Connect with us

رویداد های اخیر

متقی: مسوولان امارت اسلامی با هم «دوست عقیده» هستند

آقای متقی همچنان لغو جایزه بر سر سراج الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله و دو عضو دیگر امارت اسلامی را نتیجه تلاش‌های خستگی ناپذیر می‌داند. به گفته وی، در سراسر کشور امنیت تامین است و مخالفان جغرافیایی در اختیار ندارند.

منتشر شده

در

سرپرست وزارت امور خارجه وجود هرگونه اختلاف میان مقام‌های امارت اسلامی را رد می‌کند و می‌گوید که آنان باهم «دوست عقیده» هستند.

امیر خان متقی در یک برنامه فرهنگی گفته است که در نظام کنونی اطاعت وجود دارد و هیچ کس نمی تواند این جماعت را از هم جدا کند.

او گفت: «اختلاف وجود ندارد. همه مانند برادر باهم دوست هستند. من بارها گفته ام که مسوولان امارت اسلامی با هم دوست مفکوره و عقیده هستند و تابع اطاعت اند. هیچ کس تصور اختلاف را هم نکند. همه بی غم باشند. اذهان این مجموعه با هم گره خورده است و هیچ کس نمی‌تواند آن را جدا کند.»

آقای متقی همچنان لغو جایزه بر سر سراج الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله و دو عضو دیگر امارت اسلامی را نتیجه تلاش‌های خستگی ناپذیر می‌داند. به گفته وی، در سراسر کشور امنیت تامین است و مخالفان جغرافیایی در اختیار ندارند.

او گفت: «در حال حاضر در هیچ نقطه‌ای از افغانستان مخالفت وجود ندارد. دشمن حتی بر یک وجب خاک هم تسلط ندارد. امنیت در سراسر افغانستان تامین است. اگر کسی در شب و یا روز گشت و گذار کند و یا هم از شمال به جنوب سفر کند، هیچ مشکلی نیست. این بهترین نظام است که در ۵۰ سال گذشته مثال نداشته است.»

سرپرست وزارت امور خارجه تاکید کرد کشوری که بیش از چهار دهه در بحران باشد، ساختن آن کار دشوار و زمان گیر است اما امارت اسلامی اراده قوی دارد و نباید کسی تحت تاثیر تبلیغات مخالفان نظام اسلامی قرار گیرد.

او گفت: «بازسازی این کشور که ۴۰ سال رنج کشیده، وقت می‌خواهد، اما موضوع مهم اینست که اراده وجود دارد. مهم اینست که اقتصاد افغانستان روی پای خود ایستاده است و متکی بر منابع خود است. سه و نیم سال پیش، افغانستان در ۳۸ قلم مواد خودکفا بود، حالا در ۱۴۰ قلم مواد خودکفا است. این یک پیشرفت بزرگ است.»

امیرخان متقی در مورد روابط خارجی کشور همچنان خاطرنشان کرد که در حال حاضر، ۴۱ نمایندگی فعال در بیرون از کشور وجود دارد و هیأت های کشور های مختلف جهان به افغانستان رفت وآمد دارند.

رویداد های اخیر

پاکستان طرح امریکا برای اخراج افغان‌ها از طریق خاک خود را بررسی می‌کند

Published

on

وزارت امور خارجه پاکستان می‌گوید گزارش‌ها درباره برنامه اداره دونالد ترمپ برای اخراج افغان‌ها از طریق خاک پاکستان را بررسی می‌کند و برای یافتن راه‌حلی مورد توافق دو طرف، با طرف‌های ذی‌ربط مشورت دارد.

سجاد حیدر خان، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، روز جمعه در یک نشست خبری این موضوع را بیان کرده و گفته است که اسلام‌آباد به هماهنگی نزدیک با متحدان و شرکای خود متعهد است.

سجاد حیدر خان گفت: «ما همچنان مطابق با تعهدات بین‌المللی و پروتوکول‌های تعیین‌شده خود عمل خواهیم کرد.»

او افزود که این موضوع در دست بررسی قرار دارد و تمام ابعاد آن با مشورت طرف‌های ذی‌ربط، به‌گونه دقیق ارزیابی می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بانک الفلاح پاکستان پس از ۲۰ سال به فعالیت خود در افغانستان پایان داد

Published

on

بانک الفلاح پاکستان پس از ۲۰ سال فعالیت در افغانستان، روند خروج خود از این کشور را تکمیل کرده و دارایی‌های خود را به غضنفر بانک فروخته است.

این بانک در اطلاعیه‌ای گفته است که معامله مربوطه به تاریخ ۵ نومبر، پس از امضای توافق‌نامه‌های نهایی، دریافت تأییدیه بانک مرکزی پاکستان و د افغانستان بانک و تکمیل سایر شرایط لازم، نهایی شده است.

در این اطلاعیه آمده است: «بانک الفلاح در پی این معامله، فعالیت‌های بانکی خود را در افغانستان متوقف کرده و روند بسته‌شدن شعبه‌هایش در این کشور را مطابق با الزامات قانونی و مقررات مربوط تکمیل خواهد کرد.»

بانک الفلاح فعالیت خود را در کابل در سال ۲۰۰۵ آغاز کرد و خدمات بانکی متعارف و اسلامی را ارائه می‌داد.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

وثیق: داعش از تلگرام و تیک‌تاک برای ارتباط و تمویل مالی استفاده می‌کند

Published

on

عبدالحق وثیق، رئیس عمومی استخبارات افغانستان، می‌گوید که گروه داعش از شبکه‌های اجتماعی، به‌شمول تلگرام و تیک‌تاک، برای برقراری ارتباط، تأمین منابع مالی و انحراف فکری استفاده می‌کند.

آقای وثیق این اظهارات را در نخستین نشست کارشناسان درباره مسائل امنیتی «شانگهای پلاس» در شهر سمرقند ازبیکستان مطرح کرده است.

او گفته است که امارت اسلامی افغانستان بر بنیاد باورها و اعتقادات خود در خط مقدم مبارزه با داعش قرار دارد؛ اما برای از بین بردن ظرفیت‌های تخنیکی یک گروه بین‌المللی مانند داعش با محدودیت‌های جدی روبه‌رو است.

به گفته وثیق، شرکت‌های تکنالوژی و گردانندگان این پلتفرم‌ها در زمینه مقابله با فعالیت‌های داعش با افغانستان همکاری نمی‌کنند و این مسئله زمینه فعالیت بیشتر این گروه را در سطح جهان فراهم می‌سازد.

رئیس عمومی استخبارات افزوده است که داعش هر سال از طریق فعالیت‌های خود در کشورهای مختلف، تلفات زیادی به غیرنظامیان وارد می‌کند.

نشست کارشناسان درباره مسائل امنیتی «شانگهای پلاس» روزهای پنجم و ششم نومبر در سمرقند برگزار شد و در آن نمایندگان ۲۴ کشور و پنج سازمان بین‌المللی درباره مبارزه با تروریزم، افراط‌گرایی و تهدیدهای نوظهور امنیتی گفتگو کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!