Connect with us

جهان

مکرون: امریکا بر اسرائیل برای پذیرش پیشنهاد آتش بس در لبنان فشار وارد کند

وی افزود که اگر نتنیاهو رد کند، فرانسه این موضوع را در شورای امنیت سازمان ملل متحد مطرح خواهد کرد.

منتشر شده

در

امانویل مکرون، رئیس‌ جمهور فرانسه روز پنجشنبه از ایالات متحده خواست که اسرائیل را برای پذیرش طرح آتش ‌بس ۲۱ روزه در لبنان تحت فشار قرار دهد. او گفت که تهاجم اسرائیل اشتباه بزرگی خواهد بود.

پیش از این، اسرائیل کاتز، وزیر امور خارجه اسرائیل پیشنهاد فرانسه و امریکا را برای آتش بس ۲۱ روزه رد کرده بود. بنیامین نتنیاهو، صدر اعظم اسرائیل گفت که به اردو دستور داده است تا با قدرت کامل به جنگ ادامه دهند.

مکرون گفته است که هنوز زمان برای نتنیاهو وجود دارد تا به این طرح متعهد شود.

وی گفت: «من معتقدم که ایالات متحده اکنون باید فشار را بر صدر اعظم اسرائیل برای انجام این کار افزایش دهد.»

وی افزود که اگر نتنیاهو رد کند، فرانسه این موضوع را در شورای امنیت سازمان ملل متحد مطرح خواهد کرد.

مکرون در ادامه گفت: «ما منتظر هستیم تا همه شرکا با ما بسیار صریح و متعهد باشند تا این پیام روشن را ارسال کنیم: اسرائیل امروز نمی‌تواند به لبنان حمله کند. جنگ امروز در لبنان انجام شدنی نیست؛ اشتباه بزرگی خواهد بود؛ خطر بزرگ افزایش تنش.»

مکرون پیشتر در یک کنفرانس خبری در مونترال گفته بود که فکر نمی‌کند اظهارات مقامات اسرائیلی درباره طرح آتش‌ بس قطعی باشد.

وی همچنین گفت که فرانسه مخالف تبدیل لبنان به غزه دیگر است و از اسرائیل می‌خواهد که حملات خود را متوقف کند و حزب ‌الله نیز از انتقام‌جویی خودداری کند.

جهان

ترمپ فرمان وضع تعرفه بر شرکای تجارتی ایران را امضا کرد

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، روز جمعه فرمانی اجرایی‌ای را امضا کرد که ممکن است با آن تعرفه ۲۵ درصدی بر کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، اعمال شود.

این دستور در حالی صادر می‌شود که تنش‌ها بین ایران و امریکا، حتی با وجود مذاکرات روز جمعه، همچنان پابرجاست.

Continue Reading

جهان

نماینده‌ ویژه امریکا: روسیه و اوکرین درباره تبادل ۳۱۴ زندانی توافق کردند

Published

on

استیو ویتکاف، نماینده‌ ویژه امریکا، روز پنجشنبه اعلام کرده که هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه برای تبادل ۳۱۴ زندانی به توافق رسیده‌اند و افزود که برای پایان دادن به جنگ، همچنان کارهای مهمی باقی مانده است.

ویتکاف در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه با تبادل ۳۱۴ زندانی موافقت کردند؛ این نخستین تبادل از این دست در پنج ماه گذشته است.»

او افزود: «این نتیجه از گفتگوهای صلحی به دست آمد که دقیق و سازنده بوده‌اند. هرچند کارهای مهمی هنوز باقی مانده، اما گام‌هایی از این دست نشان می‌دهد که تعامل دیپلوماتیک مستمر در حال ارائه نتایج ملموس و پیشبرد تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است.»

مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف روز چهارشنبه، نخستین روز دور جدید گفتگوها با میانجی‌گری امریکا در ابوظبی را «سازنده» توصیف کرده بود، در حالی که درگیری‌ها در مرگبارترین مناقشه اروپا از زمان جنگ جهانی دوم همچنان ادامه داشت.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفته بود که اوکراین انتظار دارد این گفتگوها به یک تبادل جدید زندانیان منجر شود.

ویتکاف همچنین در ایکس افزود که گفتگوها ادامه خواهد یافت و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری حاصل شود.

این فرستاده جزئیاتی درباره تعداد زندانیانی که هر کشور مبادله خواهد کرد ارائه نداد. کاخ سفید نیز خارج از ساعات کاری معمول، بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

Continue Reading

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!