Connect with us

ورزش

محرومیت ورزشکاران روسیه و بلاروس از المپیک ۲۰۲۴ پاریس

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

کریگ ریدی، عضو کمیته بین المللی المپیک، شانس حضور روس‌ها در المپیک ۲۰۲۴ را بعید خواند. او خاطرنشان کرد که اکنون به دلیل محرومیت از مسابقات بین المللی، ورزشکاران روسیه نمی‌توانند در انتخابی بازی‌های پاریس شرکت کنند و به همین خاطر و با از دست دادن بازی‌های انتخابی خیلی بعید است که ورزشکاران این کشور بتوانند در المپیک پاریس رقابت کنند.

کریگ ریدی، رئیس سابق آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA) و یکی از اعضای کمیته بین المللی المپیک است. او در صحبت‌هایی درباره شانس حضور ورزشکاران روسیه و بلاروس در المپیک پاریس گفت: من می‌ترسم که ما مجبور باشیم در مورد این دو کشور یک تصمیمی بگیریم و من حدس می‌زنم که اجماع عمومی این باشد که آن‌ها نباید برای بازی‌ها انتخاب شوند. در حال حاضر هیچ راه روشنی برای حضور ورزشکاران روسیه و بلاروس در المپیک وجود ندارد؛ بنابراین وضعیت موجود تا آن زمان حفظ می‌شود.

به گفته ریدی، مشکل اینجاست که اکنون حدود دو سال مانده به بازی‌های المپیک پاریس، رقابت‌های کسب سهمیه آغاز می‌شود که این رقابت‌ها از سوی فدراسیون‌های بین المللی و کمیته بین المللی المپیک به عنوان محلی برای کسب سهمیه المپیک تعیین شده است. یک مشکل واقعی برای فدراسیون‌ها ایجاد شده است که می‌خواهند بر اساس دستورالعمل‌ها عمل کنند و به این ترتریب ورزشکاران روسیه و بلاروس در بازی‌های انتخابی محروم خواهند بود و به همین دلیل شانسی برای حضور در المپیک بعدی ندارند. نمی‌شود در میانه‌های راه به ورزشکاری که سهمیه المپیک را کسب کرده است بگوییم سیستم تغییر کرده است و اکنون باید با ورزشکاران روسیه هم رقابت کنند. به همین خاطر غیبت ورزشکاران روسیه در انتخابی به معنای غیبت آن‌ها در المپیک است.

فدراسیون‌های بین المللی سایکل رانی، جودو و تنیس به ورزشکاران روسیه و بلاروس اجازه دادند تا در مسابقات بین المللی به عنوان ورزشکاران بی طرف شرکت کنند و غیر از این ۳ رشته ورزشی بقیه رشته‌ها شرایط مبهمی دارند.

ورزش

گروه‌‎‌بندی تیم‌های جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ انجام شد

Published

on

گروه‌های جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶، که قرار است بزرگ‌ترین رویداد ورزشی تاریخ باشد، روز جمعه در مراسم قرعه‌کشی پرهیجان در واشنگتن دی‌سی، پایتخت ایالات متحده، مشخص شد.

در این مراسم که نزدیک به ۲ هزار مهمان بین‌المللی حضور داشتند و میلیون‌ها نفر در سراسر جهان آن را دنبال کردند، ۱۲ گروه چهار تیمی برای بیست و سومین دوره این رقابت‌ها اعلام شد.

فیفا اعلام کرده است که برنامه کامل مسابقات، شامل محل برگزاری و زمان آغاز ۱۰۴ بازی، روز شنبه ۶ دسمبر اعلام خواهد شد.

تاکنون نزدیک به دو میلیون تکت برای تماشای مسابقات جام جهانی سال اینده به فروش رسیده است.

این دوره از مسابقات میزبان ۴۸ تیم خواهد بود که بیشترین تعداد در تاریخ است.

مسابقات در ایالات متحده، کانادا و مکسیکو برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ ابو مسلم فراه و جوانان پیروزی ۶-۰؛ استقلال کابل و سرسبز یاشلر ۳-۱

Published

on

در بیست‌وپنجمین دیدار فصل پنجم لیگ قهرمانان افغانستان ابو مسلم فراه تیم جوانان پیروزی را با نتیجه ۶ بر صفر شکست داد.

در مسابقه بیست‌وششم روز جمعه، استقلال کابل تیم  سرسبز یاشلر را ۳ بر ۱ مغلوب کرد.

در بازی بیست‌وهفتم فردا، تیم آرمان اف‌سی ساعت ۱۰ صبح به مصاف سرخ پوشان خوافی می‌رود و در بیست‌وهشتمین  دیدار، صرافان هرات ساعت ۱:۳۰ بعد از ظهر با اتفاق خانزاده رقابت خواهد کرد.

تمام مسابقات به صورت زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شوند و علاقه‌مندان در سراسر کشور می‌توانند در طول فصل، هیجان و جذابیت لیگ قهرمانان افغانستان را دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ آرمان اف‌سی و عینو مینه ۶-۰؛ خراسان فاریاب و اتفاق خانزاده ۲-۰

Published

on

در بیست‌وسومین دیدار فصل پنجم لیگ قهرمانان افغانستان تیم آرمان اف‌سی با عملکرد عالی و هیجانی، عینو مینه را با نتیجه ۶ بر صفر شکست داد.

در مسابقه بیست‌وچهارم روز پنجشنبه، خراسان فاریاب و اتفاق خانزاده باهم رویارویی کردند. در این بازی، خراسان فاریاب حریف خود را با نتیجه ۲ بر صفر شکست داد.

در بازی بیست‌وپنجم فردا، تیم جوانان پیروزی ساعت ۱۰ صبح به مصاف ابو مسلم فراه می‌رود و در بیست‌وششمین  دیدار، استقلال کابل ساعت ۱:۳۰ بعد از ظهر با سرسبز یاشلر رقابت خواهد کرد.

تمام مسابقات به صورت زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شوند و علاقه‌مندان در سراسر کشور می‌توانند در طول فصل، هیجان و جذابیت لیگ قهرمانان افغانستان را دنبال کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!