اخبار ساحوی

مجلس نمایندگان از خاموشی امریکا بخاطر حملات پاکستان بر افغانستان اعتراض کردند

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

شماری از اعضای مجلس نمایندگان خاموشی جهان به ویژه ایالات متحده امریکا را در برابر راکت پراگنی و حملات هوایی پاکستان به حریم افغانستان ناشی از سیاست ناکارای حکومت افغانستان عنوان میکردند.
اعضای این مجلس خاموشی امریکا را در برابر این حملات ناشی از سیاست ناموفق حکومت افغانستان میدانند و میگویند که افغانستان اعتماد خودرا در برابر جهانیان از دست داد است و از این رو دچار چنین مشکلات میشود.
به باور آنان افغانستان نتوانسته که یک متحد قوی با متحدین بین المللی خود باشد و به همین دلیل همواره سیاست اش در برابر آنان در حال تغییر است.
پاکستان از چند سال به این سو مناطق مرزی افغانستان را مورد حمله راکتی قرار میدهد، تا اینکه در این اواخر ولایت کنر مورد حملات هوایی پاکستان نیز قراد گرفت که در نتیجه باعث کشته و زخمی شدن شماری از افغانها گردید.
غلام فاروق مجروح عضومجلس نمایندگان گفت:” افغانستان نتوانسته که یک همکار قوی برای جهانیان باشد و هم چنان نتوانسته که یک متحد استراتیژیک خوب در منطقه با امریکا و متحدانش بوده باشد. و همواره روابط افغانستان با ایالات متحده امریکا و ناتو در حال تغییر بوده”.
در همین حال صالح محمد صالح عضو مجلس نمایندگان به این باور است که جهان دیگر به سیاست افغانستان اعتبار نخواهد کرد بخاطریکه معلوم نیست که افغانستان با کدام کشور دوست است و با کدام کشور دشمن. گاهی دوست ایران میشود و گاهی هم دوست و طرفدار پاکستان به همین قسم گاهی هم با امریکا در عملکرد های جنگی قرار میگیرد و گاهی هم در دوستی”.
اما شماری از اعضا مجلس نمایندگان خاموشی امریکا را در این مورد دلیل امضا نکردن پیمان امنیتی با امریکا میداند.
نادر شاه بحر عضو مجلس نمایندگان گفت:” بدلیل اینکه یک جزء از پیمان استراتیژیک امضا شده و یک جزء دیگر آن باقی مانده از همین خاطر تا وقتی که موافقتنامه امنیتی هم امضاء نشود شاید امریکا در موارد مختلف مانند حملات پاکستان بر مناطق مرزی افغانستان چندان عکس العمل نشان ندهد”.
در این حال ریاست جمهوری افغانستان انتظار دارد که امریکا در برابر حملات راکتی پاکستان بر مناطق شرقی افغانستان خاموشی اختیار نکند .
در اجلاس شورای امنیت ملی افغانستان رییس جمهور کرزی عدم سکوت امریکا در این راستا را در تضاد با محتوای سند همکاری های دراز مدت ستراتیژیک میان کابل و واشنگتن خوانده است .

Trending

خروج از نسخه موبایل