Connect with us

رویداد های اخیر

ناتو: نیروهای امنیتی افغان در نبود نیروهای خارجی توان ایستادن در برابر تهدیدها را دارند

منتشر شده

در

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، روز پنجشنبه در یک گفتگو با اسوشیتد پرس، گفته است که نیروهای امنیتی افغانستان توانایی ایستادن در برابر تهدیدها را دارند.

دبیر کل ناتو در جریان دیدار از یک کشتی هواپیمابر ناتو در دریای آتلانتیک، در سواحل پرتگال گفته است که :” چند سال پیش بیش از صد هزار سرباز ناتو درافغانستان حضور داشتند. اکنون درحال بیرون شدن استیم. اما در عوض ارتش و نیروهای امنیتی افغان بسیار قوی تر ، آموزش دیده و مجهزتر اند. بنابراین این، این یک پیشرفت تدریجی بوده و افغانستان را رها نخواهیم کرد، ما بر حمایت از آنان حساب کرده ایم اما به روش‌های دیگری غیر از حضور نظامی در افغانستان.”

وی همچنان گفته است که این سازمان با گماشتن کارشناسان غیرنظامی پشتیبانی اش را ازافغانستان ادامه خواهد داد.

آقای استولتنبرگ گفت که ناتو با گماشتن کارشناسان غیرنظامی در وزارتخانه‌های افغانستان، فراهم سازی هزینه‌های مالی نیروهای افغان و پشتیبانی از روند صلح افغانستان، همچنان به تعهدات در برابر این کشور پابند خواهد ماند.

این درحالی است که با بیرون شدن نیروهای خارجی از افغانستان، جنگ ها در بخش های از کشور شدت گرفته اند

آقای استولتنبرگ افزود: “خطرهای ناشی از تصمیم پایان دادن به مأموریت نظامی ناتو در افغانستان وجود دارند. ما در این باره بسیار شفاف و واضح حرف زده ایم. اما ماندن دراین کشور هم به معنای این است که ما نیز باید برخی از خطرات را بپذیریم ؛ خطر جنگ بیشتر، خطر مجبور شدن برای افزایش شمار نیروها دریک در یک مأموریت بی پایان نظامی.”

وی همچنان گفته است که ” ادامه ماندن به معنای این است که ما همچنین مجبور به پذیرفتن برخی از خطرات شویم. خطر جنگ بیشتر، خطر مجبور شدن برای افزایش تعداد نیروها و خطر ماندن در یک مأموریت (نظامی).”

استولتنبرگ می‌گوید که ناتو قصد دارد برای ادامه فعالیت فرودگاه کابل پشتیبانی مالی فراهم نماید، اما – فقط چند ماه قبل از پایان ماموریت، اما جزییات چگونگی این همه مشخص نیست.

رویداد های اخیر

رویداد ترافیکی در بدخشان جان ۱۲ تن را گرفت و سه زخمی برجا گذاشت

Published

on

سخنگوی قوماندانی امنیه بدخشان می‌گوید که در پی یک حادثه ترافیکی در ولسوالی ارغنجخواه این ولایت، ۱۲ تن جان باخته و سه تن دیگر به‌شدت زخمی شده‌اند.

احسان‌الله کامگار افزود که این رویداد ظهر امروز (شنبه) در ساحه «سمدر» ولسوالی ارغنجخواه رخ داده است.

به گفته وی، قربانیان این حادثه شامل مردان، زنان و کودکان می‌باشند.

او تصریح کرد که این رویداد زمانی رخ داد که یک عراده موتر نوع فلانکوچ، به‌دلیل خرابی سرک از مسیر منحرف شده و به دره سقوط کرده است.

زخمیان این حادثه برای تداوی به مراکز صحی منتقل شده‌اند و وضعیت صحی برخی از آنان وخیم گزارش شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان به سرمایه‌گذاران خارجی اقامت یک الی۱۰ ساله می‌دهد

Published

on

کمیسیون اقتصادی در نشست خود امروز (شنبه) موضوع اعطای اقامت یک ساله تا ۱۰ ساله به سرمایه‌گذاران خارجی را تایید کرده است.

کمیته مربوط موظف شده است تا با در نظرداشت میزان سرمایه‌گذاری، مدت اقامت را دسته‌بندی نماید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!