Connect with us

رویداد های اخیر

فقر در افغانستان؛ خانواده‌ها مجبور به فروش اعضای بدن و فرزندان خود می‌شوند

منتشر شده

در

افغان‌ها با گسترش فقر و گرسنگی در کشور مجبور به فروش اعضای بدن خود شده اند.

یک زن در هرات پس از فروش گرده‌اش به دلیل فقر و تنگدستی حتی مجبور به فروش یکی از دختران خورد سال اش نیز شده است.

بی بی زنان باشنده انجیل هرات میگوید:” کاش در این دنیا نیامده بودم. کاش این روزها را ندیده بودم. روزم مثل جهنم میگذرد من باید تحمل کنم، گرده ام را فروختم. سپس مجبور شدم یکی از دختران ام را بفروشم. با آن پول وسایل مورد نیاز خانه را خریدم.”

گلبدین باشنده انجیل هرات میگوید:” اگر کسی بیاید و چشمم را بخواهد، می توانم آن را بفروشم تا همسرم زنده بماند. اگر او بمیرد من دو چشم دارم که برایم مهم نیست.”

اما مسوولان در هرات می‌ گویند، مردم در این مورد اغراق می کنند و گرنه شرایط تا حدی بحرانی نیست که آنان دست به فروش اعضای بدن و یا کودکان شان بزنند.

نعیم الله حقانی رییس اطلاعات و فرهنگ هرات میگوید:” مردم عموما [چنین جملاتی] را برای وضعیت و اغراق می کنند.”

مرکر پیوند گرده در هرات یکی از معتبر ترین مراکز صحی در کشور اینجا مردم گرده های شان را برای فروش به حراج می گذارند.

داکتران می‌گویند در دست چهار سال گذشته بیش از دو صد نفر مراجعه کننده برای فروش گرده داشتند.

سهیل طوفان داکتر میگوید:” من پنج سال است که اینجا کار می‌کنم، در این مدت بیش از ۲۰۰ نفر برای فروش کلیه‌های خود به ما مراجعه کردند، گرسنگی به حدی رسید که مردم می‌خواهند بدن و دست و پای خود را برای یک لقمه نان بفروشند.”

همزمان با این نماینده ویژه پیشین بریتانیا برای افغانستان هشدار میدهد که تنها گذاشتن مردم افغانستان در کنار عواقب بشری، پیامدهای امنیتی نیز خواهد داشت.

مایکل کی تنگ نماینده ویژه پیشین بریتانیا برای افغانستان میگوید:”من فکر میکنم تنها گذاشتن مردم افغانستان که در نتیجه، آنان گرسنه شوند و دست به گدایی بزنند نه به نفع افغانستان است و نه به نفع کشورهای منطقه و نه هم به نفع جامعه بین‌المللی میباشد. به خاطریکه سبب بیجا شدن بیشتر مردم، مهاجرت و زیاد شدن فعالیت های غیرقانونی دیگر چون قاچاق مواد مخدر و فروش اعضای بدن خواهد شد.”

در اوج فقر و تنگدستی که بحران بشری مردم افغانستان را نیز تهدید می کند، سازمان غذایی جهان گفته است نزدیک به ۲۳ میلیون جمعیت افغانستان با کمبود مواد غذایی مواجه است.

رویداد های اخیر

جاپان بورسیه‌های جدید تحصیلی برای افغان‌ها اعلام کرد

Published

on

سفارت جاپان در کابل بورسیه‌های جدید تحصیلی برای سال ۲۰۲۷ اعلام کرده است. متقاضیان علاقه‌مند و واجد شرایط می‌توانند دستورالعمل‌ها و فورم‌های درخواست را از وب‌سایت رسمی «تحصیل در جاپان» دانلود کنند و باید درخواست‌های خود را تا ۲۵ می ۲۰۲۶ ارسال کنند.

امتحان کتبی در کابل در ۱۸ جون ۲۰۲۶ اخذ و پس از آن در ماه جولای مصاحبه انجام خواهد شد.

سفارت جاپان خاطرنشان کرده که بنیاد آقاخان در جمع‌آوری درخواست‌ها و تسهیل امتحانات کتبی کمک خواهد کرد، اما در روند انتخاب دخالتی نخواهد داشت.

این سفارت همچنین تأکید کرد که انتخاب به طور مستقل توسط سفارت و دولت جاپان، بر اساس شایستگی تحصیلی، کیفیت اسناد درخواست و عملکرد در امتحان کتبی و مصاحبه، بدون در نظر گرفتن پیشینه مذهبی، زبانی یا قومی انجام خواهد شد.

سفارت جاپان به متقاضیان هشدار داد که متوجه کلاهبرداری‌ها باشند و تأکید کرد که در هیچ مرحله‌ای از روند درخواست، نیازی به پرداخت پول نیست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آغاز روند توزیع بیش از یک هزار نمره زمین برای عودت کنندگان در لوگر

Published

on

عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزرا، در سفرش به لوگر اعلام کرده است که بیش از یک هزار نمره زمین در این ولایت برای عودت کنندگان توزیع خواهد شد.

او در مراسم افتتاح این شهرک، بر سرعت‌بخشیدن به روند توزیع نمرات رهایشی برای عودت کنندگان تأکید ورزید.

حنفی گفت: «امروز این شهرک را افتتاح کردیم که بیش از یک هزار نمره است. این نمره‌ها به مهاجرین توزیع می‌شود. علاوه بر این، دیگر شهرک‌ها نیز به زودی ساخته می‌شود.»

معاون اداری ریاست الوزرا خاطرنشان کرد که در سه سال گذشته بیش از پنج میلیون مهاجر از کشورهای همسایه به کشور عودت کرده اند و امارت اسلامی خدمات خود را برای آنان ارائه می‌نماید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفیر پاکستان در کابل خواستار اقدام امارت اسلامی علیه شبه‌نظامیان شد

Published

on

عبید الرحمان نظامانی، سفیر پاکستان در کابل، از امارت اسلامی خواسته است تا اقدامات مشخصی علیه تهدیدات شبه‌نظامیانی که اسلام‌آباد می‌گوید از خاک افغانستان سرچشمه می‌گیرد، انجام دهد.

نظامانی در مراسمی در سفارت پاکستان در کابل به مناسبت اولین سالگرد عملیات «بنیان مرصوص» علیه هند، بر تعهد پاکستان به حفظ «روابط برادرانه» با افغانستان تأکید کرد.

او همچنین بر تلاش‌های دیپلوماتیک پاکستان در کاهش تنش‌ها بین ایران و ایالات متحده تأکید کرد و گفت که ابتکارات اسلام‌آباد نشان دهنده تعهد آن به صلح منطقه‌ای و جهانی است.

در این مراسم، نظامانی بر عزم پاکستان برای دفاع از خود در برابر هرگونه تجاوز تأکید کرد.

او گفت: «آرزوی صلح پاکستان هرگز نباید با ضعف اشتباه گرفته شود.»

مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که شبه‌نظامیان از خاک افغانستان برای حمله بر پاکستان استفاده می‌کنند. امارت اسلامی اما این ادعا را رد کرده و گفته است که افغانستان مسئول ناکامی امنیتی پاکستان نیست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!