Connect with us

رویداد های اخیر

غنی: طالبان با گروه‌های هراس‌افگن رابطه عمیق دارند

منتشر شده

در

اشرف غنی، رییس جمهور افغانستان امروز چهارشنبه (۳۰سرطان) حین بازدید از قول اردوی عملیات‌های خاص کماندو گفته است که طالبان با گروه‌های هراس‌افگن چون القاعده، لشکر طیبه و جیش محمد رابطه عمیق دارند و می‌خواهند افغانستان به پناه‌گاه هراس‌افگنان مبدل شود.

وی تاکید کرده است که دولت و ملت افغانستان هیچ‌گاه این اجازه را نخواهد داد که افغانستان باردیگر پناه‌گاه هراس‌افگنان شود.

آقای غنی دراین باره گفت:” طالبان با القاعده، جیش محمد و لشکر طیبه رابطه عمیق دارد و می‌خواهند که افغانستان به پناهگاه هراس‌افگنان مبدل گردد، اما دولت و ملت افغانستان هیچ گاه این اجازه را به آنان نمی‌دهد.”

آقای غنی به نیروهای کماندو اطمینان داده‌است که هرگونه حمایتی که آنان در مبارزه طالبان و دیگر گروه‌ها نیاز داشته باشند، فراهم می‌شود.

وی دراین باره به آنان گفت:”منشای اراده ما حفاظت از افغانستان، آزادی، برابری و دستآوردهای بیست سال گذشته است، اما نیت دشمن سیاه است و شما به دشمن ثابت کنید که آرمانش را به گور ببرد.”

آقای غنی همچنان گفته‌است که اکنون آب و موقعیت استراتیژیک از خود ما شده است، :”به همین دلیل دشمنان در توطئه اند و می‌خواهند با جنگ از ما انتقام بگیرند”.

رییس‌جمهور باردیگر تأکید کرده‌است که از نیروهای امنیتی استفادۀ نادرست نخواهد شد و به این کار اجازه نخواهد داد.

آقای غنی گفت:” شما بهترین هستید و برتری خود را در دفاع از کشور ثابت کرده اید.”

آقای غنی در بخش دیگر از سخنانش در این قول‌اردو، گفته‌است که حکومت افغانستان اراده برقرای صلح را دارد: «دشمن باید این را بداند که هیچگاه تسلیم نخواهیم شد. . شما این توانایی را دارید که به جهان و هر قوت دیگر، ظرفیت خویش را ثابت سازید.”

رویداد های اخیر

وزارت امور خارجه افغانستان شارژدافیر سفارت پاکستان را احضار کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان، شارژدافیر سفارت پاکستان در کابل را احضار کرد و در پیوند به نقض حریم هوایی افغانستان و حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان بر شماری از ولایت‌های کشور، اعتراض شدید و قاطع خود را ابراز و یادداشت اعتراضی را به وی سپرد.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، شب گذشته، رژیم نظامی پاکستان بر ولایت‌های کندهار، پکتیا و خوست افغانستان حملات هوایی انجام داد که در نتیجه آن شماری از غیرنظامیان شهید و زخمی شده‌اند.

امارت اسلامی افغانستان این حملات را به‌شدت محکوم کرده و آن را نقض آشکار حاکمیت ملی و تمامیت ارضی افغانستان و در تضاد با اصول اسلامی، بین‌المللی، بشری و حسن همجواری دانسته است.

امارت اسلامی همچنین ادعاهای بی‌اساس مبنی بر استفاده از خاک افغانستان به‌عنوان منبع رویدادهای امنیتی اخیر پاکستان را به‌شدت رد کرده و گفته است توجیه اقدامات نظامی بر اساس چنین ادعاهایی، تلاش برای تحریف واقعیت‌ها، گمراه کردن افکار عمومی و پنهان کردن ناکامی‌های داخلی است.

امارت اسلامی افزوده است که رژیم نظامی پاکستان تلاش می‌کند برای فرار از اجرای تعهدات خود در برابر کشورهای منطقه، خود را سرگرم اقداماتی نشان دهد که باعث تشدید بیشتر وضعیت و افزایش تنش‌ها می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک موزیم حفظ آثار جهادی در کندهار افتتاح شد

مجموعه این موزیم شامل بیش از ۱۰۰ اثر است که از مناطق مختلف جمع‌آوری شده‌اند.

Published

on

یک موزیم با هدف حفظ و نگهداری آثار جهادی که تاکنون بیش از ۱۰۰ اثر برای نمایش در آن جمع‌آوری شده است، به‌گونه رسمی در ولایت کندهار افتتاح شد.

مفتی محمد طاهر احمد، رئیس عمومی حفظ آثار جهادی در وزارت اطلاعات و فرهنگ، در مراسم افتتاح این موزیم حضور داشت. قاری احمدالله سعید خوستی، رئیس ثبت آثار و اسناد جهادی، نیز در این مراسم شرکت کرده بود.

مفتی انعام‌الله سمنگانی، رئیس اطلاعات و فرهنگ کندهار، و شماری از مسئولان ادارات دولتی نیز در مراسم افتتاح حضور داشتند.

مسئول حفظ آثار جهادی در کندهار می‌گوید که مجموعه این موزه شامل بیش از ۱۰۰ اثر است که از مناطق مختلف جمع‌آوری شده‌اند.

در این مجموعه، سلاح‌هایی نیز وجود دارد که مقام‌ها می‌گویند از نیروهای بریتانیایی، شوروی و امریکایی به دست آمده‌اند. همچنین وسایل شخصی و دیگر اشیای مرتبط با افرادی که در جریان درگیری‌های دو دهه گذشته افغانستان کشته شده‌اند، در این موزیم نگهداری می‌شوند.

مقام‌ها گفته‌اند تلاش‌ها برای جمع‌آوری آثار بیشتر ادامه خواهد یافت تا مجموعه این موزیم گسترش پیدا کند.

به گفته مسئولان، این موزیم اکنون به روی بازدیدکنندگان باز است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شرکت هوایی آریانا افغان در میان ۴۵ شرکت هوایی آسیای میانه مقام هفتم را کسب کرد

Published

on

شرکت هوایی آریانا افغان در رده‌بندی سال ۲۰۲۶ اسکای‌ترکس، در میان ۴۵ شرکت هوایی آسیای میانه، مقام هفتم را به دست آورده است.

مسؤلان این شرکت می‌گویند آریانا افغان در سال ۲۰۲۵ در این فهرست در جایگاه هشتم قرار داشت، اما امسال با بهبود کیفیت خدمات و گسترش فعالیت‌هایش، یک پله صعود کرده است.

به گفته آنان، این شرکت در سال ۲۰۲۶ با برآورده‌ساختن معیارهایی از جمله کیفیت خدمات، پروازهای مصئون، مهمانداران مسلکی و تجربه در بخش هوانوردی، در جمع ۱۰ شرکت برتر هوایی آسیای میانه قرار گرفته است.

اسکای‌ترکس یک نهاد بین‌المللی در زمینه ارزیابی و رتبه‌بندی کیفیت خدمات صنعت هوانوردی و شرکت‌های هواپیمایی است که همه‌ساله شرکت‌های هوایی را بر اساس معیارهای مشخص ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!