Connect with us

رویداد های اخیر

مکرون: فرانسه با هیچ دینی مشکل ندارد

منتشر شده

در

پس اعتراضات گسترده مسلمان در سراسر جهان در واکنش به آنچه اظهارات توهین آمیز رییس جمهوری فرانسه در برابر مسلمانان گفته است، امروز (۱۱عقرب) سفارت فرانسه در کابل به نقل از امانویل ماکرون، رییس جمهوری این کشور گفته است که کشورش با هیچ دینی مشکل ندارد.

این سفارت در صحفه تویترش از زبان مکرون نگاشته است که: “معکوس آنچه طی روزهای اخیر در شبکه های اجتماعی خیلی ها شنیدم و دیدم، کشور مان با هیچ دینی مشکل ندارد.”

وی افزوده است که :” تمام ادیان در این سرزمین آزادانه فعال اند! فضا مبرا از برچسب ننگ و عار است.”

وی همچنان گفته است که فرانسه به صلح و همزیستی علاقمند و وابسته است.

این اظهارات مکرون در حالی ابراز می شود که چهارشنبه هفته گذشته شماری از باشندگان شهر کابل و دانش‌آموزان لیسه استقلال در واکنش به آنچه اظهارات توهین آمیز مکرون به پیامبر اسلام (ص) گفته شده است، کتاب‌های درسی خود را پاره کرده و به جاده انداختند.

این اعتراض کنندگان میگویند که رییس جمهوری فرانسه باید ازعمل توهین آمیز خود نسبت به پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) از همه مسلمانان جهان و افغانستان معذرت بخواهد.

همچنان گلبدین حکمتیار، رهبر حزب اسلامی در یک نشست خبری از حکومت خواست تا روابط سیاسی اش را با این کشور قطع نموده و اجناس فرانسه را تحریم کند.

بعد از کشته شدن یک معلم تاریخ فرانسوی به دست یک جوان ۱۸ ساله مسلمان به خاطر نشان دادن کاریکاتور پیامبر اسلام؛ رییس جمهور فرانسه گفت:” فرانسه کاریکاتورها را رها نخواهد کرد”.

پافشاری مقام‌های فرانسه مبنی بر انتشار کاریکاتور پیامبر اسلام با واکنش‌های تند کشورهای اسلامی مواجه شده است و کمپاین‌ها برای تحریم کالاهای فرانسوی در کشورهای اسلامی آغاز شده است.

پس از نشر کارتون پیامبر اسلام عمران خان، نخست وزیر پاکستان روز یک شنبه هفته گذشته با انتقاد از از موضع رییس جمهور فرانسه علیه اسلام و مسلمانان از مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک خواست علیه محتواهای ضداسلامی در این شبکه اجتماعی وارد عمل شود چرا که این نوع محتوا باعث بروز افراطیگرایی و تندروی در میان برخی مسلمانان میشود.

به دنبال عمران خان، رجب طیب اردغان، ریس جمهوری ترکیه از مردمش خواست تا از خرید اجناس فرانسوی خودداری کنند.

وی همچنان گفته است: “مکرون چه مشکل با اسلام دارد او را به بیمارستان روانی بستری کنید”.

رویداد های اخیر

Afghan official slams Shehbaz Sharif’s ‘shameful’ claims on Islamic unity

Published

on

Khubaib Ghufran, spokesperson for Afghanistan’s Ministry of Information and Culture, sharply criticized Pakistani Prime Minister Shehbaz Sharif over his recent claims about Islamic unity in relation to the war in Iran, calling them “shameful.”

On his X account, Ghaffran wrote: “You praised Trump as a hero of the Gaza peace plan, yet today you claim Islamic unity regarding Iran in a war that the same criminal (Trump) and his allies initiated?”

He added that while Afghanistan is governed under an Islamic system, Shehbaz Sharif has shown no compassion even toward the most vulnerable groups—from children to women and drug addicts—and that this cruelty persisted even during the holy month of Ramadan.

Ghaffran described Sharif’s stance as a “grave shame” and a stark example of “historical hypocrisy.”

Continue Reading

رویداد های اخیر

عفو بین‌الملل: حمله هوایی پاکستان بر مرکز تداوی معتادان در کابل نگرانی‌های جدی حقوق بشری ایجاد کرده است

عفو بین‌الملل می‌گوید که حتی اگر در بخشی از این کمپ تجهیزات نظامی وجود داشته باشد، تصمیم برای حمله باید با در نظر گرفتن خطرات احتمالی برای غیرنظامیان اتخاذ می‌شد.

Published

on

سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرده است که حمله هوایی پاکستان بر یک مرکز تداوی معتادان در شهر کابل نگرانی‌های جدی در مورد رعایت قوانین بین‌المللی بشردوستانه ایجاد کرده است.

ایزابل لاسه، معاون بخش تحقیقاتی منطقه‌ای این سازمان، در واکنش به اظهارات مقام‌های پاکستان که گفته بودند این حمله یک انبار مهمات را هدف قرار داده است، تأکید کرد که این حمله تلفات گسترده غیرنظامیان را در پی داشته است.

به گفته او، بخش بزرگی از کمپ «فینیکس» که پیش‌تر پایگاه نظامی نیروهای ناتو و ایالات متحده بود، از سال ۲۰۱۶ به یک مرکز تداوی معتادان تبدیل شده بود و حضور غیرنظامیان در آن به‌خوبی مستند شده است.

عفو بین‌الملل می‌گوید که حتی اگر در بخشی از این کمپ تجهیزات نظامی وجود داشته باشد، تصمیم برای حمله باید با در نظر گرفتن خطرات احتمالی برای غیرنظامیان اتخاذ می‌شد. این سازمان افزوده است که میزان تلفات و تخریب‌ها پرسش‌های جدی را درباره ارزیابی تناسب حمله و اقدامات لازم برای کاهش آسیب به غیرنظامیان مطرح می‌کند.

این سازمان از مقام‌های پاکستان خواسته است تا توضیح دهند که بر اساس چه اطلاعاتی این حمله انجام شده و همچنین یک تحقیق مستقل، بی‌طرفانه و فوری درباره این رویداد انجام دهند و نتایج آن را برای تأمین پاسخگویی به‌گونه علنی منتشر کنند.

این حمله رژیم نظامی پاکستان در ۱۶ مارچ انجام شده و مناطقی در کابل و ننگرهار را هدف قرار داده است.

امارت اسلامی گفته‌ که در این حمله بیش از ۴۰۰ غیرنظامی «شهید» و بیش از ۲۰۰ تن دیگر زخمی شده‌اند. در همین حال، سازمان ملل اعلام کرده که تا کنون مرگ ۱۴۳ نفر در این رویداد ثبت شده است.

گزارش‌ها همچنان نشان می‌دهد که از زمان آغاز درگیری‌ها میان افغانستان و پاکستان در ماه فبروری، دست‌کم ۷۶ غیرنظامی در افغانستان قربانی این تنش‌ها شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ابراز همدردی امارت اسلامی با قطر و ترکیه در پی سقوط مرگبار هلیکوپتر

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان در پی سقوط مرگبار یک هلیکوپتر در قطر، با حکومت‌ها و مردمان قطر و ترکیه ابراز همدردی کرده است.

وزارت امور خارجه این حادثه را اندوه‌بار خوانده و مراتب تسلیت و همدردی عمیق خود را با خانواده‌های قربانیان ابراز داشته است.

گفتنی است که سقوط هلیکوپتر در آبهای قطر، منجر به کشته شدن هفت نفر شد. مقامات علت این حادثه را مشکل تخنیکی عنوان کرده اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!