Connect with us

رویداد های اخیر

طوفان‌های مرگبار در امریکا؛ دست‌کم ۳۳ کشته برجا گذاشت

بنابر گزارش‌ها، روز شنبه بیشترین تعداد هشدارهای گردباد در سطح کشور طی یک سال اخیر صادر شده که به ۱۲۷ مورد رسیده است.

منتشر شده

در

دست‌کم ۳۳ نفر در پی طوفان‌های شدید و گردبادهایی که به ایالات متحده هجوم برده اند، جان خود را از دست داده‌اند و پیش‌بینی می‌شود که شرایط جوی نامساعد ادامه یابد.

گزارش‌هایی از وقوع ۲۳ گردباد در ایالت‌های میزوری، آرکانزاس، ایلینوی و میسیسیپی منتشر شده است.

ان‌بی‌سی نیوز نیز گزارش داد که بیش از ۴۰۰ هزار نفر در مناطق غرب میانه و جنوب ایالات متحده بدون برق مانده‌اند و ساختمان‌هایی تخریب شده‌اند.

تصاویر منتشرشده از مناطق طوفان‌زده، موتر‌های واژگون‌شده در طوفان و محله‌های مسکونی‌ای را نشان می‌دهند که به‌طور کامل در اثر گردباد ویران شده‌اند.

مقامات ایالت میزوری روز شنبه ۲۵ حوت در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کردند که تنها در این ایالت ۱۲ نفر جان باخته‌اند. همچنین، ایالت همسایه میزوری یعنی آرکانزاس تأیید کرد که در طوفان شب جمعه، سه نفر کشته و دست‌کم ۳۲ نفر زخمی شده‌اند.

پولیس راه کانزاس نیز تأیید کرد که در پی تصادف‌های زنجیره‌ای با حدود ۵۰ موتر که به دلیل «دید نزدیک به صفر» ناشی از طوفان شدید گرد و غبار رخ داد، هشت نفر جان خود را از دست داده‌اند.

در ایالت میسیسیپی، تیت ریوز، والی این ایالت، اعلام کرد که شمار قربانیان در پی «طوفان‌های شدید، گردبادها و زمین‌لرزه» به شش نفر افزایش یافته است. وی در شبکه ایکس گفت که علاوه بر این، سه نفر ناپدید شده و ۲۹ نفر در سراسر ایالت زخمی شده‌اند.

در ایالت تگزاس نیز سه نفر بر اثر تصادفات ناشی از طوفان گرد و غبار جان باخته‌اند. همچنین، یک نفر در ایالت اوکلاهما به دلیل آتش‌سوزی‌های گسترده جان خود را از دست داده است.

در همین حال سازمان هواشناسی ایالات متحده هشدارهای جدیدی دربارهٔ شرایط جوی شدید صادر کرده است. این نهاد هشدار داد که گردبادهای بسیار شدید ممکن است بعدازظهر یک‌شنبه در ایالت میسیسیپی رخ دهند.

طبق اعلام این سازمان، این طوفان‌ها ممکن است در اواخر شب به ایالت آلاباما برسند و سپس به شمال‌غربی فلوریدا و جورجیا گسترش یابند.

بنابر گزارش‌ها، روز شنبه بیشترین تعداد هشدارهای گردباد در سطح کشور طی یک سال اخیر صادر شده که به ۱۲۷ مورد رسیده است.

رویداد های اخیر

ترکیه فرد متهم به انتقال هروئین و مت‌آمفتامین از افغانستان به هند را اخراج کرد

Published

on

هند می‌گوید یک قاچاقبر فراری مواد مخدر که به انتقال هروئین و مت‌آمفتامین از افغانستان به هند متهم است، از ترکیه اخراج و به هند منتقل شده است.

امیت شاه، وزیر داخله هند، روز شنبه گفت که ناوپریت سینگ، معروف به «ناو»، پس از شناسایی و ردیابی از سوی نهادهای هندی، از ترکیه اخراج و به هند بازگردانده شده است.

