Connect with us

رویداد های اخیر

ملل متحد از نشست کارشناسان به هدف یافتن بدیل کشت کوکنار در افغانستان خبر داد

منتشر شده

در

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد می‌گوید که گروهی از کارشناسان را در کابل به هدف یافتن بدیل کشت کوکنار گرد هم آورده است.

این نهاد در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس‌ روز دوشنبه گفت که یافتن بدیل کشت کوکنار برای دهاقین به بحث‌های بیشتری نیاز دارد.

در بیانیه آمده است: «ما به گفتگوهای بیشتری در مورد معیشت بدیل نیاز داریم. دفتر مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل متحد اخیراً گروهی از کارشناسان را در کابل گرد هم آورد تا درمورد راه ‌های حل معیشت بدیل پایدار برای دهاقین افغان که قبلاً به کشت خشخاش و دیگر محصولات غیرقانونی متکی بودند، بحث کنند.»

امارت اسلامی از این نشست استقبال کرده و می‌گوید که یافتن کشت بدیل به منظور داشتن افغانستان عاری از مواد مخدر ضروری است.

ذبیح‌ الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید حالا که کشت کوکنار در افغانستان ممنوع است، زمان جلوگیری آن فرارسیده و امارت اسلامی می‌خواهد مواد مخدر را به شکل دوامدار از افغانستان محو کند.

آگاهان اما به این باور اند که هر چند با روی کار آمدن امارت اسلامی کشت مواد مخدر کاهش یافته اما چنین نشست‌‌ها بسنده نیست و حکومت باید اقدامات جدی را علیه قاچاق مواد مخدر روی دست گیرد. به گفته آنان، اگر بدیل کشت کوکنار پیدا نشود، ممکن است که مردم دوباره به کشت کوکنار رو بیاورند.

این در حالی است که پیش از این دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل اعلام کرد که در سال جاری میلادی کشت کوکنار در افغانستان ۹۵ درصد کاهش یافته است.

رویداد های اخیر

مجاهد: سخنگویان همکاری‌های خود را با رسانه‌ها گسترش دهند

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی مرکزی امارت اسلامی، از تمامی سخنگویان ادارات امارتی خواسته است تا در راستای تقویت هرچه بیشتر روند اطلاع‌رسانی تلاش نموده و همکاری‌های خود را با رسانه‌ها گسترش دهند.

آقای مجاهد این مطلب را در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی و سخنگویان ادارات امارتی که امروز (سه‌شنبه) در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت برگزار شد، بیان کرده است.

مجاهد ضمن قدردانی از تلاش‌های سخنگویان در زمینه شریک‌سازی معلومات و اطلاع‌رسانی، نقش آنان را در تقویت و انسجام هرچه بیشتر روند اطلاع‌رسانی مهم و اثرگذار خواند و بر تداوم این همکاری‌ها تأکید ورزید.

مجاهد همچنان از سخنگویان خواست تا به‌گونه ویژه در غنامندسازی برنامه حکومت در آیینه مطبوعات و ویب‌سایت پرمختگ همکاری همه‌جانبه و مؤثر داشته باشند.

او نیز نقش رسانه‌ها را در اطلاع‌رسانی، ارتقای آگاهی عمومی، انعکاس واقعیت‌ها و تقویت اعتماد مردم نسبت به حکومت، اساسی و ارزشمند توصیف کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر سرحدات: دیگر به هیچ‌کس فرصت خون‌ریزی در کشور داده نخواهد شد

Published

on

نورالله نوری، وزیر سرحدات، اقوام و قبایل، می‌گوید اهدافی چون ایجاد نظام اسلامی، تأمین امنیت و تحقق وحدت ملی در افغانستان حاصل شده است و از مخالفین امارت اسلامی مقیم خارج خواسته است که به کشور بازگردند.

آقای نوری در یک نشست خبری امروز (سه‌شنبه) خطاب به مخالفین امارت اسلامی گفت: «اگر جهاد شما در مقابل روس‌ها به هدف ایجاد نظام اسلامی، تأمین امنیت و تحقق وحدت ملی بود، امروز این اهداف در افغانستان حاصل شده است. به کشور خود بازگردید و هرگونه پیشنهاد و نظری که دارید، مطرح کنید.»

نوری افزود که مخالفین امارت اسلامی در ترکیه، پاکستان و برخی کشورهای دیگر باید از ادعای «آزادسازی افغانستان» دست بردارند؛ زیرا افغانستان اکنون کشوری آزاد است. او هشدار داد که دیگر به هیچ‌کس اجازه و فرصت خون‌ریزی در کشور داده نخواهد شد.

او از آنان خواست هر پیشنهاد و هر خواستی که از امارت اسلامی افغانستان دارند، به کشور بیایند و آن را مطرح کنند.

وی گفت: «صدا، پیام و خواست شما چیست؟ کشور ما آزادی خود را از اشغالگران به دست آورده و امروز در سراسر افغانستان حتی یک سرباز خارجی حضور ندارد؛ پس می‌خواهید کشور را از چه کسی آزاد کنید؟ به کشور خود بازگردید و پیشنهادهای‌تان را مطرح کنید. مردم افغانستان از گذشته درس گرفته‌اند. امروز در سراسر افغانستان حتی یک جنازه هم دیده نمی‌شود و افغان‌ها دیگر نه انتظار جنازه دارند و نه به هیچ‌کس فرصت خون‌ریزی دوباره داده خواهد شد.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

زلمی خلیل‌زاد: افغانستان دیپلماسی را ترجیح داده، آیا پاکستان به خواست سازمان ملل گوش خواهد داد؟

خلیل‌زاد در پایان نوشته است: «امیدوارم چنین شود، اما نسبت به آن خوش‌بین نیستم.»

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده پیشین ویژه ایالات متحده برای صلح افغانستان، در واکنش به درخواست آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، برای پایان دادن به تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان، از اسلام‌آباد خواست به راه‌حل‌های دیپلماتیک روی آورد.

خلیل‌زاد در صفحه ایکس خود نوشت که سرمنشی سازمان ملل از افغانستان و پاکستان خواسته است به خشونت‌ها پایان دهند و اختلافات خود را از طریق دیپلماسی حل‌وفصل کنند.

وی افزود که افغانستان بارها اعلام کرده است راه‌حل دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد و برای کاهش تنش‌ها چندین پیشنهاد نیز ارائه کرده است.

نماینده پیشین ویژه امریکا در ادامه پرسیده است: «آیا ساختار حاکم در پاکستان به درخواست سرمنشی سازمان ملل گوش خواهد داد؟»

خلیل‌زاد در پایان نوشته است: «امیدوارم چنین شود، اما نسبت به آن خوش‌بین نیستم.»

اظهارات خلیل‌زاد در حالی مطرح می‌شود که در پی حملات اخیر پاکستان بر بخش‌هایی از افغانستان، سازمان ملل متحد نیز خواستار توقف فوری خشونت‌ها و حفاظت از غیرنظامیان شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117