Connect with us

رویداد های اخیر

عبدالغنی برادر با معاون صدراعظم تاتارستان در مورد افزایش همکاری‌های اقتصادی گفتگو کرد

برادر افزود که امارت اسلامی خواهان گسترش روابط اقتصادی و تجارتی با تمامی جمهوریت‌های فدراسیون روسیه است و در همین راستا، در شانزدهمین فورم بین‌المللی اقتصادی کازان نیز گفتگوهای مفیدی انجام داده‌اند.

منتشر شده

در

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا در دیدار با اولیگ ولادیمروویچ کوروبچینکو، معاون صدراعظم و وزیر صنعت و تجارت جمهوری تاتارستان در مورد افزایش همکاری‌های اقتصادی و تجارت مشترک میان کابل و کازان گفتگو کرده است.

دفتر ریاست‌الوزرا در بیانیه‌ای امروز (سه‌شنبه) نوشته است که در این دیدار آقای برادر در آغاز از فدراسیون روسیه برای به‌رسمیت شناختن امارت اسلامی تشکر کرد و گفت که این اقدام، فصل تازه‌ را در روابط دیپلوماتیک میان دو کشور گشوده است.

برادر افزود که امارت اسلامی خواهان گسترش روابط اقتصادی و تجارتی با تمامی جمهوریت‌های فدراسیون روسیه است و در همین راستا، در شانزدهمین فورم بین‌المللی اقتصادی کازان نیز گفتگوهای مفیدی انجام داده‌اند.

او تصریح نمود که امارت اسلامی زمینه‌ مناسب سرمایه‌گذاری را در سکتورهای مختلف برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در افغانستان فراهم کرده و از جانب خود از هرگونه همکاری و حمایت کامل اطمینان می‌دهد.

به گفته وی، جمهوری تاتارستان می‌تواند از این فرصت استفاده کرده و در بخش‌های ساخت سرک‌ها، تونل‌ها، شبکه‌های آبرسانی، بندها و خانه‌سازی، صنایع کیمیاوی و نیز پروژه‌ انتقال آب از دریای پنجشیر به کابل سرمایه‌گذاری نماید.

آقای برادر برای افزایش تجارت کابل و کازان بر افزایش صادرات افغانستان به تاتارستان و همچنین واردات مواد غذایی با کیفیت، ادویه و وسایل تخنیکی از آن کشور و همکاری مشترک وزارت‌های مرتبط و نهادهای دو طرف تأکید ورزید.

در این دیدار، ریاست الوزارا به نقل از آقای کوروبچینکو نوشته که او گفته است، با به‌ رسمیت شناختن امارت اسلامی از سوی فدراسیون روسیه، سهولت‌های گسترده‌ برای تعامل میان تاتارستان و افغانستان فراهم شده است.

کوروبچینکو افزود که آماده‌‌اند تا در پروژه‌ انتقال آب از پنجشیر به کابل و سایر بخش‌ها سرمایه‌گذاری کنند. معاون صدراعظم تاتارستان خاطرنشان ساخت که در جریان این سفر، مسوولان شرکت‌های صنعتی تاتارستان نیز با او همراه‌اند و علاقه‌مند آغاز همکاری با افغانستان در عرصه‌های مختلف می‌باشند.

گفتنی است که آقای برادر سفر هیئت تاتارستان به کابل را آغاز مفید و فصل جدیدی در راستای توسعه‌ روابط میان کابل و کازان در بخش‌های مختلف عنوان کرد.

رویداد های اخیر

لوی درستیز: ارتش امارت اسلامی به پای خود ایستاده است

Published

on

محمد فصیح‌الدین فطرت، لوی درستیز قوای مسلح می‌گوید که در چهار سال گذشته، نیروهای ارتش امارت اسلامی در دفاع و حفاظت از افغانستان هیچ‌گونه تردیدی به خود راه نداده‌اند و امروز ارتش کشور به پای خود ایستاده است.

براساس خبرنامه وزارت دفاع، آقای فطرت این اظهارات را در نشستی با نمایندگان رسانه‌ها، تحلیلگران سیاسی و شماری از مسئولان کشور به‌منظور هماهنگی و تقویت همکاری‌ها بیان کرده و افزوده است: «ملت‌هایی که نمی‌توانند به پای خود بایستند و به دیگران متکی باشند، حتی اگر رشد کنند، قادر به پیشرفت واقعی نخواهند بود.»

