Connect with us

رویداد های اخیر

معاون سرمنشی سازمان ملل: خواست امارت اسلامی از جامعه جهانی به رسمیت شناختن حکومت شان است

منتشر شده

در

(Last Updated On: دلو ۶, ۱۴۰۱)

معاون سرمنشی سازمان ملل متحد می‌گوید که دو هفته را برای گفتگو در مورد زنان افغان، در افغانستان و چندین کشور جهان سپری کرد.

امینه محمد شام روز چهارشنبه (۵ دلو) به خبرنگاران در نیویارک گفت که در دیدار با مقام‌های امارت اسلامی افغانستان تلاش کرد تا صدای تمامی زنان و دختران افغان را به گوش آنها برساند.

به گفته او، امارت اسلامی یگانه تاکیدی که داشتند، به رسمیت شناختن و داشتن نماینده در سازمان ملل متحد بود.

“خانم محمد گفت: «می‌دانم که باید برای به رسمیت شناختن بر اساس معیار‌های ما خیلی محتاط باشیم، چون راه خیلی باریک و لغزنده است و اگر مسائل را درست بدست نیاورید، باعث لغزش خواهد شد. چیزی که ما به کشور‌های عضو گفته می‌توانیم همین که چگونه به وسیله داد و گرفت‌ها، می‌توانیم طالبان (امارت اسلامی) را در جامعه جهانی داشته باشیم و آنها معیار‌ها را رعایت کنند.»

معاون سرمنشی سازمان ملل متحد گفت که در سفرش به افغانستان، در کابل و کندهار با مقام‌های امارت اسلامی دیدار کرد و در ولایت هرات با شماری از زنانی که کار‌های‌شان در نتیجه محدودیت امارت اسلامی از دست داده اند، دیده است.

امینه محمد افزود که سی درصد نیروی کاری در افغانستان زنان استند و موسسه‌های غیردولتی، زنان کارمند در این اداره‌ها را که اکنون خانه نشین شده اند، با مردان تعویض نمی‌کنند.

او در بخشی از اظهاراتش از امارت اسلامی نقل کرد که برایش گفته اند، می‌خواهند زنان را از فرهنگ غربی به دور نگهدارند.

وی گفته است که:«آنها به تقویت باور‌های‌شان ادامه دادند و تلاش کردند برای من درس بدهند که معیار‌های بشری چیست؟ پاسخ من همین بود که برای‌شان یادآوری کردم که معیار‌های حقوق بشری شامل محو تبعیض می‌شود و کاری را که آنها می‌کنند، تبعیض در برابر هر زن و دختر است.»

امینه محمد گفت که مشکل برای زنان و دختران در افغانستان روز افزون شده است.

در مجموع، او گفت که مطمئن نیست چه زمانی امارت اسلامی در اقدام‌های جدی‌شان تغییر وارد می‌کنند. اما تاکید کرد که کشور‌های جهان به ویژه کشور‌های اسلامی به تشویق امارت اسلامی جهت پذیرش خواسته‌های جامعه جهانی کار کنند.

به دنبال وضع محدودیت بر کار زنان در موسسه‌های غیر دولتی و ممانعت دانشجویان دختر از پوهنتون‌ها در افغانستان، معاون سرمنشی سازمان ملل متحد به این کشور رفت و با مقام‌های امارت اسلامی دیدار کرد.

امینه محمد در نشست خبری روز گذشته گفت که دو هیئت منطقه‌یی به شمول نماینده‌های سازمان همکاری اسلامی در نیمه‌های ماه مارچ امسال به افغانستان خواهند رفت و در مورد حق آموزش و کار زنان با مقام‌های امارت اسلامی گفتگو خواهند کرد.

رویداد های اخیر

نتایج مزایده فریکانسی برای شرکت‌های مخابراتی اعلام شد

Published

on

(Last Updated On: حوت ۲۸, ۱۴۰۲)

وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی نتایج مزایده فریکانسی را برای شرکت‌های مخابراتی کشور اعلام کرده است.

نجیب الله حقانی، سرپرست این وزارت در یک نشست خبری دوشنبه هدف از این مزایده را بهره‌گیری موثر شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمات مخابراتی و ایجاد فضای مناسب برای ارایه خدمات با کیفیت مخابراتی در کشور گفته است.

مزایده فریکانسی در بخش‌ باند‌های ۲۱۰۰، ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ میگاهرتز انجام شده که شرکت اتصالات برنده ۱۵ میگاهرتز، شرکت ام‌تی‌ان برنده ۱۰ میگاهرتز، شرکت افغان بیسیم برنده ۱۰ میگاهرتز و شرکت روشن برنده ۵ میگاهرتز فریکانسی شده اند.

اززش مجموعی این قرارداد ۹۸ میلیون و ۵۲ هزار و ۵۱۴ دالر امریکایی اعلام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در پی حملات هوایی پاکستان، امارت اسلامی سفیر این کشور را احضار کرد

Published

on

(Last Updated On: حوت ۲۸, ۱۴۰۲)

وزارت خارجه افغانستان روز دوشنبه (۲۸ حوت) اعلام کرد که سفیر پاکستان در کابل را احضار کرده و نامه اعتراضی خود را به او سپرده است.

این وزارت حملات هوایی پاکستان به خوست و پکتیکا را نکوهش کرده و به این کشور یادآوری کرده که «تجاوز بر خاک خود را به هیچ وجه تحمل نمی‌کند.»

در بیانیه رسمی این وزارت آمده که: «امارت اسلامی تجربه طولانی مبارزه برای آزادی در برابر ابرقدرت‌های جهان را دارد و تجاوز بر خاک خود را به هیچ وجه تحمل نخواهد کرد.»

این وزارت از دولت جدید ملکی پاکستان و مردم این کشور خواسته است که اجازه ندهند برخی از حلقات با اقدامات غیرمسئولانه و سیاست‌های نادرست روابط دو کشور همسایه و مسلمان را پیچیده کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ده‌ها خانواده نیازمند در هرات از بسته‌های کمک رمضانی بنیاد بیات بهره‌مند شدند

Published

on

(Last Updated On: حوت ۲۸, ۱۴۰۲)

ده‌ها خانواده‌ی فقیر در ولایت هرات دوشنبه (۲۸حوت) از بسته‌های کمک رمضانی بنیاد بیات بهره‌مند شدند. مسوولان این بنیاد در هرات می‌گویند که نیازمندان پس از ارزیابی شفاف، شناسایی و از بسته‌های کمکی مستفید شدند.

به گفته‌ آنان، این بسته‌های کمکی شامل آرد، برنج و روغن می‌شود که تا پایان ماه مبارک رمضان، خانواده‌های نادار در دیگر ولایت‌ها نیز تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

فقر و بیکاری در کشور سبب شده تا مردم بیشتر به کمک نیاز داشته باشند، از این رو بنیاد بیات به دنبال کمک به خانواده‌های نادار است.

دریافت کنندگان این بسته‌های کمک رمضانی بنیاد بیات، از دیگر نهادهای خیریه نیز می‌خواهند که به آنان کمک کنند.

بنیاد بیات در دو دهه گذشته بر علاوه کمک‌های رمضانی و زمستانی، همواره به آسیب دیده‌گان حوادث کمک کرده و همچنان در نوسازی و باز سازی نهادهای تعلیمی، صحی و تطبیق پروژه‌های عمرانی نقش فعال داشته است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!