Connect with us

رویداد های اخیر

عباد: توافق‌نامه‌هایی با کشورهای منطقه در بخش صحت امضا شده است

منتشر شده

در

وزیر صحت عامه از تفاهم‌نامۀ همکاری ایران در قسمت صحت خبر می‌دهد و گفته است که طی روزهای گذشته در نشست مشترک ایران، افغانستان، پاکستان، عراق و سازمان صحی جهان در تهران روی چگونگی کنترول امراض ساری در مرزها، ایجاد زمینه‌های آموزشی برای داکتران افغان در ایران و همکاری‌های بیشتر صحی به توافق رسیده‌اند.

قلندر عباد، وزیر صحت عامه می‌گوید دراین نشست روی سه مورد مشخص به شمول کنترول امراض ساری در مرزها، بهبود خدمات صحی و ایجاد برنامه های آموزشی برای داکتران و کارمندان صحی توافق کرده‌اند.

آقای عباد دریک نشست مطبوعاتی درولایت هرات امروز (یک‌شنبه، ۲۰ سنبله) این موارد را بیان ابراز کرد و درعین حال شفاخانه حوزوی این ولایت را مورد بررسی قرار داده تاکید کرد که تمام امکانات و تسهیلات که برای این شفاخانه لازم باشد، فراهم خواهد ساخت.

آقای عباد دراین زمینه اظهار کرد: «ما درآینده برنامه منظم داریم که انشاءالله داکتران افغانستان در ۶۸ پوهنزی طبی کشورهای منطقه جذب خواهند شد که برعلاوه آن در تعدادی زیاد شفاخانه‌های تخصصی نیز داکتران ما معرفی می‌شوند و هم‌چنان در قسمت نرسنگ نیز برخی‌ها به برنامه‌های آموزشی ایران بخاطر ارتقای ظرفیت معرفی می‌شوند.»

آقای عباد افزوده است مراکز صحی به ویژه شفاخانه‌های بزرگ کشور نیاز به امکانات و تجهیزات بیشتر دارد تا کارمندان صحی بتوانند خدمات بهتری به مردم ارایه کنند.

وزیر صحت عامه در بازدید از شفاخانه حوزوی هرات تأکید کرده است که روی بهبود سیستم صحی تلاش خواهند کرد و مشکلات این شفاخانه را به زودی برطرف می‌کنند.

آقای عباد ابراز کرد: «هرات مرکز ولایت‌های حوزه غرب است که مریضان از خیلی از ولایت‌های دیگر به این ولایت می آیند، تلاش ما این است تا یک سیستم درست صحی و مراکز کلان تداوی را دراین ولایت و بخش‌های وسیع افغانستان ایجاد کنیم تا مریضان کاملاً تداوی شوند.»

این درحالیست که شفاخانه حوزوی هرات روزانه پذیرای یک‌هزار مریض می باشد. برعلاوه هرات، مریضان از چهار ولایت دیگر نیز به این شفاخانه مراجعه می‌کنند.

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدراعظم مالیزیا خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان شد

Published

on

صدراعظم مالیزیا، داتوک سری انوار ابراهیم، در تماس تیلفونی با صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، نسبت به اوضاع نگران‌کننده در امتداد خط فرضی دیورند افغانستان و پاکستان ابراز نگرانی کرده و خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌های موجود شد.

انوار ابراهیم با نشر یک پیام در فیس‌بوک گفته است که ثبات منطقه برای مالیزیا اهمیت ویژه دارد و تمامی طرف‌ها باید از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی راه‌حلی برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها پیدا کنند.

این تماس در حالی صورت گرفته است که بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از سلسله حملات در ماه اکتوبر در مناطق خط فرضی دیورند افزایش یافته است.

صدراعظم مالیزیا علاوه بر بحث پیرامون وضعیت میان افغانستان و پاکستان، درباره روابط دوجانبه مالیزیا و پاکستان نیز با شهباز شریف تبادل نظر کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست چهل‌ودومین گروه کاری افغانستان در چارچوب سازمان پیمان امنیت جمعی برگزار شد

شرکت‌کنندگان همچنین بر ادامهٔ نظارت دقیق بر تحولات افغانستان و همکاری برای فراهم‌سازی زمینهٔ گفت‌وگوهای صلح و کاهش تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

Published

on

در تاریخ ۳ دسمبر ۲۰۲۵، چهل‌ودومین نشست گروه کاری افغانستان وابسته به شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی در مقر این سازمان برگزار شد. این نشست با حضور مقامات سرمنشی سازمان، هیأت‌های کشورهای عضو، و نمایندگان نهادهای مهم بین‌المللی از جمله دفتر مبارزه با تروریزم سازمان ملل، مرکز منطقوی سازمان ملل برای دیپلوماسی پیش‌گیرانه، مرکز ضدتروریزم کشورهای مشترک‌المنافع، ساختار منطقه‌ای ضدتروریزم سازمان همکاری شانگهای، شورای فرماندهان سرحدی کشورهای مشترک‌المنافع و صلیب سرخ بین‌المللی برگزار شد.

در این نشست، وضعیت جاری افغانستان به گونهٔ همه‌جانبه مورد بررسی قرار گرفت و اشتراک‌کنندگان از تداوم خطرات بالقوه و تهدیدهای امنیتی برخاسته از افغانستان ابراز نگرانی کردند.

اعضا بر اهمیت تداوم کمک‌های بشردوستانه و اقتصادی کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی به مردم افغانستان تأکید ورزیدند و خواستار تقویت نقش نهادهای منطقه‌ای در حمایت از ثبات و رفاه مردم شدند.

شرکت‌کنندگان همچنین بر ادامهٔ نظارت دقیق بر تحولات افغانستان و همکاری برای فراهم‌سازی زمینهٔ گفت‌وگوهای صلح و کاهش تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

در پایان این نشست، صورت‌جلسهٔ رسمی و طرح کاری گروه برای نیمهٔ نخست سال ۲۰۲۶ به تصویب رسید.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!