Connect with us

رویداد های اخیر

عبدالغنی برادر: چین در افغانستان طرح ویرانگر و آجندای سیاسی ندارد

منتشر شده

در

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست الوزرا می‌گوید چین در افغانستان طرح ویرانگر و آجندای سیاسی ندارد و در امور داخلی افغانستان مداخله نمی‌کند.

معاون اقتصادی رییس الوزرا در آغاز ششمین نمایشگاه صادرات و واردات چین و کشور‌های جنوب آسیا گفته است که راه برای تجارت و ترانزیت منطقوی در سرحدات افغانستان باز است.

ملا عبدالغنی برادر به کشورهای آسیای جنوبی فرا خوان داده است تا اموال تجاری‌شان را از راه افغانستان به آسیایی مرکزی صادر کنند.

آقای برادر در این نمایشگاه که به‌گونۀ آنلاین صحبت می‌کرد، گفت از بهر استفاده نشدن خاک افغانستان برضد کشور‌ها نیز اطمینان می‌دهد.

معاون اقتصادی رییس الوزرا افزوده است که افغانستان برای مبدل‌ شدن به نقطه وصل آسیای جنوبی و مرکزی کاملاً آماده است.

وی گفت: «افغانستان آماده‌گی کامل دارد که نقطه وصل آسیایی جنوبی و مرکزی شود و هم‌چنان راه برای ترانزیت باشد و سرحدات افغانستان برای تجارت منطقوی باز است.»

آقای برادر نیز از کشورهای آسیای جنوبی خواسته است که اموال‌شان از آسیای مرکزی را از راه افغانستان صادر کنند.

این مقام ارشد امارت اسلامی با اطمینان از تأمین امنیت سراسری و پایان جنگ در افغانستان خاطرنشان کرده است که زمینه برای سرمایه‌گذاری، اتصال منطقوی و همکاری‌های کشورها فراهم شده تا چگونگی آغاز کار پروژهای بزرگ منطقوی از سر گرفته شود.

آقای عبدالغنی برادر گفت: «بعد از خروج سربازان خارجی، جنگ به پایان رسیده و در تمام افغانستان امنیت تأمین شده است و از همین‌رو برای سرمایه‌گذاری اتصال منطقوی و همکاری‌های کشورها زمینه فراهم شده است.»

وی افزود: «در افغانستان امنیت کنونی باعث شده که کارهای تاپی و هم‌چنان کارهای کاسا یک‌هزار آغاز شود.»

وی نیز از عدم مداخله در امور داخلی افغانستان، نبود طرح ویرانگر و آجندای سیاسی در منطقه را یکی از ویژه‌گی کشور چین عنوان کرد.

عبدالغنی برادر ابراز کرد: «ویژه‌گی کشور چین این است که در منطقه کدام طرح ویرانگر و آجندای سیاسی ندارد و درامور داخلی افغانستان مداخله نمی‌کند، این به سود اقتصاد جهان است که بر اساس تعامل متقابل ارتباط و همکاری قوی برقرار کنند.»

در ششمین نمایشگاه صادرات و واردات کشور چین و کشورهای جنوب آسیا، ۹ شرکت از افغانستان کالاهای خود را به نمایش گذاشتند. در این نمایشگاه بزرگ و قدیمی، سنگ‌های قیمتی، زعفران، قالین و گلیم افغانی در پانزده غرفه به نمایش گذاشته شد.

رویداد های اخیر

Drug cultivation in Afghanistan has ‘almost dropped to zero’: deputy interior minister

Published

on

Abdul Rahman Munir, the Deputy Minister for Counter-Narcotics at the Ministry of Interior, said on Saturday at the meeting of the Central Asian Regional Information and Coordination Centre for Combating Drugs (CARICC) in Uzbekistan that the cultivation, trafficking, and sale of narcotics in Afghanistan have “almost dropped to zero.”

Abdul Mateen Qani, spokesperson for the Ministry of Interior, said in a statement that Munir described the Islamic Emirate’s ongoing counter-narcotics campaign in Afghanistan as “a milestone of achievements.”

At the meeting, Munir emphasized cooperation among member countries and called on them to assist Afghan farmers in creating alternative livelihood opportunities so that the phenomenon of narcotics can be completely eradicated from Afghanistan.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!