Connect with us

رویداد های اخیر

متقی به پاکستان: برف خودرا به بام دیگران نیاندازید

منتشر شده

در

وزیر امور خارجه امارت اسلامی با اشاره به نگرانی پاکستان درمورد تهدید تروریزم در افغانستان از اسلام آباد می‌خواهد برف بام اش را به بام دیگران نیاندازد.

امیرخان متقی در مراسم افتتاح یک مرکز تداوی معتادان در کابل روز چهارشنبه (۱۲ دلو) گفت که ریشه‌ مشکلات امنیتی پاکستان در خود پاکستان است و نباید آنرا به افغانستان نسبت داد.

او به حکومت پاکستان پیشنهاد کرد که در باره‌ این حمله‌ تحقیقات بیش‌تر کند زیرا حمله‌ای با این میزان تلفات و تخریبات، حمله‌ای‌ عادی نیست که توسط‌ یک فرد انتحاری یا هم با یک بشکه‌ بمب صورت گرفته باشد.

آقای متقی گفت: «از وزرای محترم پاکستان می‌خواهیم که برف بام خود را به بام دیگران نیاندازند. مشکلات تانرا در خانه خود ببینید. ما مشوره می‌دهیم انفجار پشاور را بررسی دقیق کنید. امکان ندارد که یک انتحاری یا یک بشکه این قدر تخریبات داشته باشد. انگشت انتقاد به سوی افغانستان دراز نشود.»

وزیر امور خارجه افزود که هرگاه افغانستان مرکز تروریزم باشد، کشورهای دیگر نیز نا امن خواهند شد.

او گفت: «اگر کسی می‌گوید که افغانستان مرکز تروریزم است، این را نیز می‌گوید که تروریزم مرز نمی‌شناسد. اگر تروریزم در افغانستان می‌بود، به چین، تاجیکستان، ازبیکستان، ترکمنستان و ایران نیز گسترش می‌یافت. امروز تمام این کشورها امن اند. افغانستان نیز امن است.»

با این حال وزیر امور داخله نیز از جهانیان انتقاد کرد که با موضوع حقوق بشر رفتار دوگانه می‌کنند.

سراج الدین حقانی خطاب به جامعه جهانی گفت: «شما شب و روز داد می‌زنید که حامیان حقوق بشر هستید. اگر به این افراد معذور (معتادان) سه میلیارد کمک کرده نمی‌توانید حد اقل یک میلیارد کمک کنید.»

معاون اداری ریس الوزرا همچنان از کشورهای منطقه واسلامی انتقاد کرد که با افغاسنتان در ارائه کشت بدیل کوکنار تا کنون همکاری نکرده اند.

عبدالسلام حنفی گفت: «بخاطر ارائه کشت بدیل برای دهاقین، نه از طرف کشورهای همسایه، نه از طرف کشورهای اسلامی و نه هم از طرف کشورهای جهان هیچ نوع کمکی با ملت افغانستان و با حکومت افغانستان تا به امروز صورت نگرفته است.»

هزاران تن از معتادان قرار است در مرکز حمایوی «آغوش» در قدم نخست تداوی و سپس برای شان زمینه آموزش فراهم شود.

عبدالحق همکار، معین مبارزه با مواد مخدر وزارت داخله گفت که ایجاد این مرکز در حدود ۷۵ میلیون افغانی هزینه برداشته است.

امارت اسلامی از نظام جهموریت بیش از سه میلیون معتاد به میراث گرفته است. حالا انتظارها از جامعه جهانی و تاجران ملی هم این است که با حکومت در امر تداوی معتادان همکاری کنند.

رویداد های اخیر

امریکا درباره تهدید داعش خراسان در افغانستان هشدار داد

Published

on

ایالات متحده هشدار داده است که تهدید گروه‌های تروریستی، از جمله داعش خراسان، همچنان یک نگرانی جدی است و بی‌ثباتی‌ها فرصت‌هایی را برای گسترش فعالیت این گروه‌ها فراهم می‌کند.

تمی بروس، معاون نماینده امریکا در سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه در نشست شورای امنیت درباره تهدیدهای ناشی از حملات تروریستی به صلح و امنیت بین‌المللی گفت که مبارزه با داعش، القاعده و گروه‌های وابسته به آن‌ها همچنان از اولویت‌های اصلی واشنگتن است.

