Connect with us

ورزش

عینو مینه و جوانان پیروزی ۱-۰؛ ابومسلم فراه و خراسان فاریاب ۲-۱

منتشر شده

در

در بیست‌ونهمین دیدار فصل پنجم لیگ قهرمانان افغانستان، عینو مینه تیم جوانان پیروزی را با نتیجه ۱ بر صفر شکست داد.

در مسابقه ۳۰‌‌ام روز سه‌شنبه، ابومسلم فراه تیم خراسان فاریاب را ۲ بر ۱ مغلوب کرد.

در بازی سی‌ویکم فردا، تیم آرمان اف‌سی ساعت ۱۰ صبح به مصاف استقلال کابل می‌رود و در سی‌ودومین دیدار، سرسبز یاشلر ساعت ۱:۳۰ بعد از ظهر با اتفاق خانزاده رقابت خواهد کرد.

تمام مسابقات به صورت زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شوند و علاقه‌مندان در سراسر کشور می‌توانند در طول فصل، هیجان و جذابیت لیگ قهرمانان افغانستان را دنبال کنند.

ورزش

ایرلند میزبان سلسله مسابقات کریکت پنجاه آوره مقابل افغانستان در ماه آگست خواهد بود

Published

on

مقامات کریکت ایرلند اعلام کرده‌اند که این کشور از ۵ تا ۱۴ آگست سال جاری میلادی میزبان پنج مسابقه پنجاه آوره مقابل افغانستان خواهند بود.

سارا کین، رئیس اجرایی بورد کریکت ایرلند، روز جمعه گفت: «بورد کریکت ایرلند تصمیم گرفته است که امسال در بلفاست با افغانستان بازی کند.»

این در حالیست که سایر تیم‌های بین‌المللی از جمله استرالیا و انگلستان از زمان به قدرت رسیدن امارات اسلامی در سال ۲۰۲۱، یا بازی‌های دو جانبه خود را با افغانستان لغو یا از برنامه‌ریزی برای سلسله مسابقات خودداری کرده‌اند.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان از راه یابی به فاینل مسابقات جهانی کوکپر قزاقستان باز ماند

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مرحله نیمه‌نهایی در چارچوب مسابقات جهانی کوکپر قزاقستان، امروز (جمعه) به مصاف ازبکستان رفت و بازی را با نتیجه ۴ بر ۲ به تیم رقیب واگذار کرد. با این باخت، چاپندازان افغانستان از راه یابی به فاینل این مسابقات باز ماندند.

شهر ترکستان قزاقستان میزبان مسابقات بین‌المللی کوکپر بود.

گفتنی است که تیم ملی بزکشی افغانستان در سه بازی قبلی خود تیم‌های مجارستان، مغولستان و روسیه را شکست داده بود.

مسابقات بین‌المللی کوکپر ۲۰۲۶ قزاقستان با حضور ۹ کشور در حال برگزاری است.

Continue Reading

ورزش

فیفا فدراسیون فوتبال اسرائیل را به دلیل تخلفات تبعیض‌آمیز جریمه و تحریم کرد

Published

on

کمیته انضباطی فیفا فدراسیون فوتبال اسرائیل را به دلیل نقض مکرر تعهداتش به عنوان عضو فیفا جریمه و تحریم کرده است. این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که فدراسیون فوتبال فلسطین ادعاهایی درباره تبعیض علیه این فدراسیون مطرح کرده بود.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که فدراسیون فوتبال فلسطین در ۷۴مین کنگره فیفا پیشنهادی ارائه داد و شورای فیفا را وادار کرد تا تحقیق رسمی انجام شود. کمیته دریافت که فدراسیون فوتبال اسرائیل قوانین ۱۳ و ۱۵ قانون انضباطی فیفا، شامل رفتارهای توهین‌آمیز، نقض اصول بازی جوانمردانه و سوء استفاده‌های نژادپرستانه، را نقض کرده است.

به دنبال این تصمیم، فدراسیون فوتبال اسرائیل به پرداخت جریمه ۱۵۰,۰۰۰ فرانک سوئیس محکوم شده، رسماً هشدار دریافت کرده و موظف به اجرای یک طرح پیشگیری جامع شده است. این طرح شامل نصب بنری بسیار قابل مشاهده با عنوان «فوتبال جهان را متحد می‌کند – نه به تبعیض» در سه مسابقه خانگی بعدی فدراسیون فوتبال اسرائیل در رقابت‌های سطح A فیفا است. فیفا باید قبل از هر مسابقه، اندازه، طراحی و محل نصب بنر را تأیید کند.

همچنین، یک‌سوم از جریمه باید ظرف ۶۰ روز برای اجرای برنامه‌های ضدتبعیض سرمایه‌گذاری شود، از جمله اصلاحات، پروتکل‌ها، نظارت و کمپاین‌های آموزشی در استادیوم‌ها و کانال‌های رسمی برای یک فصل کامل. باقی‌مانده جریمه نیز باید ظرف ۳۰ روز پرداخت شود.

فیفا تأکید کرده است که فوتبال مسئولیت ترویج کرامت، برابری و احترام متقابل را دارد، به‌ویژه در دوره‌های اختلاف و تنش.

فدراسیون فوتبال اسرائیل رسماً از این تصمیم مطلع شده و حکم در پورتال قانونی فیفا منتشر شده است. این تصمیم هنوز می‌تواند در کمیته تجدیدنظر فیفا مورد اعتراض قرار گیرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!