Connect with us

رویداد های اخیر

متقی: غرب معلومات شان را از منابع مغرض و دشمنان مردم جمع‌آوری می‌کنند

سرپرست وزارت خارجه می‌گوید امروز کسانی که مستقیم در جنایات علیه مردم فلسطین نقش دارند برای ما از حقوق بشر یاد می‌کنند.

منتشر شده

در

امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه امروز (چهارشنبه، ۲۷سرطان) گفته است که هم اکنون نیز حلقاتی وجود دارند که تلاش دارند تا دست‌آوردهای امارت اسلامی را زیر سایه تبلیغات قرار دهند.

وی حین سخنرانی دریک برنامه در وزارت خارجه گفت :«دراین اواخر شما شاهد هستین که از سوی غرب اتهامات بی‌بنیاد وارد شد. ما از آنها می‌پرسیم که شما این اتهامات و معلومات را به اساس کدام میکانیزم انجام می‌دهید؟»

آقای متقی گفت که، غرب معلومات شان را از منابع حلقات مغرض و دشمنان مردم جمع‌آوری می‌کنند و سپس آنرا در قالب معلومات مستند نشر می‌کنید که به گفته آقای متقی، «این کار شان بی انصافی بزرگ است.»

سرپرست وزارت خارجه می‌گوید، این‌که غرب ادعا می‌کند که در داخل افغانستان مراکز تروریستی و مراکز دیگر گروه‌ها وجود دارند، پس چرا خود افغان‌ها، سفارتخانه‌ها و دیپلوماتان حاضر در افغانستان این مراکز را نمی بینند؟.

آقای متقی در خطاب به غرب گفت:«اگر شما واقعن نگران این همه هستین پس بیاید و سفارتخانه‌های تان را باز کنید و جرات کنید و از راه دیپلوماتیک جلو آید و هر چیز را از نزدیک مشاهده کنید.»

به گفته آقای متقی با بسیار کشورهای که روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری شان توسعه یافته، با آنها در روابط مشکلی وجود ندارد.

وی دراین باره گفت:«پالیسی ما این است که با کشورهای که تاکنون با ما روابط ندارند فرصت برای شان مساعد است و همرای شان روابط خوب داشته باشیم.»

سرپرست وزارت خارجه می‌گوید امروز کسانی که مستقیم در جنایات علیه مردم فلسطین نقش دارند برای ما از حقوق بشر یاد می‌کنند.

 

خبرهای مرتبط:

متقی تحریم امارت اسلامی به دلایل حقوق بشری را «مسخره» خواند

متقی بار دیگر خواستار افزایش تعامل جهان با امارت اسلامی شد

رویداد های اخیر

ایران در پنج ماه گذشته بیش از ۲۰۰ هزار مهاجر افغان فاقد اسناد را اخراج کرده است

Published

on

علی زینی‌وند، سخنگوی وزارت داخله ایران، می‌گوید روند و بازگرداندن افغان‌های فاقد اسناد، با وجود تحولات و بحران‌های اخیر، متوقف نشده و همچنان ادامه دارد.

او تأکید کرده است که این روند شامل تمامی شهروندان افغانستان نمی‌شود و هدف آن، مدیریت حضور اتباع خارجی و تعیین دقیق وضعیت اقامتی آنان در ایران است.

زینی‌وند گفته است که شماری از اتباع خارجی فاقد اسناد بر اساس احکام قضایی از ایران اخراج شده‌اند و روند ساماندهی سایر افراد فاقد مدرک نیز با جدیت ادامه دارد.

به گفته او، از آغاز سال جاری تاکنون، بیش از ۲۰۰ هزار افغان فاقد اسناد به‌صورت داوطلبانه ایران را ترک کرده‌اند.

سخنگوی وزارت داخله ایران همچنین گفته است که هدف اصلی این طرح، شناسایی و ثبت دقیق اطلاعات اتباع خارجی است تا مشخص باشد هر فرد از کدام مسیر وارد ایران شده، در کجا سکونت دارد و از چه خدماتی استفاده می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پزشکیان: افغانستان و پاکستان در جلوگیری از ورود عناصر بیگانه به ایران همکاری کردند

Published

on

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، می‌گوید افغانستان و پاکستان در شرایط جنگی و برای جلوگیری از ورود عناصر بیگانه به خاک ایران، همکاری خوبی با تهران داشته‌اند.

پزشکیان با اشاره به همکاری کشورهای همسایه ایران گفت پاکستان «با تمام وجود» در حال همکاری است و افغانستان نیز همکاری بسیار خوبی داشته است. به گفته او، ترکمنستان، روسیه و عراق نیز در این شرایط به ایران کمک کرده‌اند و گفتگو و تعامل با آذربایجان نیز با وجود برخی مسائل سیاسی ادامه دارد.

رئیس‌جمهور ایران تأکید کرد که دیپلوماسی منطقه‌ای نقش مهمی در کاهش پیامدهای جنگ و محدودیت‌های ناشی از آن داشته است.

او همچنین گفت دشمن تلاش کرده بود از مرزهای شمال‌غرب و جنوب‌شرق ایران ناامنی ایجاد کند و حتی به پوسته‌های مرزی حمله کرده و نیرو وارد خاک ایران کند، اما این برنامه عملی نشد.

پزشکیان افزود که بخشی از این اقدامات با پاسخ ایران مواجه شد و کشورهای همسایه نیز در برابر افرادی که قصد داشتند از خاک آنان وارد ایران شوند و در این کشور آشوب ایجاد کنند، ایستادگی کردند.

او مشخصاً به همکاری دولت‌های افغانستان و پاکستان اشاره کرد و گفت هر دو کشور گروه‌هایی را برای کنترول وضعیت در مرزهای خود مستقر کرده بودند و اعلام کرده بودند که هیچ‌کس اجازه ندارد از خاک آنها وارد ایران شده و در داخل این کشور ناامنی ایجاد کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117