Connect with us

رویداد های اخیر

ناروی در آینده نزدیک نشستی درباره تغییرات اقلیمی در افغانستان برگزار می‌کند

منتشر شده

در

امارت اسلامی افغانستان به نقل از تاریه مگنوسن، رئیس کمیته ناروی برای افغانستان گفته که ناروی نشستی درباره پیامدهای تغییرات اقلیمی در افغانستان برگزار خواهد کرد.

آقای مگنوسن روز دوشنبه (۳۰دلو) این موضوع را در دیدار با زین‌العابدین عابد، معاون اداره محیط ‌زیست امارت اسلامی بیان کرده است.

به گفته‌ی وی این نشست در ماه اپریل در کابل و ناروی برگزار خواهد شد.

دراین دیدار، مگنوسن گفته که با اداره ملی محیط زیست و نهادهای بین‌المللی نشستی با محوریت تغییرات اقلیمی در افغانستان در کابل برگزار خواهند کرد.

زین‌العابدین عابد در این دیدار درباره پیامدهای منفی تغییرات اقلیمی در زمینه‌های زراعت، آبیاری، صحت و برخی از بخش‌های دیگر یاد کرده است.

در ماه سرطان سال گذشته دفتر هماهنک‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل گفته بود که افغانستان در بین ده کشور آسیب‌پذیر و در معرض تغییرات اقلیمی و بلایای طبیعی قرار دارد.

این سازمان نسبت به تشدید خشکسالی در افغانستان هشدار داده بود و آن را تهدیدی برای معیشت مردم و گرسنگی دانسته بود.

براساس برآورد سازمان ملل، افغانستان چهارمین کشور در معرض خطر و هشتمین کشور آسیب‌پذیر در برابر تغییرات اقلیمی قلم‌داد می‌شود.

International Sports

مسی در گولزنی جام جهانی ریکاد ثبت کرد؛ ارجنتاین به مرحله حذفی رسید

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

Published

on

لیونل مسی روز دوشنبه با پیروزی ۲ بر صفر ارجنتاین در برابر اتریش، صفحه دیگری به کارنامه درخشان خود افزود و به بازیکنی تبدیل شد که بیشترین گول را در تاریخ جام جهانی به ثمر رسانده است.

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

مسی که تنها چند روز تا ۳۹ سالگی‌اش باقی مانده، با وجود از دست دادن یک پنالتی در دقایق ابتدایی، در لحظات مهم بازی درخشید. عملکرد او باعث شد ارجنتاین، مدافع عنوان قهرمانی، شروع قدرتمند خود در جام جهانی را حفظ کند و به مرحله ۳۲ تیم برتر صعود نماید.

مسی هشت بار توپ طلا را برنده شده است، در شش بازی پیاپی جام جهانی گولزنی کرده و با پنج گول این فصل جام جهانی در جمع پیشتازان رقابت برای کسب توپ طلا قرار دارد.

علاقه‌مندان فوتبال در افغانستان می‌توانند جام جهانی را به صورت زنده از شبکه رادیو تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان در پی انفجار مرگبار تأسیسات گاز رأس لفان با قطر ابراز همدردی کرد

گفتنی است که در نتیجه انفجار روز یکشنبه در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در رأس لفان قطر، دست‌کم ۱۳ نفر جان باخته و ۶۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان در پی انفجار در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در شهر صنعتی رأس لفان قطر، که منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها تن شد، مراتب تأسف عمیق و همدردی خود را ابراز کرد.

این وزارت در اعلامیه‌ای ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت قطر، با خانواده‌های قربانیان این حادثه نیز ابراز غم‌شریکی کرد.

در این اعلامیه آمده است: «وزارت امور خارجه برای مجروحین آرزوی صحت عاجل و کامل می‌نماید، برای قربانیان از درگاه الله متعال طلب مغفرت و رحمت می‌کند و برای خانواده‌های آنان صبر جمیل استدعا می‌نماید.»

گفتنی است که در نتیجه انفجار روز یکشنبه در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در رأس لفان قطر، دست‌کم ۱۳ نفر جان باخته و ۶۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفارت قطر در کابل نشست میزگردی درباره روابط افغانستان با جامعه جهانی برگزار کرد

Published

on

سفارت قطر در کابل نشست میزگردی را درباره روابط افغانستان با جامعه جهانی برگزار کرد که در آن نمایندگان سازمان ملل متحد و وزارت امور خارجه افغانستان حضور داشتند.

در این نشست، جورجت گانیون، سرپرست هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) و معاون نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد در امور سیاسی، و همچنین اسکات اسمیت، رئیس بخش امور سیاسی یوناما، شرکت کردند.

از جانب افغانستان نیز ذاکر جلالی، رئیس دوم سیاسی وزارت امور خارجه، و عبدالحی قانت، رئیس مرکز مطالعات استراتژیک این وزارت، حضور داشتند.

براساس اعلامیه سفارت قطر، گفتگوها بر آینده روابط افغانستان با جامعه جهانی و راه‌های حمایت و تقویت این روابط متمرکز بوده است.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!