Connect with us

رویداد های اخیر

مولوی عبدالکبیر به نماینده اتحادیه اروپا: تعهدات نشست سوم دوحه هرچه زودتر عملی گردد

او از نماینده اتحادیه اروپا خواست که وضعیت واقعی افغانستان و امارت اسلامی را با جهان و مسوولان این اتحادیه شریک سازد.

منتشر شده

در

معاون سیاسی رئیس الوزرا در دیدار با نماینده اتحادیه اروپا در کابل تاکید کرده که امارت اسلامی به تعهدات اش با جهان عمل کرده است و تعهدات سومین نشست دوحه هرچه زودتر عملی گردد.

در این دیدار که روز چهارشنبه صورت گرفت، مولوی عبدالکبیر گفت که موقف امارت اسلامی بر اساس تعامل، احترام متقابل و همکاری استوار است. وی افزود که کشت مواد مخدر در افغانستان به صفر رسیده، فساد اداری پایان یافته، تداوی معتادان ادامه دارد و از افغانستان به هیچ کسی خطر متوجه نیست.

او از نماینده اتحادیه اروپا خواست که وضعیت واقعی افغانستان و امارت اسلامی را با جهان و مسوولان این اتحادیه شریک سازد.

طبق خبرنامه ارگ، در این دیدار رافیلا یودیچه، شارژدافیر اتحادیه اروپا که ماموریت اش در افغانستان به پایان رسیده است، گفت که نمایندگان اتحادیه اروپا در نتیجه همکاری امارت اسلامی توانسته اند کمک‌های زیادی را برای افغان‌ها جمع آوری نمایند.

وی همچنان از ادامه مساعدت‌های اتحادیه اروپا به افغان‌ها اطمینان داده گفت که این اتحادیه تلاش می‌کند تا تعهدات انجام شده در سومین نشست دوحه عملی گردد.

رافیلا افزود که اتحادیه اروپا آماده همکاری در بخش آموزش و اعمار مکاتب در افغانستان می‌باشد.

شارژدافیر اتحادیه اروپا تصریح کرد که وضعیت و انکشافات در افغانستان به سوی مثبت در حرکت است و تلاش خواهند کرد که وضعیت افغانستان را با اعضای اتحادیه اروپا شریک سازند.

رافیلا یودیچه با شیر محمد عباس ستانکزی، معین سیاسی وزارت امور خارجه نیز دیدار کرده و از تعیین بوسکوویچ پوهر ویرانیکا به عنوان شارژدافیر جدید اتحادیه اروپا در کابل خبر داده است.

رافیلا گفت که نخست برای اشتراک در نشست سفارتخانه‌های کشورها برای افغانستان در دوحه به قطر سفر می‌کند و سپس در نشست با مسوولان اتحادیه اروپا در بروکسل برای بحث در مورد افغانستان اشتراک خواهد کرد.

در این دیدار، آقای ستانکزی از کمک‌های اتحادیه اروپا به افغانستان قدردانی کرده و از همکاری‌های وزارت امور خارجه اطمینان داده است.

رویداد های اخیر

سفیر امارت اسلامی در روسیه: رهبری و مراکز داعش در افغانستان کاملاً نابود شده‌اند

Published

on

گل‌حسن حسن، سفیر امارت اسلامی در روسیه، امروز (جمعه) در نشست مشترک امنیتی سازمان پیمان امنیت جمعی، جامعه کشورهای مستقل و سازمان همکاری شانگهای در مسکو گفت که رهبری و مراکز گروه داعش در قلمرو افغانستان به‌طور کامل نابود شده‌اند.

او تأکید کرد که امارت اسلامی به هیچ‌کس اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر استفاده کند.

حسن افزود که امارت اسلامی در بیش از پنج سال گذشته، در بخش‌های تأمین امنیت، مبارزه با مواد مخدر و تقویت اقتصاد کشور دستاوردهای چشم‌گیری داشته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سرمنشی پیمان امنیت جمعی: امارت اسلامی به بازیگر سیاسی درازمدت افغانستان تبدیل شده‌اند

مسادیکوف همچنین بر افزایش هماهنگی میان سازمان پیمان امنیت جمعی، جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع و سازمان همکاری شانگهای برای کمک به روند صلح در افغانستان تأکید کرده است.

Published

on

طلعت‌بیک مسادیکوف، سرمنشی سازمان پیمان امنیت جمعی، گفته است که امارت اسلامی افغانستان به یک بازیگر سیاسی درازمدت در افغانستان تبدیل شده‌اند و بیشتر کشورهای عضو این سازمان تماس‌های خود با مقام‌های امارت اسلامی را افزایش داده‌اند.

به گفته مسادیکوف، کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی، تقویت ثبات اجتماعی و کاهش تهدیدهای ناشی از وضعیت افغانستان، روابط دوجانبه خود با مقام‌های امارت اسلامی در کابل را فعال‌تر ساخته‌اند.

همکاری بین‌المللی؛ راهکار مقابله با تهدیدها

سرمنشی این سازمان تأکید کرده است که افغانستان به صلح، ثبات و توسعه اقتصادی نیاز جدی دارد. او گفته است که شکستن چرخه فقر، مقابله با قاچاق مواد مخدر، فعالیت‌های تروریستی، درگیری‌های مسلحانه و دیگر تهدیدها، به همکاری عمل‌گرایانه، هماهنگ و تدریجی جامعه جهانی با افغانستان نیاز دارد.

مسادیکوف همچنین بر افزایش هماهنگی میان سازمان پیمان امنیت جمعی، جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع و سازمان همکاری شانگهای برای کمک به روند صلح در افغانستان تأکید کرده است.

این اظهارات در نشست مشترک نمایندگان این سه سازمان درباره امنیت آسیای میانه و افغانستان مطرح شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

لاوروف: هیچ کشوری از خطر انقلاب‌های رنگی مورد حمایت غرب مصون نیست

سرگئی لاوروف می‌گوید که، رادیکال‌ها به دنبال استفاده از افغانستان به عنوان تخته خیز برای گسترش تهدیدها به آسیای مرکزی و روسیه هستند.

Published

on

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، هشدار داده است که هر کشوری، از جمله کشورهای آسیای میانه، ممکن است هدف آنچه او «انقلاب‌های رنگی سازمان‌دهی‌شده از سوی غرب» خواند، قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، لاوروف روز جمعه، ۱۶ اکتوبر، در نشست امنیتی درباره آسیای میانه و افغانستان در مسکو گفت که تلاش‌ها برای راه‌اندازی چنین تحرکاتی در شماری از کشورهای همسایه روسیه تاکنون خنثی شده‌اند.

او همچنین با اشاره به حضور بیست‌ساله امریکا و دیگر کشورهای عضو ناتو در افغانستان گفت که پیامدهای این حضور، به گفته او، برای مدت طولانی باقی خواهد ماند و غلبه بر میراث آن زمان‌بر خواهد بود.

درهمین حال، سرگئی لاوروف می‌گوید که، رادیکال‌ها به دنبال استفاده از افغانستان به عنوان تخته خیز برای گسترش تهدیدها به آسیای مرکزی و روسیه هستند.

این درحالیست که امارت اسلامی افغانستان بارها گفته است که خاک افغانستان علیه هیچ کشور همسایه استفاده نخواهد شد و به هیچ گروهی مسلح اجازه فعالیت داده نمی‌شود.

این نشست با حضور نمایندگان سازمان پیمان امنیت جمعی، جامعه کشورهای مستقل مشترک‌المنافع و سازمان همکاری شانگهای برگزار شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!