Connect with us

اخبار ساحوی

مجلس سنا فیصله کرد تا کمیته کانکور لغو شود

منتشر شده

در

مجلس سنا با اکثریت آرا فیصله کرد تا کمیته کانکور لغو شود و به جای آن یک کمیته دیگر جدا از تشکیلات وزارت تحصیلات عالی ساخته شود. و در ضمن کسانیکه در این آزمون تقلب کرده اند مورد پیگرد قرار گیرند.

به باور شماری از سناتوران در آزمون کانکور خیانت صورت گرفته و حتا اینکه برخی کشور های بیرونی نیز در نتایج آن مداخله کرده اند.

سناتور فقیر محمد نظری ادعا نموده که دراین آزمون پول تبادله شده و درضمن از کشورهای همسایه مانند ایران دست اندازی در نتایج این آزمون صورت گرفته.

درهمین حال سناتور احساس نیز با تائید این موضوع گفت: “هیچ نوع ادعای بالای شخص وزیر نداریم اما تمام دست درازی ها توسط تیم کانکور صورت گرفته که من به چشم خود تقلب را در این پروسه دیده ام”

آقای حساس تیم کانکور را به جاسوسی بیگانگان، خیانت و آوردن ماشین نتایج که به نحوی دست بیگانگان در آن دخیل است متهم میکند.

پس ادعای شماری از معترضان کانکور و راهپیمایی ها مبنی بر تقلب گسترده در این آزمون وغیر شفاف بودن نتایج کانکور، مجلس سنا به روز یکشنبه27 حوت وزیر تحصیلات عالی را برای توضیحات فرا خواند.

دراین فرا خوانی عبیدالله عبید وزیر تحصیلات عالی سوگند یاد نموده گفت که هیج نوع تصرف در این آزمون صورت نگرفته و حاضر است تا در مورد کسانی که ادعای خیانت در نتیجه کانکور را میکند، پاسخ دهد.

فضل الهادی مسلمیار رییس مجلس سنا پیشنهاد نمود که برای یکبار دیگر یکجا با مجلس نمایندگان و نهاد های جامعه مدنی نتایج کانکور را بررسی نمایند.

وزیر تحصیلات عالی نیز با این کار مجلس سنا موافقت کرد و از اعضای مجلس سنا خواست تا ، در صورتیکه در مورد تقلب کارمندان این وزارت اسناد و شواهدی در دست دارند، باید به این اداره بسپارند تا در مورد بررسی صورت گیرد.

Advertisement

اخبار ساحوی

ترمپ: توانایی‌های ایران در ارتباط با تنگه‌‎هرمز را هدف قرار می‌دهیم

رئیس‌جمهور امریکا همچنین مدعی شد که احتمال دارد ایران طیاره‌های بی‌سرنشین را در کوبا مستقر کرده باشد.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، اعلام کرده است که نیروهای امریکایی در حملات تازه خود، توانایی‌های ایران مرتبط با تنگه هرمز را هدف قرار داده‌اند.

به گزارش رویترز، ترمپ روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در قصر سفید گفت که عملیات نظامی امریکا بر توانایی‌های ایران در ارتباط با تنگه‌هرمز متمرکز است؛ منطقه‌ای که یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های انتقال انرژی و تجارت دریایی جهان به‌شمار می‌رود.

همزمان، اردوی امریکا نیز اعلام کرد که دور تازه‌ای از حملات علیه اهدافی در ایران را آغاز کرده است.

با این حال، ترمپ تأکید کرد که هنوز گزینه دستیابی به یک راه‌حل دیپلماتیک با تهران را منتفی نمی‌داند و گفت تصمیم نهایی درباره مسیر مذاکرات هنوز گرفته نشده است.

رئیس‌جمهور امریکا همچنین مدعی شد که احتمال دارد ایران طیاره‌های بی‌سرنشین را در کوبا مستقر کرده باشد.

ترمپ افزود: «اگر چنین چیزی وجود داشته باشد، به آن رسیدگی خواهیم کرد. اجازه نخواهیم داد چنین وضعیتی به یک مشکل تبدیل شود و اکنون این موضوع را بررسی می‌کنیم.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌های نظامی میان تهران و واشنگتن بار دیگر افزایش یافته و نگرانی‌ها درباره گسترش درگیری‌ها در منطقه و امنیت تنگه‌هرمز را تشدید کرده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

تنش ایران و امریکا وارد مرحله تازه شد

سپاه پاسداران ایران اعلام کرد که تنگه هرمز را بار دیگر به روی عبور کشتی‌ها بسته و تأکید کرد این وضعیت تا پایان آنچه «مداخله امریکا» در منطقه خوانده، ادامه خواهد داشت.

Published

on

در پی ادامه درگیری‌ها میان ایران و امریکا، نیروهای امریکایی دور تازه‌ای از حملات علیه اهداف نظامی در ایران را آغاز کردند. این اقدام پس از حمله به یک کشتی تجاری در تنگه هرمز انجام شد؛ حمله‌ای که واشنگتن، تهران را مسئول آن می‌داند.

همزمان، سپاه پاسداران ایران اعلام کرد که تنگه هرمز را بار دیگر به روی عبور کشتی‌ها بسته و تأکید کرد این وضعیت تا پایان آنچه «مداخله امریکا» در منطقه خوانده، ادامه خواهد داشت. با این حال، قوماندانی مرکزی اردوی امریکا (سنتکام) اعلام کرده است که رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری در این آبراه همچنان ادامه دارد.

سپاه پاسداران همچنین مدعی شد که در پاسخ به حملات امریکا، چندین مرکز و تأسیسات نظامی مرتبط با نیروهای امریکایی در عمان، قطر، کویت و اردن را هدف قرار داده است. در همین حال، امارات از رهگیری راکت‌ها و طیاره‌های بی‌سرنشین ایرانی خبر داده و در بحرین و قطر نیز تدابیر امنیتی تشدید شده است.

ادامه این تنش‌ها نگرانی‌ها درباره امنیت منطقه، کشتیرانی در تنگه هرمز و افزایش بهای انرژی در بازارهای جهانی را افزایش داده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

رهبر جدید ایران: انتقام پدرم را از «قاتلان جنایتکار و بی‌آبرو» می‌گیرم

Published

on

مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید ایران، در پیامی تازه تأکید کرده است که انتقام پدرش، علی خامنه‌ای، را از «قاتلان جنایتکار و بی‌آبرو» خواهد گرفت.

او این پیام را به مناسبت مراسم تشییع و تدفین علی خامنه‌ای، رهبر پیشین ایران، منتشر کرده و از حضور ده‌ها میلیون نفر از مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پدرش قدردانی کرده است.

در بخشی از پیام رهبر جدید ایران آمده است: «این جنایتکاران آرزوی مرگی آرام و در بستر را با خود به گور خواهند برد.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117