Connect with us

رویداد های اخیر

عزیزی از تاجران ۱۲ کشور خواست در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند

منتشر شده

در

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت در دیدار با شماری از تاجران دوازده کشور، از آنان خواسته است که در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

وزارت صنعت و تجارت گفته است که این تاجران از کشورهای ترکیه، قطر، بحرین، فلسطین، یمن، عمان، اردن، جیبوتی، اتیوپیا، سومالیا، مالیزیا و هند اند که اخیراً به افغانستان سفر کرده‌اند.

عبدالسلام جواد آخندزاده، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت، در این مورد گفت: « سرپرست وزارت صنعت و تجارت ضمن صحبت در مورد سهولت‌های سرمایه‌گذاری، به فراهم بودن زمینه کار و فعالیت در افغانستان همکاری همه جانبه شان را با تاجران و سرمایه‌گذاری کشورهای مختلف اعلام داشته و از آن‌ها خواست که در افغانستان سرمایه‌گذاری نمایند.»

آقای عزیزی همچنان در مورد فعالیت‌ها و تصمیمات حیاتی مسوولان امارت اسلامی به شمول ثبات پول ملی افغانستان و ترویج آن در سراسر افغانستان، جلوگیری از قاچاق دالر و کالاها، جلوگیری از کاهش و افزایش بی‌مورد نرخ پول افغانی در برابر دالر، قانون‌مندسازی فعالیت صرافی‌ها و تنظیم امور آن‌ها، کاهش مصارفات مسوولان به این تاجران معلومات داده است.

قلندر رحیمی، عضو اتاق تجارت و سرمایه گذاری، گفت: «دقیقاً که سرپرست وزارت صنعت و تجارت طی این سال‌ها تلاش‌های زیادی به خاطر ایجاد روابط تجارتی و اقتصادی با کشورهای منطقه و فرامنطقه دارند که ما امروز نتایج آن را می‌بینیم که گروه گروه از تاجران و سرمایه‌گذاران خارجی به کشور ما می‌آیند.»

میرویس حاجی‌زاده، معاون اتاق زراعت و مالداری، نیز گفت: «دیدار سرپرست وزارت صنعت و تجارت با دوازده نماینده کشورهای مختلف دنیا یک اقدام نیک است.»

رویداد های اخیر

برادر: جهان به‌جای تحریم‌ها و فشارها، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی گسترش دهد

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، از کشورهای منطقه و جهان خواسته است تا به‌جای تحریم‌ها و فشارهای بی‌جا، روابط اقتصادی خود را با امارت اسلامی نرم‌تر ساخته و گسترش دهند.

معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا در بیانیه‌ای نوشته است که آقای برادر این اظهارات را امروز (شنبه) حین سخنرانی در مراسم آغاز کار یک مارکیت تجارتی در ولایت بلخ بیان کرده است.

برادر افزود که افغانستانِ آباد و نیرومند در منطقه به زیان دیگر کشورها نیست، بلکه به رفاه و تقویت سایر کشورها کمک می‌کند.

او گفت: «امارت اسلامی در بخش مشارکت منطقه‌ای و بین‌المللی، به اصالت همه‌جانبه اقتصادی و سیاسی باور دارد؛ مگر این‌که احترام متقابل به ارزش‌های بزرگ و اصول اساسی وجود داشته باشد.»

وی تصریح کرد که تعامل امارت اسلامی با سکتور خصوصی در بخش پروژه‌های بزرگ و درازمدت، بر اساس مشارکت عامه و خصوصی یا سایر قراردادها، پیام روشن دارد که زمینه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در افغانستان مساعد است و هر کس می‌تواند از این فرصت استفاده کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کرزی: امیدوارم برای آینده روشن افغانستان، مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند

Published

on

حامد کرزی، رئیس ‌جمهور پیشین افغانستان، به مناسبت ختم سال تحصیلی و آمادگی فارغان صنف دوازدهم برای امتحان کانکور گفته است که علم و دانش، ابزار اصلی پیشرفت و عزت هر جامعه است.

کرزی افزوده است که برای خودکفاشدن افغانستان، به صدها هزار داکتر زن و مرد، انجنیر، اقتصاددان، متخصصان تکنالوژی و کارشناسان دیگر رشته‌ها نیاز است.

او از همه متعلمین خواسته است که تلاش بیشتری کنند و خود را به درجات عالی در علوم ساینسی و اجتماعی برسانند.

وی بار دیگر تاکید کرده است: «امیدوارم برای آینده روشن افغانستان، مکاتب و پوهنتون‌های دخترانه بازگشایی شوند تا دختران ما به پای خود بایستند و شایسته خدمت به کشور شوند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان دیپلومات افغانستان را به دلیل حمله مرگبار در وزیرستان شمالی احضار کرد

Published

on

پاکستان روز جمعه معاون سفیر افغانستان در اسلام آباد را احضار کرد تا «اعتراض شدید» خود را در مورد حمله مرگبار به یک مرکز نظامی در منطقه وزیرستان شمالی که منجر به کشته شدن چهار سرباز پاکستانی شد، ابراز کند.

وزارت امور خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حمله توسط یکی از شاخه‌های تحریک طالبان پاکستان  انجام شده است.

در این بیانیه آمده است که پاکستان «نگرانی شدید خود را در مورد حمایت و تسهیلات مداوم» امارت اسلامی به تی‌تی‌پی ابراز کرد و خواستار «تحقیقات کامل و اقدام قاطع علیه عاملان و تسهیل‌کنندگان حملات تروریستی علیه پاکستان از خاک افغانستان» شد.

وزارت امور خارجه پاکستان از امارت اسلامی خواست «اقدامات فوری، مشخص و قابل تأییدی علیه همه گروه‌های تروریستی، از جمله رهبری آنها، که از خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، انجام دهد و استفاده مداوم از خاک افغانستان برای تروریزم علیه پاکستان را متوقف کند.»

طبق این بیانیه، به امارت اسلامی «به طور قطعی اطلاع داده شده است که پاکستان حق دفاع از حاکمیت و محافظت از شهروندان خود را برای خود محفوظ می‌دارد و تمام اقدامات لازم را برای پاسخ به تروریزم ناشی از خاک افغانستان انجام خواهد داد.»

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که حملات در این کشور از خاک افغانستان سازماندهی می‌شود، اتهامی که امارت اسلامی آن را رد می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!