در افغانستان را رد کرده و تأکید کرده است که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه امنیت هیچ کشور دیگری استفاده شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117