شاه گفت که سینگ با استفاده از هویت جعلی «ناواب ویرک» تابعیت ترکیه را به دست آورده بود و هروئین و مت‌آمفتامین را از افغانستان به هند انتقال می‌داد.

این فرد ۳۴ ساله که اهل پنجاب هند است، در چندین قضیه مرتبط با مواد مخدر تحت تعقیب بود و بیش از دو سال فراری بود. مقام‌های هندی مدعی‌اند که او رهبری یک شبکه بین‌المللی قاچاق مواد مخدر را بر عهده داشت و فعالیت‌های این شبکه در هند توسط پسرکاکایش، پرابدیپ سینگ، مدیریت می‌شد.

پرابدیپ سینگ، معروف به «هری»، نیز در ماه می از آذربایجان به هند بازگردانده شد. او در قضیه‌ای مرتبط با کشف ۳۵۸ کیلوگرام هروئین در سال ۲۰۲۱ تحت تعقیب بود.

به گفته مقام‌های آگاه از این قضیه، هند در سال‌های ۲۰۲۳-۲۰۲۴ درخواست استرداد ناوپریت سینگ را به مقام‌های ترکیه ارائه کرده بود.

امیت شاه اخراج سینگ از ترکیه را «یک دستاورد تاریخی» خوانده و گفته است که حکومت هند برای متلاشی کردن شبکه‌های قاچاق مواد مخدر متعهد است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

توافق‌نامه برق‌رسانی به ولسوالی‌های مرزی بدخشان امضا شد

Published

on

توافق‌نامه همکاری برای تأمین برق ولسوالی‌های مرزی ولایت بدخشان، میان شرکت برشنا و شرکت پامیر انرژی در دوشنبه، پایتخت تاجیکستان، امضا شد.

این توافق‌نامه از سوی عبدالحق همکار، رئیس عمومی اجرائیوی شرکت برشنا، و امیرخان رحیم، رئیس شرکت پامیر انرژی، به امضا رسید.

بر اساس این توافق‌نامه، دو طرف برای گسترش همکاری‌ها، تأمین انرژی و فراهم‌سازی خدمات برق‌رسانی برای باشندگان ولسوالی‌های مرزی بدخشان همکاری خواهند کرد.

در حاشیه این نشست، دو طرف درباره تمدید لین انتقال برق ۱۱۰ کیلوولت تا فیض‌آباد، مرکز بدخشان، نیز گفتگو کردند.

عبدالحق همکار بر اهمیت این پروژه در تقویت زیربناهای برق بدخشان تأکید کرده است.

شرکت پامیر انرژی نیز گفته است که پس از انجام ارزیابی‌های تخنیکی، پیشنهادهای خود را با شرکت برشنا شریک خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفیر افغانستان در مسکو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی با منطقه تأکید کرد

Published

on

گل‌حسن حسن، سفیر امارت اسلامی افغانستان در مسکو، در نشست بین‌المللی «قفقاز شمالی؛ فضایی برای گفتگو، سنت‌ها و توسعه» شرکت و سخنرانی کرده است.

طبق اعلام سفارت افغانستان در مسکو، او در سخنرانی خود بر اهمیت احترام متقابل، گفتگو، همکاری‌های اقتصادی و توسعه مشترک میان افغانستان و کشورهای منطقه تأکید کرد.

سفیر افغانستان در حاشیه این مجمع با آنتون بوریسویچ دورونین، وزیر توسعه اقتصادی منطقه استاوروپول روسیه، دیدار کرد. دو طرف درباره گسترش تجارت، سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی گفتگو کردند.

گل‌حسن حسن همچنین با شماری از تاجران افغان و نمایندگان جامعه افغان در روسیه دیدار کرد و در جریان آن، مشکلات و پیشنهادهای آنان را شنید.

سفیر افغانستان اطمینان داد که سفارت امارت اسلامی برای رسیدگی به مشکلات و حمایت از شهروندان افغان، همکاری‌های لازم را انجام خواهد داد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!