فطرت همچنان از نقش رسانه‌ها در تأمین امنیت و همراهی با نیروهای دفاعی کشور قدردانی کرد و تصریح کرد: «ما و شما به‌عنوان فرزندان این سرزمین، باید دست‌به‌دست هم بدهیم و کشور را با هم بسازیم، به نیروهای خود افتخار کنیم و در آبادانی کشور با تمام توان تلاش نماییم. ما ارتشی را ایجاد کرده‌ایم که از شرف، تمامیت ارضی و مرزهای کشور دفاع می‌کند و پاسدار آزادی ماست.»

او تاکید کرد که امارت اسلامی در تلاش است تا ارتش مجهز به سلاح‌های مدرن تشکیل دهد تا در هر شرایطی از خاک کشور دفاع نماید.

وی بیان نمود که ارتش کشور به مردم ثابت کرده که هر کسی با نیت سوء به این سرزمین بنگرد، با پاسخ قاطع و شجاعانه مواجه خواهد شد و به همسایگان نیز ثابت شده است که هرگونه تجاوز به افغانستان، پاسخ چندین‌برابری در پی خواهد داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صحت‌ عامه در نشست سازمان صحی جهان پیرامون طب سنتی در هند اشتراک کرد

Published

on

نورجلال جلالی، وزیر صحت‌ عامه امارت اسلامی در جریان سفر رسمی‌اش به هند، در دومین نشست سازمان صحی جهان در مورد طب سنتی اشتراک کرده است.

وزارت صحت عامه امروز (پنجشنبه) در خبرنامه‌ای نوشته است که این نشست با حضور نمایندگان حدود ۱۰۰ کشور، وزرای صحت ۲۳ کشور جهان، متخصصان مسلکی از کشورهای مختلف و مسئولان حوزه‌های مختلف سازمان صحی جهان در هند برگزار شد.

در این نشست، پیرامون معیاری‌سازی طب سنتی، آموزش افراد فعال در این بخش، به رسمیت شناختن طب سنتی به‌عنوان یک واقعیت، و شریک‌سازی تجارب کشورها در این زمینه بحث شده است.

وزارت صحت عامه هدف از اشتراک در این کنفرانس را معیاری‌سازی طب سنتی در افغانستان عنوان کرده و افزوده است که این بخش از چندین دهه بدین‌سو به‌گونه غیرمعیاری و بدون نصاب و اصول مشخص تطبیق می‌شود، اما اخیراً روند تنظیم و سازمان‌دهی آن سرعت گرفته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افزایش همکاری‌های تجاری و مالی دیجیتال میان افغانستان و قرغیزستان

دراین دیدار آقای حنفی بر آمادگی افغانستان برای گسترش همکاری‌ها با قرغیزستان تأکید کرد و نیاز به ایجاد کانال‌های اداری و بانکی الکترونیکی میان دو کشور را برجسته ساخت.

Published

on

در ادامه تلاش‌ها برای تقویت روابط اقتصادی، عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان، با هیأتی بلندپایه به رهبری بخت سیدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت قرغیزستان، دیدار کرد. این دیدار بر ارتقای تجارت دوجانبه و دیجیتال‌سازی خدمات مالی متمرکز بود.

دراین دیدار آقای حنفی بر آمادگی افغانستان برای گسترش همکاری‌ها با قرغیزستان تأکید کرد و نیاز به ایجاد کانال‌های اداری و بانکی الکترونیکی میان دو کشور را برجسته ساخت.

وزیر قرغیزستان، سیدیکوف، ضمن اطمینان از ادامه کمک‌های بشردوستانه به افغانستان، تمایل کشورش برای همکاری در حوزه‌های حکومت‌داری الکترونیک، چاپ اوراق بهادار و سیستم‌های پرداخت الکترونیک را اعلام کرد.

این ملاقات گامی مهم در مسیر توسعه همکاری‌های اقتصادی و دیجیتال میان دو کشور منطقه‌ای قلمداد می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!