او گفت: «این گروه‌ها همچنان از بی‌ثباتی‌ها سوءاستفاده می‌کنند؛ چنان‌که پیشرفت‌های القاعده در منطقه ساحل، تمرکز بیشتر داعش بر افریقا و تهدید دوامدار داعش خراسان در افغانستان نشان می‌دهد.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی بارها ادعاها درباره فعالیت گروه‌های تروریستی در افغانستان را رد کرده و گفته‌است اجازه نخواهد داد از خاک این کشور علیه امنیت دیگر کشورها استفاده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کویت ۲.۵ میلیون دالر به صندوق بشردوستانه افغانستان کمک کرد

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت افزوده است که با امضای این توافق‌نامه‌ها، مجموع کمک‌های این کشور به پروژه‌های مشترک با اوچا به حدود ۱۶.۱ میلیون دالر رسیده است.

Published

on

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت از امضای دو توافق‌نامه کمک بشردوستانه به ارزش مجموعی پنج میلیون دالر با دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) خبر داده است که بخشی از آن به افغانستان اختصاص یافته است.

این صندوق در اعلامیه‌ای گفته است که بر بنیاد این توافق‌نامه‌ها، برای صندوق بشردوستانه افغانستان و صندوق بشردوستانه سوریه، هر کدام ۲.۵ میلیون دالر کمک اختصاص داده شده است.

به گفته صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت، این کمک‌ها با هدف تأمین مالی برنامه‌ها و پروژه‌های فوری بشردوستانه، رسیدگی به نیازهای حیاتی و ارائه کمک‌های نجات‌بخش به افراد آسیب‌پذیر و نیازمند مصرف خواهد شد.

در اعلامیه آمده است که این کمک مالی، صندوق بشردوستانه افغانستان تحت مدیریت دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) را قادر می‌سازد تا به بحران‌های انسانی با سرعت و انعطاف‌پذیری بیشتر پاسخ دهد، از نهادهای همکار حمایت کند و هماهنگی عملیات‌های بشردوستانه را تقویت نماید.

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت افزوده است که با امضای این توافق‌نامه‌ها، مجموع کمک‌های این کشور به پروژه‌های مشترک با اوچا به حدود ۱۶.۱ میلیون دالر رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چین از امارت اسلامی خواست علیه گروه‌های تروریستی اقدام کند

Published

on

سون لی، سرپرست نمایندگی دایمی چین در سازمان ملل متحد، گفته است که وضعیت مبارزه با تروریزم در افغانستان همچنان نیازمند توجه جدی جامعه جهانی است.

او روز چهارشنبه در نشست شورای امنیت درباره تهدیدهای ناشی از حملات تروریستی به صلح و امنیت بین‌المللی، با اشاره به گزارش سرمنشی سازمان ملل متحد گفت که گروه‌های تروریستی در افغانستان همچنان تهدیدی جدی برای این کشور و کشورهای همسایه به شمار می‌روند. به گفته او، گروه‌های مستقر در افغانستان، از جمله داعش خراسان، تلاش‌ها و توانایی خود برای انجام حملات فرامرزی را افزایش داده‌اند.

سون لی از امارت اسلامی خواست به تعهدات خود در زمینه مبارزه با تروریزم عمل کرده و علیه همه گروه‌های تروریستی مستقر در افغانستان، از جمله افراد و نهادهای فهرست‌شده در کمیته تحریم‌های شورای امنیت بر اساس قطعنامه ۱۲۶۷، اقدامات جدی انجام دهد.

او هشدار داد که نباید اجازه داده شود افغانستان دوباره به محل رشد و گسترش تروریزم تبدیل شود.

نماینده چین همچنین گفت جامعه جهانی باید به افغانستان در بازسازی اقتصاد و بهبود زندگی مردم کمک کند تا زمینه‌های شکل‌گیری تروریزم از بین برود.

وی افزود که چین از همکاری کشورهای آسیای مرکزی و سازمان‌های منطقه‌ای مانند سازمان همکاری شانگهای با افغانستان برای مقابله مشترک با تهدیدهای تروریستی فرامرزی حمایت می‌کند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی حضور گروه‌های تروریستی در افغانستان را رد کرده و تأکید کرده است که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه امنیت هیچ کشور دیگری استفاده شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117