Connect with us

رویداد های اخیر

قونسلگری افغانستان در کراچی از رهایی ۸۹ زندانی افغان خبر داد

منتشر شده

در

قونسلگری افغانستان در شهر کراچی پاکستان خبر داده است که ۸۹ شهروند افغان به شمول شش کودک روز پنجشنبه از زندان‌های ایالت سند رها و به کشور شان منتقل شدند.

این نهاد در شبکه ایکس نوشته است که ۲۷۹ تن دیگر در محابس سند زندانی می‌باشند و تلاش‌ها برای رهایی آنان نیز جریان دارد.

در همین حال، سید عبدالجبار تخاری، جنرال قونسل افغانستان در کراچی در یک پیام ویدیویی گفته است که دو دختر افغان به نام‌های مدیحه و مروه مدت ۱۳ ماه می‌شود که در پرورشگاه عبدالستار ایدهی در کراچی بسر می‌برند.

او از وارثین این دختران خواست تا به قونسلگری مراجعه کرده و آنها را تحویل گیرند.

رویداد های اخیر

ایران در پنج ماه گذشته بیش از ۲۰۰ هزار مهاجر افغان فاقد اسناد را اخراج کرده است

Published

on

علی زینی‌وند، سخنگوی وزارت داخله ایران، می‌گوید روند و بازگرداندن افغان‌های فاقد اسناد، با وجود تحولات و بحران‌های اخیر، متوقف نشده و همچنان ادامه دارد.

او تأکید کرده است که این روند شامل تمامی شهروندان افغانستان نمی‌شود و هدف آن، مدیریت حضور اتباع خارجی و تعیین دقیق وضعیت اقامتی آنان در ایران است.

زینی‌وند گفته است که شماری از اتباع خارجی فاقد اسناد بر اساس احکام قضایی از ایران اخراج شده‌اند و روند ساماندهی سایر افراد فاقد مدرک نیز با جدیت ادامه دارد.

به گفته او، از آغاز سال جاری تاکنون، بیش از ۲۰۰ هزار افغان فاقد اسناد به‌صورت داوطلبانه ایران را ترک کرده‌اند.

سخنگوی وزارت داخله ایران همچنین گفته است که هدف اصلی این طرح، شناسایی و ثبت دقیق اطلاعات اتباع خارجی است تا مشخص باشد هر فرد از کدام مسیر وارد ایران شده، در کجا سکونت دارد و از چه خدماتی استفاده می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پزشکیان: افغانستان و پاکستان در جلوگیری از ورود عناصر بیگانه به ایران همکاری کردند

Published

on

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، می‌گوید افغانستان و پاکستان در شرایط جنگی و برای جلوگیری از ورود عناصر بیگانه به خاک ایران، همکاری خوبی با تهران داشته‌اند.

پزشکیان با اشاره به همکاری کشورهای همسایه ایران گفت پاکستان «با تمام وجود» در حال همکاری است و افغانستان نیز همکاری بسیار خوبی داشته است. به گفته او، ترکمنستان، روسیه و عراق نیز در این شرایط به ایران کمک کرده‌اند و گفتگو و تعامل با آذربایجان نیز با وجود برخی مسائل سیاسی ادامه دارد.

رئیس‌جمهور ایران تأکید کرد که دیپلوماسی منطقه‌ای نقش مهمی در کاهش پیامدهای جنگ و محدودیت‌های ناشی از آن داشته است.

او همچنین گفت دشمن تلاش کرده بود از مرزهای شمال‌غرب و جنوب‌شرق ایران ناامنی ایجاد کند و حتی به پوسته‌های مرزی حمله کرده و نیرو وارد خاک ایران کند، اما این برنامه عملی نشد.

پزشکیان افزود که بخشی از این اقدامات با پاسخ ایران مواجه شد و کشورهای همسایه نیز در برابر افرادی که قصد داشتند از خاک آنان وارد ایران شوند و در این کشور آشوب ایجاد کنند، ایستادگی کردند.

او مشخصاً به همکاری دولت‌های افغانستان و پاکستان اشاره کرد و گفت هر دو کشور گروه‌هایی را برای کنترول وضعیت در مرزهای خود مستقر کرده بودند و اعلام کرده بودند که هیچ‌کس اجازه ندارد از خاک آنها وارد ایران شده و در داخل این کشور ناامنی ایجاد کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117