Connect with us

رویداد های اخیر

نانوایی خیریه تبسم روزانه به ۶۵۰ خانواده نیازمند نان خشک توزیع می‌کند

منتشر شده

در

بنیاد هزاره با ایجاد نانوایی ها در غرب کابل به تعداد ۶۵۰ خانواده نیازمند روزانه نان خشک به گونه رایگان توزیع میکند.

مسوولان این بنیاد می‌گویند که اگر کمک های افراد توانا با این بنیاد باشد این روند را گسترش و لااقل در سطح کابل سراسری میسازند.

این بنیاد هفته گذشته نانوایی تبسم دوم را در غرب کابل ایجاد کرد تا روزانه برای به بیش از ۳۰۰ خانواده نان خشک رایگان توزیع کندږ

محمد شریف تابش مسوول نانوایی خیریه تبسم میگوید: “به عنوان کارمند در بنیاد هزاره، بسیار خرسند هستم که حد اقل کمک نه! فقط چشم و دلخوشی برای مردم ایجاد کردیم. خودم به عنوان همکار خوشحالم.”

غلام حسین عضو نانوایی خیریه تبسم میگوید: “بنیاد هزاره برای ۳۰۰ خانواده نیازمند بی سرپناه و فقیر روزانه به تعداد خانواده ها نان خشک توزیع میکندږ”

دریافت کنندگان از اقدام خیریه و مردم دوستانه خرسند هستند و می‌گویند که این کمک ها در سرمای زمستان برای افراد فقیر مهم و حیاتی است.

معصومه یکی از دریافت کنندگان کمک میگوید: “زیاد خوشحال استم اینجا آمدند و سروی کردند. خانه ما را گفتند که شما مستحق استید و کارت گرفتم. امروز نان گرفتم و این ها میدانند که ما نیازمند استیم و خانه ما سرپرست ندارد.”

خدیجه باشنده کابل میگوید: “شوهرم مریض است و تعداد خانواده ما ۶ نفر است. اولادهایم قالین میبافند اما عاید نداریم مشکل داریم.”

در ماه های پسین همواره دیده شده است که کمک های مردم دوستانه از سوی نهادهای خیریه، تاجران و نهاد های مدد رسان به مردم بی بضاعت کمک شده است و انتظار می رود دامنه ای این کمک ها در ولایات کشور نیز گسترش یابد.

رویداد های اخیر

تأکید وزارت زراعت و برنامه توسعه ملل متحد بر گسترش همکاری‌های زراعتی در افغانستان

به گفته برنامه توسعه سازمان ملل، در چارچوب پروژه‌های بدیل معیشت، برای دو هزار دهقان کود کیمیاوی توزیع شده، سبزخانه‌ها ایجاد گردیده و بازارهای محصولات زراعتی توسعه یافته است.

Published

on

عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد (یو‌ان‌دی‌پی) در افغانستان، بر گسترش همکاری‌ها در بخش‌های زراعت، آبیاری، توسعه معیشت و اجرای پروژه‌های زیربنایی تأکید کرد.

به گفته برنامه توسعه سازمان ملل، در چارچوب پروژه‌های بدیل معیشت، برای دو هزار دهقان کود کیمیاوی توزیع شده، سبزخانه‌ها ایجاد گردیده و بازارهای محصولات زراعتی توسعه یافته است. همچنین در قالب برنامه آبادی، ۲۷۰ پروژه زیربنایی شامل کانال‌های آبیاری، چکدم‌ها و سایر تأسیسات آبی در نقاط مختلف کشور تطبیق شده است.

وزیر زراعت ضمن قدردانی از همکاری‌های این نهاد، گفت وزارت زراعت برای افزایش تولیدات داخلی، حمایت از دهقانان و مالداران و کاهش وابستگی به واردات، به همکاری با نهادهای توسعه‌ای ادامه خواهد داد.

