Connect with us

رویداد های اخیر

قصر سفید: کمک‌ها به مردم افغانستان ارسال می‌شود نه امارت اسلامی

منتشر شده

در

قصر سفید در واکنش به ادعای دونالد ترمپ، رئیس جمهور منتخب امریکا مبنی بر ارسال میلیاردها دالر به امارت اسلامی، گفته است که کمک‌ها به مردم این کشور فرستاده می‌شود نه امارت اسلامی.

ترمپ در یک کنفرانس مطبوعاتی در ایالت فلوریدا در پاسخ به پرسشی که گویا مردم امریکا از کمک میلیون‌ها دالر به افغانستان زیر سلطه امارت اسلامی «خشمگین» اند گفت: «این حتا غیر قابل باور است. میلیارد‌ها دالر، نه میلیون‌ها. چه کسی اساساً برای طالبان افغانستان میلیارد‌ها دالر پرداخت می‌کند؟ و این توسط بایدن پرداخت شده است…نمی توان اجازه داد که این اتفاق بیفتد.»

اما جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی قصر سفید، گفته است: «کمک های بشری که به افغانستان فرستاده شده است به مردم افغانستان می رسد نه به طالبان. این به همین گونه به صورت میخانیکی تنظیم شده است.»

پیش از این، امارت اسلامی گفته‌های دونالد ترمپ را مبنی بر دریافت کمک‌های مالی از امریکا به شدت رد کرده و افزوده است که امریکا نه تنها به افغانستان کمک نکرده بل میلیاردها دالر افغانستان را غضب و مسدود کرده است.

معاون سخنگوی امارت اسلامی گفته است که آنان از امریکا توقع کمک مالی ندارد و نه هم درخواستی داده اند.

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۲۸۱ افغان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی داده اند

Published

on

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده است که ۲۸۱ شهروند افغانستان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند.

طبق گزارش، افغانستان در جایگاه سوم از لحاظ تعداد درخواست‌های پناهندگی قرار دارد. سوریه با ۳۱۹۶ درخواست در رتبه دوم قرار دارد.

خبرگزارش تاس نوشته است که بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی را در سال گذشته شهروندان اوکراین (۳۳۳۲) ارائه داده اند.

ازبیکستان (۱۷۶ متقاضی) و آلمان (۱۲۹) نیز در سال گذشته در میان پنج ملیت برتر متقاضی پناهندگی در روسیه بوده اند. در مجموع، ۸۲۲۰ شهروند خارجی در سال ۲۰۲۵ درخواست پناهندگی موقت داده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۱۳۴۱ مورد افزایش داشته است.

پناهندگی موقت در روسیه، اقامت قانونی، زمینه کار بدون مجوز، دسترسی به مراقبت‌های صحی تحت پوشش بیمه اجباری، اسناد مسافرتی، فرصت‌های تحصیلی و کمک مالی را فراهم می‌کند. همچنین این اولین قدم برای اخذ اجازه اقامت موقت و در نهایت شهروندی روسیه محسوب می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلال کریمی با رئیس بخش آسیایی وزارت خارجه چین دیدار کرد

Published

on

بلال کریمی، سفیر امارت اسلامی در بی‌جینگ با لیو جین‌سونگ، رئیس بخش آسیایی وزارت امور خارجه چین و یوشیاویونگ، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان، دیدار کرده و آنان درباره روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور، فعال‌سازی دهلیز واخان، امور قنسولی و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در چین، آقای کریمی در این دیدار از موضع مثبت چین ستایش کرده و همکاری میان دو کشور را ضروری دانسته است.

خبرنامه افزوده است که جین‌سونگ و یوشیاویونگ همچنان ضمن احترام به استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت افغانستان، بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!