Connect with us

جهان

لاوروف: سرقت اموال خارجی عادت غرب شده است

منتشر شده

در

وزیر خارجه روسیه ایده رئیس دیپلماسی اروپایی مبنی بر صرف دارایی‌های مسدود شده روسیه برای بازسازی اوکراین را “سرقت” خواند.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه درباره ایده جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه به اوکراین گفت: “این دزدی است که آنها حتی سعی نمی‌کنند آن را پنهان کنند.”

وی خاطر نشان کرد که برای غرب، چنین اقداماتی در حال حاضر به یک عادت تبدیل شده است.

لاوروف به عنوان نمونه به وضعیت مسدود شدن دارایی‌های افغانستان اشاره کرد که کشورهای غربی می‌خواهند از آن نه برای نیاز مردم افغانستان، بلکه برای اهدافی که مربوط به بازسازی نیست، استفاده کنند.

الکساندر گروشکو، معاون لاوروف هم به نوبه خود پیشنهاد بورل را “غیرقانونی” خواند. به گفته وی، چنین اقدامی کل سیستم مالی جهانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و برای خود اروپایی‌ها گران تمام می‌شود.

در پایان ماه اپریل، جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده، اعلام کرد که ابتکاری را به کنگره ارسال کرده است تا اموال تجار روسی را برای کمک به کی‌یف مصادره کند. به گفته لئونید اسلوتسکی، معاون دومای دولتی، “واشنگتن سرقت‌های دولتی را قانونی می‌کند و نه تنها حق مالکیت خصوصی، بلکه قانون اساسی خود را هم نقض می‌کند.”

وزیر خارجه روسیه همچنین نقش بورل را زیر سوال برد و گفت:”ممکن است به زودی شاهد از بین رفتن موقعیت دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا باشیم زیرا اتحادیه اروپا دیگر سیاست خارجی خود را ندارد و صرفاً مطابق با هر رویکردی که از سوی ایالات متحده تحمیل می‌شود عمل می‌کند.”

وزیر خارجه روسیه اضافه کرد که مسکو به مخالفت با تلاش‌های امریکا برای “فرسایش اصولی که سازمان ملل بر آن استوار بود” و ایجاد نظم جهانی تک قطبی ادامه خواهد داد.

دیپلمات ارشد روسیه همچنین از بورل به دلیل آنچه که او فراتر از محدوده‌هایش توصیف کرد، انتقاد کرد. لاوروف گفت، جدا از طرح “ایده مصادره دارایی‌های خارجی”، این مقام اتحادیه اروپا همچنین یک بار گفت که بحران اوکراین “باید از راه‌های نظامی حل شود”.

وی به بیانیه ماه اپریل بورل مبنی بر اینکه “این جنگ در میدان نبرد پیروز خواهد شد” اشاره کرد و در مورد عملیات روسیه در اوکراین صحبت کرد.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: بورل:” بایدیادش باشد … او دیپلمات ارشد است و نه رهبر نظامی اتحادیه اروپا.”

Advertisement

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading

جهان

حملات اسرائیل ۳۱ فلسطینی، از جمله کودکان، را در غزه کشت

Published

on

به گفته منابع صحی که با شبکه الجزیره صحبت کرده‌اند، دست‌کم ۳۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات اسرائیل بر شهر غزه و خان‌یونس از صبح روز شنبه کشته شده‌اند.

این حملات یک روز پیش از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل قرار است روز یک‌شنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را دوباره بازگشایی کند؛ گذرگاهی که از ماه می ۲۰۲۴ تاکنون بسته بوده است.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرده است که از زمان اجرایی شدن آتش‌بس میانجی‌گری‌شده توسط ایالات متحده در دهم اکتوبر، بیش از ۵۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

بر اساس آمار مقام‌های صحی محلی، از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون، دست‌کم ۷۱ هزار و ۷۶۹ فلسطینی کشته و ۱۷۱ هزار و ۴۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند. در اسرائیل نیز در حملات به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، دست‌کم یک‌هزار و ۱۳۹ نفر کشته شدند و حدود ۲۵۰ نفر به اسارت گرفته شدند.

Continue Reading

جهان

هشدار گوترش درباره فروپاشی مالی سازمان ملل

 بر اساس نامه‌ای که توسط خبرگزاری رویترز مشاهده شده، «آنتونیو گوترش» سرمنشی سازمان ملل به کشور‌ها هشدار داده که این سازمان در معرض خطر «فروپاشی مالی قریب‌الوقوع» است.

Published

on

سرمنشی سازمان ملل به سران کشور‌ها هشدار داد که بودجه این سازمان رو به اتمام بوده و با بحران مالی شدید مواجه است.

 بر اساس نامه‌ای که توسط خبرگزاری رویترز مشاهده شده، «آنتونیو گوترش» سرمنشی سازمان ملل به کشور‌ها هشدار داده که این سازمان در معرض خطر «فروپاشی مالی قریب‌الوقوع» است.

آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل، در نامه‌ای به نماینده کشور‌ها نوشت: «بحران در حال عمیق‌تر شدن است، اجرای برنامه‌ها را تهدید می‌کند و خطر فروپاشی مالی را به همراه دارد؛ و اوضاع در آینده نزدیک بدتر خواهد شد.»

گوترش با هشدار نسبت به اینکه نقدینگی ممکن است تا ماه جولای تمام شود، گفته است: «یا همه کشور‌های عضو به تعهدات خود برای پرداخت کامل و به موقع عمل کنند؛ یا کشور‌های عضو باید قوانین مالی خود را به طور اساسی اصلاح کنند تا از فروپاشی مالی قریب‌الوقوع جلوگیری شود.»

سازمان ملل متحد ماه‌ها است که با بحران نقدینگی رو‌به‌رو است. در همین حال، واشنگتن پرداخت بودجه داوطلبانه به اداره‌های این سازمان را کاهش داده و از پرداخت‌های اجباری به بودجه‌های عادی و صلح سازمان ملل متحد خودداری کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!