Connect with us

رویداد های اخیر

فعالیت‌ تلویزیون «راه ‌فردا» تعلیق شد 

منتشر شده

در

وزارت اطلاعات و فرهنگ اعلام کرده که کمیسیون بررسی شکایات و تخطی رسانه‌های این وزارت، فعالیت‌ تلویزیون «راه ‌فردا» را به حالت تعلیق درآورده است.

براساس اعلامیه‌ این وزارت که امروز (سه‌شنبه) نشر شده، این تصمیم پس از شکایات پی‌درپی خبرنگاران و کارمندان تلویزیون راه ‌فردا مبنی بر اینکه چندین سال است حقوق و امتیازات‌شان از سوی اداره این تلویزیون پرداخت نشده، اتخاذ گردیده است.

این وزارت افزوده که کمیسیون بررسی شکایات و تخطی رسانه‌ها چندین بار مسوولان این تلویزیون را برای حل مشکلات فراخوانده و توصیه‌هایی برای پرداخت حقوق و امتیازات کارکنان ارائه کرد که تاکنون هیچ‌گونه رسیدگی از سوی آن‌ها صورت نگرفته است.

وزارت اطلاعات و فرهنگ تصریح نموده که به همین اساس، کمیسیون تصمیم گرفته است تا موضوع را برای رسیدگی نهایی به محکمه ارجاع دهد و بر اساس اصول و قوانین رسانه‌یی، فعالیت‌ تلویزیون راه‌ فردا را تا صدور حکم محکمه به حالت تعلیق درآورد.

رویداد های اخیر

وزیر تجارت افغانستان با معاون صدراعظم ازبیکستان در ترمذ دیدار کرد

Published

on

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت افغانستان، با جمشید خواجه‌اوف، معاون صدراعظم ازبیکستان، در شهر ترمذ دیدار و دو طرف درباره گسترش همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مشترک گفتگو کردند.

در این دیدار که روز گذشته (شنبه) در مرکز تجارتی ترمذ برگزار شد، دو طرف درباره همکاری در بخش‌های برق، معادن و زراعت بحث و تبادل نظر کردند.

مقام‌های اوزبیکستان علاقه‌مندی خود را برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف افغانستان ابراز کردند. در مقابل، هیئت افغانستان از این آمادگی استقبال کرده و بر فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مشترک تأکید کرد.

در این دیدار، محمدیوسف وفا، والی بلخ و عبدالغفار بحر، سفیر افغانستان در تاشکند نیز حضور داشتند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امینه محمد: زنان و دختران افغان نباید به حال خود رها شوند

در همین حال، امارت اسلامی می‌گوید حقوق زنان در چارچوب شریعت اسلامی تأمین شده است.

Published

on

معاون سرمنشی سازمان ملل متحد می‌گوید زنان و دختران افغانستان همچنان با محدودیت در دسترسی به برخی حقوق خود روبه‌رو هستند و جامعه جهانی نباید آنان را تنها بگذارد.

امینه محمد، معاون سرمنشی سازمان ملل متحد، در پیامی به مناسبت پنجمین سال بازگشت امارت اسلامی به قدرت گفته است که زنان و دختران افغان همچنان بار محرومیت از حقوق خود و به تعویق افتادن امیدها و آرزوهای‌شان برای آینده را به دوش می‌کشند.

او تأکید کرده است که زنان افغانستان نباید به حال خود رها شوند و باید از تلاش‌های آنان برای ساختن آینده حمایت شود.

در همین حال، امارت اسلامی می‌گوید حقوق زنان در چارچوب شریعت اسلامی تأمین شده است. ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، نیز گفته است که حکومت متعهد به تأمین حقوق زنان بر اساس شریعت است و در این زمینه نگرانی وجود ندارد.

شماری از آگاهان و فعالان افغان اما می‌گویند اختلاف‌ها میان افغانستان و جامعه جهانی بر سر حقوق زنان و دختران، همچنان یکی از چالش‌های مهم در روابط کابل با جهان است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که سازمان ملل متحد و شماری از نهادهای بین‌المللی، محدودیت‌های اعمال‌شده بر زنان و دختران افغانستان را از چالش‌های عمده این کشور می‌دانند و از کشورها خواسته‌اند حمایت از برنامه‌های مرتبط با زنان و دختران افغان را ادامه دهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

رهبر امارت اسلامی: خواسته‌های «غیرشرعی» را نمی‌پذیریم

او بار دیگر بر حفظ وحدت و اطاعت تأکید کرده و از مردم خواسته است که تحت تأثیر آنچه «تبلیغات نادرست دشمنان» خوانده، قرار نگیرند.

Published

on

شیخ هبت‌الله آخندزاده، رهبر امارت اسلامی، می‌گوید به خواسته‌های «غیرشرعی» پاسخ مثبت نخواهد داد و به‌جای فرمایشات «بی‌جا»، به حقوق الهی و دینی مردم متعهد است.

بر اساس اعلامیه ریاست اطلاعات و فرهنگ کندهار، شیخ هبت‌الله آخندزاده این اظهارات را شام شنبه در نشستی در میدان هوایی نظامی کندهار مطرح کرده است.

او بار دیگر بر حفظ وحدت و اطاعت تأکید کرده و از مردم خواسته است که تحت تأثیر آنچه «تبلیغات نادرست دشمنان» خوانده، قرار نگیرند.

در این نشست شماری از مقام‌های ارشد ملکی و نظامی ولایت کندهار نیز حضور داشتند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!