Connect with us

جهان

طوفان فِرِدی بیش از ۱۰۰ نفر را در جنوب آفریقا کشت

منتشر شده

در

(Last Updated On: حوت ۲۳, ۱۴۰۱)

کشور‌های موزامبیک و مالاوی روز دوشنبه (۲۲حوت) در حال بررسی هزینه‌های طوفان استوایی فِرِدی(Freddie) بودند که آخر هفته برای دومین بار در یک ماه اخیر در جنوب آفریقا، بیش از ۱۰۰ نفر را کشت، ده‌ها نفر را زخمی کرد و آثاری از ویرانی بر جاگذاشت.

به نقل از خبرگزاری رویترز، روز دوشنبه (۲۲حوت) جستجو برای یافتن قربانیان در شهر بلانتایر مالاوی جریان داشت. این طوفان در مالاوی حداقل ۹۹ کشته بر جای گذاشت، در حالی که در موزامبیک همسایه آن هنوز میزان کامل خسارت و تلفات مشخص نیست.

به گفته داکتران بدون مرز، حداقل ۶۰ جسد به شفاخانه مرکزی بلانتایر منتقل شده است. ۲۰۰ نفر دیگر به دلیل جراحات در شفاخانه تحت مداوا هستند.

فِرِدی یکی از قوی‌ترین طوفان‌هایی است که تاکنون در نیم‌کره جنوبی ثبت شده است.

به گفته سازمان جهانی هواشناسی، این می‌تواند طولانی‌ترین طوفان استوایی باشد.

این طوفان روز شنبه مرکز موزامبیک را تحت تأثیر قرار داد و سپس با باران‌های سیل آسا به سمت مالاوی حرکت کرد که باعث رانش زمین شد.

تعداد کل قربانیان طوفان فِرِدی در موزامبیک، مالاوی و ماداگاسکار از زمانی که برای اولین بار در ماه گذشته به این کشور‌ها رسید، اکنون حدود ۱۳۶ نفر است.

مقامات هشدار داده اند که سیل و تخریب محصولات در موزامبیک می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از آب را افزایش دهد.

در چهار هفته گذشته بیش از یک سال بارندگی بوده است؛ و در مالاوی، سازمان‌های مرتبط با سازمان ملل می‌گویند که مرگبارترین شیوع وبا در تاریخ خود اکنون می‌تواند بدتر شود.

جهان

برخورد دو هلیکوپتر مالیزیا با یکدیگر در هوا ۱۰ کشته بر جای گذاشت

Published

on

(Last Updated On: ثور ۴, ۱۴۰۳)

مقام‌های مالیزیا اعلام کرده اند که دو هلیکوپتر نیروی بحری این کشور در جریان تمرینات روز سه‌شنبه در هوا با یکدیگر برخورد نموده که از اثر آن همه ۱۰ عضو خدمه آن کشته شدند.

به گفته نیروی بحری مالیزیا، این حادثه در پایگاه بحری لوموت در ایالت غربی پراک ساعت ۹:۳۲ صبح روز سه شنبه رخ داد.

رویترز به نقل از نیروی بحری مالیزیا اعلام کرد که مرگ همه قربانیان در صحنه تایید شده و برای شناسایی به شفاخانه نظامی پایگاه بحری لوموت فرستاده شدند.

ویدیویی که در رسانه‌های محلی پخش شده، نشان می‌دهد که در هنگام پرواز چندین هلیکوپتر، بال یکی از هلیکوپترها با هلیکوپتر دیگری برخورد کرده و سقوط می‌کند.

به گزارش رویترز، نیروی بحری مالیزیا اعلام کرده که تحقیقاتی را درباره علت این حادثه انجام خواهد داد.

Continue Reading

جهان

دو هلیکوپتر نظامی جاپان به بحر سقوط کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲, ۱۴۰۳)
وزیر دفاع جاپان اعلام کرده است که دو هلیکوپتر نیروی بحری این کشور در جریان تمرین به بحر سقوط کرده و حداقل یکی از هشت خدمه آن کشته شده است.

به گزارش رویترز، دو هلیکوپتر گشت‌زنی SH-60 شنبه شب در نزدیکی توریشیما در جزایر دورافتاده ایزو در سواحل جنوبی مرکز جاپان تمرینات ضد تجهیزات زیر بحری انجام می‌دادند.

مینورو کیهارا، وزیر دفاع جاپان در یک کنفرانس مطبوعاتی روز یکشنبه گفت که بررسی‌ها در مورد علت سقوط آغاز شده است. وی افزود که دو دستگاه ضبط پرواز در نزدیکی یکدیگر کشف شده و احتمال برخورد این دو هلیکوپتر بسیار زیاد است.

نیروی بحری دفاع ‌ذاتی جاپان و گارد ساحلی این کشور در جستجوی هفت خدمه باقی مانده هستند.

اوایل روز شنبه، یوشیتاکا ساکای، رئیس ستاد نیروی بحری دفاع ‌ذاتی جاپان گفت که اعتقاد ندارد کشور دیگری در این حادثه دست داشته باشد.

رام امانویل، سفیر ایالات متحده در جاپان در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که کشورش آماده کمک به عملیات جستجو و نجات است.

 

Continue Reading

جهان

شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه درباره عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای‌گیری می‌کند

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳۰, ۱۴۰۳)

دیپلمات‌ها می‌گویند که شورای امنیت سازمان روز جمعه (۳۱حمل) درباره درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل متحد رای‌گیری می‌کند، اقدامی که انتظار می‌رود واشینگتن به عنوان متحد اصلی اسرائیل مانع تصویبش شود٬ چرا که تصویب آن به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین است.

شورای امنیت که متشکل از ۱۵ عضو است ساعت ۳ بعدازظهر روز جمعه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را که به مجمع عمومی سازمان ملل متحد پیشنهاد می‌دهد «کشور فلسطین به عضویت سازمان ملل پذیرفته شود» به رای خواهد گذاشت.

این پیش‌نویس قطعنامه برای تصویب به دست کم ۹ رای مثبت اعضای شورای امنیت سازمان ملل نیاز دارد در حالی که هیچ یک از پنج کشور ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، روسیه و چین که در شورا از حق وتو برخوردارند نباید با آن مخالفت کنند.

به گفته دیپلمات‌ها، این پیش‌نویس قطعنامه از حمایت ۱۳ عضو شورای امنیت برخوردار است که همین امر ایالات متحده را وادار می‌کند از حق وتوی خود استفاده کند.

الجزایر که به عنوان یکی از اعضای دوره‌ای شورای امنیت پیش‌نویس این قطعنامه را آماده کرده است خواسته بود که رای‌گیری درباره آن روز پنج‌شنبه همزمان با نشست شورای امنیت درباره خاورمیانه که وزرای کشورها نیز در آن حضور می‌یابند، انجام شود.

ایالات متحده تاکید کرده که تاسیس کشور مستقل فلسطین باید از طریق مذاکرات مستقیم بین طرفین انجام بگیرد و نه در سازمان ملل.

لیندا توماس-گرینفیلد، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل، نیز روز چهارشنبه (۲۹حمل) گفت: «اعتقاد نداریم که تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت لزوما می‌تواند ما را به جایی برساند که بتوانیم راه‌حل دو کشوری را اجرا کنیم.»

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!