Connect with us

ورزش

محمد نبی برای بازی در جام جهانی کریکت ۲۰ آوره ۲۰۲۶ اعلام آمادگی کرد

منتشر شده

در

محمد نبی، اسطوره کریکت افغانستان، اعلام کرده که آماده است در جام جهانی ۲۰ آوره بعدی در سال ۲۰۲۶ که به میزبانی هند و سریلانکا برگزار می‌شود، بازی کند.

این بازیکن ۳۹ ساله در حال حاضر کپیتانی تیم دمبولا سیکسرز در لیگ برتر سریلانکا را بر عهده دارد.

به گزارش «کریک بز»، نبی از یک خبرنگار در استدیوم پریماداسا پرسید: «می خواهی بازنشسته شوم؟ تا چه مدت می‌خواهم کریکت خود را ادامه دهم؟ هنوز بدنم کار می‌کند و سریع می‌دوم. من در اطراف میدان به خوبی توپ را می‌گیرم و به خوبی توپ اندازی را انجام می‌دهم. هنوز هم خوب کار می‌کنم و سعی می‌کنم خودم تا زمانی که ممکن است، مستعد نگهدارم.»

محمد نبی افزود که افغانستان به وی نیاز دارد و اگر انتخاب شود، در مسابقات ۵۰ آوره جام قهرمانان در سال آینده و جام جهانی ۲۰ آوره در سال ۲۰۲۶ بازی خواهد کرد.

ورزش

اندونیزیا با شکست جاپان برای اولین بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت

Published

on

تیم اندونیزیا با پیروزی شگفت‌انگیز ۵–۳ در برابر جاپان، برای نخستین‌بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت.

جاپان که چهار بار عنوان قهرمانی این مسابقات را کسب کرده، در ثانیه‌های پایانی بازی ۳–۳ مساوی کرد و مسابقه به وقت اضافه رفت، اما اندونیزیا با دو گول دیگر نتیجه را به سود خود تمام کرد.

اندونیزیا روز شنبه در دیدار نهایی به مصاف ایران خواهد رفت.

علاقه‌مندان می‌توانند این بازی را به گونه مستقیم از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading

ورزش

بازی های المپیک زمستانی میلانو کورتینا ۲۰۲۶؛ آنچه باید بدانید

Published

on

المپیک زمستانی ۲۰۲۶ از ۶ تا ۲۲ فبروری در شهرهای میلان و کورتینا دامپتزوی ایتالیا و کوه‌های اطراف آن برگزار می‌شود.

این اولین بار است که بازی‌های المپیک زمستانی به طور مشترک توسط دو شهر میزبانی می‌شود.

المپیک زمستانی اولین بار در سال ۱۹۲۴ در شامونی برگزار شد و مکمل بازی‌های تابستانی احیا شده در سال ۱۸۹۶ بود. ناروی که به طور سنتی تحت سلطه کشورهای اروپایی و امریکای شمالی بوده است، همچنان موفق‌ترین کشور به عنوان میزبان در تاریخ المپیک زمستانی بوده است.

ایتالیا آخرین بار در سال ۱۹۵۶ (کورتینا دامپتزو) میزبان المپیک زمستانی بود.

بازی‌های ۲۰۲۶ شامل ۱۶ رشته ورزشی و ۱۱۶ رویداد مدال‌آور، از جمله اولین حضور اسکی کوهستان در المپیک، خواهد بود.

تاریخ‌های مهم

مراسم افتتاحیه: ۷ فبروری

پایان بازی‌ها: ۲۲ فبروری

المپیک زمستانی ۲۰۲۶ نویدبخش نمایشی از ورزش‌های زمستانی درجه یک، مناظر نمادین ایتالیا و برخی از هیجان‌انگیزترین مسابقات المپیک تاکنون است.

علاقه‌مندان ورزش در سراسر افغانستان می‌توانند این مسابقات را به گونه مستقیم و انحصاری از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

در حالی که مراسم افتتاحیه در روز شنبه ۷ فبروری برگزار می‌شود، رویدادهای اولیه امشب (پنجشنبه ۵ فبروری) ساعت ۱۰:۳۰ شب شروع می‌شود. پس حتماً آن را تماشا کنید.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی کریکت کشور در آخرین دیدار تمرینی ویست‌اندیز را شکست داد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در دومین و آخرین بازی تمرینی قبل از آغاز جام ‌جهانی ۲۰‌آوره، تیم کریکت ویست‌اندیز را با تفاوت ۲۳ دوش شکست داد.

این دیدار تمرینی تیم ملی کریکت کشور در برابر ویست‌اندیز در هند انجام شد.

ملی‌پوشان کریکت کشور در اولین بازی تمریناتی خود، اسکاتلند را با تفاوت ۶۱ دوش شکست داده بودند.

تیم ملی کریکت افغانستان نخستین دیدار رسمی خود در جام جهانی ۲۰ آوره را به تاریخ نهم فبروری در شهر چنای هند در برابر تیم نیوزیلند برگزار خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!