وی همچنین افزود که برای حمایت از تولیدات داخلی، تعرفه واردات برخی محصولات زراعتی از جمله سبزیجات، میوه و شیر خشک افزایش یافته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

گوترش پس از حملات پاکستان: غیرنظامیان باید در هر شرایطی محافظت شوند

امارت اسلامی این حملات را «نقض حریم هوایی افغانستان»، «جنایت» و «اقدامی بزدلانه» خوانده و آن را محکوم کرده است.

Published

on

آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل متحد، در پی حملات هوایی پاکستان بر بخش‌هایی از ولایت‌های پکتیا، پکتیکا و کنر که به کشته و زخمی شدن ده‌ها غیرنظامی انجامید، خواستار توقف فوری درگیری‌ها و حفاظت از غیرنظامیان شد.

استیفان دوجاریک، سخنگوی سرمنشی سازمان ملل، روز دوشنبه به نقل از گوترش گفت که همه طرف‌ها باید به تعهدات خود بر اساس حقوق بین‌المللی بشردوستانه پایبند باشند و از غیرنظامیان و تأسیسات ملکی در هر شرایطی محافظت کنند.

براساس گزارش‌ها، در این حملات دست‌کم ۳۶ غیرنظامی «شهید» و بیش از ۱۶۰ تن دیگر زخمی شده‌اند. قربانیان شامل زنان، کودکان و سالمندانی بودند که هنگام حمله در یک منزل مسکونی حضور داشتند.

امارت اسلامی این حملات را «نقض حریم هوایی افغانستان»، «جنایت» و «اقدامی بزدلانه» خوانده و آن را محکوم کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پناهجویان در بریتانیا ممکن است تا ۱۰ هزار پوند هزینه‌ها را بازپرداخت کنند

شبانا محمود، وزیر داخله بریتانیا، گفته است که این اقدام برای کاهش فشار مالی بر سیستم پناهندگی طراحی شده و افرادی که توانایی پرداخت دارند باید سهم خود را ادا کنند.

Published

on

دولت بریتانیا طرحی را معرفی کرده است که بر اساس آن پناهجویانی که پس از دریافت حفاظت در این کشور مشغول کار می‌شوند، ممکن است مجبور شوند تا سقف ۱۰ هزار پوند از هزینه‌های اسکان و کمک‌های مالی دریافت‌شده را بازپرداخت کنند.

این پیشنهاد بخشی از لایحه مهاجرت و پناهندگی است که قرار است روز سه‌شنبه به پارلمان ارائه شود. بر اساس این طرح، افراد باید پیش از واجد شرایط شدن برای اقامت دایم بدهی خود را پرداخت کنند.

گفته شده است که این سیستم بازپرداخت مشابه سیستم قرضه محصلی عمل خواهد کرد و پس از رسیدن درآمد افراد به یک حد مشخص—که هنوز اعلام نشده—پرداخت‌های ماهانه آغاز می‌شود.

بر اساس وزارت داخله بریتانیا، مقدار استاندارد بازپرداخت در ابتدا ۱۰ هزار پوند تعیین شده است، اما وزیر داخله صلاحیت تغییر این رقم را خواهد داشت. همچنان کسانی که پیش از پرداخت قرضه بریتانیا را ترک کنند، در صورت بازگشت باید تمام مبلغ را بپردازند.

شبانا محمود، وزیر داخله بریتانیا، گفته است که این اقدام برای کاهش فشار مالی بر سیستم پناهندگی طراحی شده و افرادی که توانایی پرداخت دارند باید سهم خود را ادا کنند.

این پیشنهاد با واکنش‌های متفاوت روبه‌رو شده است. برخی کارشناسان مهاجرت نسبت به میزان درآمد احتمالی این طرح ابراز تردید کرده‌اند و برخی نهادهای حقوق بشری نیز آن را ناعادلانه و مانع ادغام پناهجویان توصیف کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117