Connect with us

رویداد های اخیر

محکومیت شدید امارت اسلامی از بمباردمان پاکستان در چندین ولایت

مجاهد تأکید کرده است: «امارت اسلامی این جنایت و تجاوز آشکار را با شدیدترین الفاظ محکوم می‌کند و این ظلم بی‌پاسخ نخواهد ماند.»

منتشر شده

در

سخنگوی امارت اسلامی، ذبیح‌الله مجاهد، در واکنش به حملات هوایی اخیر پاکستان در چندین ولایت افغانستان می‌گوید که این حملات «تجاوز آشکار» بوده و در نتیجه آن غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان، «شهید» شده‌اند.

مجاهد گفته است که در ادامهٔ آنچه وی «تجاوزات و جنایات گذشته» خواند، رژیم نظامی پاکستان بار دیگر مناطقی در کابل، کندهار، پکتیا و پکتیکا و برخی مناطق دیگر را بمباران کرده است. به گفتهٔ او، در شماری از این حملات خانه‌های غیرنظامیان هدف قرار گرفته که در نتیجه آن زنان و کودکان «شهید» شده‌اند، در حالی که در برخی نقاط دیگر مناطق خالی هدف قرار داده شده است.

سخنگوی امارت اسلامی افزوده است که انجام چنین حملاتی در «دههٔ پایانی ماه مبارک رمضان و در آستانهٔ عید» نشان می‌دهد که عاملان آن به گفتهٔ وی «به هیچ اصول انسانی و ارزش‌های اخلاقی پابند نیستند.»

مجاهد تأکید کرده است: «امارت اسلامی این جنایت و تجاوز آشکار را با شدیدترین الفاظ محکوم می‌کند و این ظلم بی‌پاسخ نخواهد ماند.»

او همچنین ادعا کرده است که در یکی از این حملات، ذخیرهٔ تیل شرکت خصوصی هوایی کام‌ایر در نزدیکی میدان هوایی کندهار هدف قرار گرفته است. به گفتهٔ وی، این ذخیره برای شرکت‌های هوایی ملکی و همچنان طیاره‌های سازمان ملل متحد مواد سوخت فراهم می‌کرد.

به گفتهٔ مجاهد، پیش از این نیز ذخیرهٔ تیل یک تاجر ملی به نام حاجی خانزاده در حمله‌ای مشابه هدف قرار گرفته بود.

رویداد های اخیر

متقی در دیدار با نماینده جدید برنامه توسعه ملل متحد بر اجرای پروژه‌های انکشافی تأکید کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی، با تورهان صالح، نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار کرد.

وزارت امور خارجه گفته است که در این دیدار، درباره فعالیت‌های توسعه‌ای سازمان ملل متحد در افغانستان، ادغام مهاجران بازگشته، همکاری‌ها در بخش‌های صحت و زراعت، معیشت بدیل برای مبارزه با مواد مخدر، حفاظت از محیط زیست، تغییرات اقلیمی و رسیدگی به رویدادهای طبیعی بحث و گفت‌وگو شده است.

آقای متقی، ضمن تأکید بر اهمیت کمک‌های بشردوستانه، بر اجرای پروژه‌های انکشافی و زیربنایی نیز تأکید کرد و افزود که امارت اسلامی در این زمینه به همکاری‌های خود با سازمان ملل متحد ادامه خواهد داد.

وزارت امور خارجه افزوده است که تورهان صالح نیز از هماهنگی برنامه‌های سازمان توسعه ملل متحد با اولویت‌های افغانستان اطمینان داد و گفت که این سازمان بر اساس نیازهای مردم افغانستان، همکاری‌های خود را در بخش‌های پروژه‌های انکشافی و ارتقای ظرفیت‌ها ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

محمد نعیم با سفیر جاپان درباره همکاری‌های دوامدار میان کابل و توکیو گفتگو کرد

Published

on

محمد نعیم، معین مالی و اداری وزارت امور خارجه امارت اسلامی، با کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان در کابل، دیدار و گفتگو کرده است.

وزارت امور خارجه گفته است که در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه افغانستان و جاپان، منافع مشترک و همکاری‌های دوامدار میان دو کشور گفتگو کردند.

سفیر جاپان ابراز امیدواری کرد که روابط میان دو کشور بیش از پیش تقویت شود. وی همچنین مبارزه جدی و مؤثر امارت اسلامی با مواد مخدر، بهبود وضعیت امنیتی و دیگر پیشرفت‌های افغانستان را ستود و از برگزاری نشست بروکسل میان امارت اسلامی و اتحادیه اروپا استقبال کرد.

محمد نعیم از موضع مثبت جاپان و همکاری‌های این کشور با مردم افغانستان قدردانی کرد و بر گسترش و تقویت روابط دوجانبه و تعاملات متقابل میان دو کشور تأکید کرد.

در پایان، دو طرف بر اهمیت و ضرورت برگزاری نشست‌های مشترک برای تقویت هماهنگی و همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد: امنیت مرزهای افغانستان تحت کنترول است؛ خاک کشور علیه هیچ کشوری استفاده نخواهد شد

سخنگوی امارت اسلامی بار دیگر تأکید کرد که سیاست حکومت، اقتصادمحور و اتصال‌محور است.

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که وضعیت امنیتی در مرزهای افغانستان تحت کنترول کامل نیروهای سرحدی قرار دارد و هرگونه تلاش قاچاق‌بران و به گفته او «افراد شرور» برای ایجاد ناامنی، در همان دقایق نخست خنثا می‌شود.

ذبیح‌الله مجاهد روز سه‌شنبه در نشست «برنامه حکومت در آیینه مطبوعات» گفت که نیروهای سرحدی مسؤولیت حفاظت از مرزها، تمامیت ارضی و منافع ملی افغانستان را بر عهده دارند و امنیت در امتداد سرحدات کشور در وضعیت قابل اطمینان قرار دارد.

او افزود که قاچاق‌بران و به گفته وی «افراد شرور» گاهی تلاش می‌کنند در مناطق مرزی مشکلات امنیتی ایجاد کنند، اما این اقدامات به سرعت از سوی نیروهای امارت اسلامی مهار و خنثا می‌شود.

مجاهد همچنین با اشاره به عملکرد وزارت سرحدات، اقوام و قبایل گفت که این وزارت طی یک سال گذشته ۴۳۲ مورد منازعه را حل‌وفصل کرده و برای تقویت همبستگی ملی و تحکیم وحدت، ۳۳ نشست بزرگ مردمی و قومی را در ولایت‌های مختلف کشور برگزار کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی بار دیگر تأکید کرد که سیاست حکومت، اقتصادمحور و اتصال‌محور است و افغانستان خواهان گسترش روابط نیک با تمامی کشورهای منطقه و جهان است.

او تصریح کرد که بر بنیاد این سیاست، خاک افغانستان علیه هیچ کشور دیگری مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117