Connect with us

ورزش

فهرست بازیکنان افغان برای بازی‌های یکروزه بین‌المللی کریکت مقابل سریلانکا اعلام شد

منتشر شده

در

Last Updated on: ثور ۲۶, ۱۴۰۲

کمیته گزینش کریکت بورد افغانستان فهرست پانزده نفری بازیکنان افغان را برای مسابقات یکروزه بین‌المللی کریکت مقابل سریلانکا اعلام نمود، قرار است این مسابقات به تاریخ‌های دوم، چهارم و هفتم ماه جون سال روان در شهر همبانتوتا برگذار شود.

دراین فهرست به توپ‌انداز سریع؛ عبدالرحمن نیز جا داده شده است، در حالیکه شاهدالله کمال، یمین احمدزی، ضیا الرحمن اکبر و گلبدین نایب که در مسابقات قبلی یکروزه بین‌المللی مقابل سریلانکا حضور داشتند، منحیث بازیکنان احتیاطی در این فهرست جا داده شده اند.

میرویس اشرف، رییس عمومی کریکت بورد افغانستان می‌گوید:«خوبتر خواهد بود تا چهره‌های جدید در این رقابت‌ها حضور داشته باشند، آمادگی‌ها برای جام جهانی پیشرو از قبل آغاز شده است و ما از هر فرصت بدست آمده برای ساختن یک ترکیب عالی به جام جهانی پیشرو، به خوبی استفاده خواهیم کرد.»

آقای اشرف همچنان افزود که بازیکنان کرکت در حال حاضر در جام مسابقات یک روزه سوپر کولا افغانستان سرسبز مقابل هم بازی می‌کنند که بدون شک نقش موثری را در نتایج سلسله مسابقات پیشرو، مقابل سریلانکا خواهد داشت.

در فهرست بازیکنان:

حشمت‌الله شهیدی (کاپیتان)، رحمت شاه، رحمن‌الله گربز (ویکت کیپر)، ابراهیم زدران، ریاض حسن، نجیب‌الله زدران، محمد نبی، اکرام علی خیل (ویکت کیپر)، عظمت‌الله عمرزی، راشد خان، مجیب الرحمن، نور احمد، عبدالرحمن، فضل الحق فاروقی و فرید احمد ملک جا دارند.

در فهرست ذخیره بازیکنان:

گلبدین نایب، شاهدالله کمال، یمین احمدزی و ضیا الرحمن اکبر گنجانیده شده اند.

ورزش

تیم کریکت افغان‌ابدالیان در مرحله یک‌چهارم نهایی بازی‌های آسیایی به مصاف هند می‌رود

Published

on

تیم افغان‌ابدالیان در مرحله یک‌چهارم نهایی کریکت بازی‌های آسیایی به مصاف هند خواهد رفت. جایگاه تیم‌ها در گروه A پس از آن مشخص شد که دیدار نیپال و جاپان امروز (شنبه) به دلیل باران بی‌نتیجه پایان یافت.

دیدار یک‌چهارم نهایی میان افغانستان و هند قرار است روز ۲۸ سپتمبر در شهر نیشین جاپان برگزار شود.

نیپال پس از آن در صدر گروه قرار گرفت که تعقیب هدف از سوی جاپان به دلیل بارندگی متوقف شد. نیپال در ۱۵ آور ۱۴۹ دوش در برابر از دست دادن چهار ویکت به دست آورد، اما بارندگی دوامدار مانع آغاز بازی جاپان شد.

در پی این نتیجه، نیپال به‌عنوان تیم صدرنشین گروه A صعود کرد و افغانستان نیز به‌عنوان تیم دیگر راه‌یافته از این گروه، به مرحله یک‌چهارم نهایی رسید.

جاپان از این رقابت‌ها حذف شد. نیپال در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف سریلانکا خواهد رفت.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ سرخ‌پوشان خوافی استقلال کابل را ۶-۰ شکست داد

Published

on

تیم‌های سرخ‌پوشان خوافی و استقلال کابل امروز (جمعه) در بیست‌وسومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان، در استدیوم فدراسیون فوتبال در کابل به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی پرگول ۶-۰ سرخ‌پوشان خوافی به پایان رسید.

رضا غلامی، بازیکن سرخ‌پوشان خوافی، در دقیقه چهارم با ضربه سر نخستین گول این تیم را به ثمر رساند.

در دقیقه ۲۱، سهراب افغان دومین گول سرخ‌پوشان خوافی را وارد دروازه استقلال کابل کرد تا نیمه نخست با برتری ۲-۰ این تیم پایان یابد.

در نیمه دوم، سهراب افغان در دقیقه ۴۹ با ضربه سر گول دوم خود و سومین گول تیمش را به ثمر رساند.

یارمحمد نیز در دقیقه ۵۲ چهارمین گول سرخ‌پوشان خوافی را زد.

در ادامه، سرخ‌پوشان خوافی در دقایق ۶۸ و ۷۰ دو گول دیگر به ثمر رساندند تا این دیدار با نتیجه ۶-۰ به سود این تیم پایان یابد.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ آرمان اف‌سی و عینو مینه کندهار به تساوی بدون گول رضایت دادند

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۸ سپتامبر برابر سرسبز یاشلر به میدان می‌رود و عینو مینه کندهار نیز روز ۲۹ سپتامبر به مصاف طوفان هرات خواهد رفت.

Published

on

تیم‌های آرمان اف‌سی و عینو مینه کندهار امروز (جمعه) در بیست‌ودومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان، در استدیوم فدراسیون فوتبال در کابل به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی بدون گول پایان یافت.

در نیمه نخست، هر دو تیم بازی هجومی و تلاش‌های متعددی برای باز کردن دروازه حریف داشتند؛ اما فرصت‌های ایجادشده به گول تبدیل نشد.

در نیمه دوم نیز تلاش‌های آرمان اف‌سی و عینو مینه برای رسیدن به گول ادامه یافت، اما هیچ‌یک از دو تیم نتوانستند قفل دروازه حریف را باز کنند و بازی با نتیجه ۰-۰ به پایان رسید.

در این دیدار، عینو مینه کندهار ۱۵ خطا مرتکب شد و یک کارت زرد دریافت کرد؛ در مقابل، آرمان اف‌سی ۸ خطا انجام داد و هیچ کارت زرد یا سرخی دریافت نکرد.

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۸ سپتامبر برابر سرسبز یاشلر به میدان می‌رود و عینو مینه کندهار نیز روز ۲۹ سپتامبر به مصاف طوفان هرات خواهد رفت.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!