Connect with us

رویداد های اخیر

نخستین گفتگوی تیلفونی بایدن و پوتین

منتشر شده

در

جوبایدن رییس جمهوری امریکا شب گذشته با همتای روسی خود ولادمیر پوتین در مورد ادعاها مبنی بر پرداخت پاداش از سوی روسیه برای کشتن سربازان امریکایی در افغانستان گفتگو کرده است.

این نخستین مکامله تیلفونی بایدن با پوتین پس از پیروزی در انتخابات امریکا است.

در این گفتگو آقای بایدن در مورد اعتراضات اخیر در روسیه نیز گفتگو و از بازداشت آلکسی ناوالنی یکی از مخالفان حکومت روسیه ابراز نگرانی کرده است.

در همین حال رییس جمهوری امریکا در مورد ادعاها مبنی بر حملات سایبری هکرهای روسی و تلاش برای نفوذ به داده‌های شرکت فروش نرم‌افزار «سولار ویندز» نیز ابراز نگرانی کرده است.

از سوی هم آقای بایدن گفته است که با وجود اختلاف نظر میان امریکا و روسیه، دو کشور “می توانند در راستای منافع متقابل كشورهای مان به عنوان یک توافق نامه جدید شروع كنند.”

ای در حالی است که پیش از تماس بایدن به پوتین، رییس جمهوری امریکا با ینس ستولتنبرگ دبیر کل ناتو صحبت کرده و به وی از تعهد امریکا به این پیمان اطمینان داده است.

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

غفران: در روزهای عید حدود ۲.۳ میلیون سیاح از مناطق تفریحی کشور بازدید کردند

Published

on

خبیب غفران، سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، اعلام کرده است که در روزهای عید فطر، حدود ۲.۳ میلیون سیاح داخلی و خارجی از مناطق تفریحی و جاذبه‌های طبیعی کشور بازدید کردند.

آقای غفران افزوده که این میزان از حضور سیاحین در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش قابل ملاحظه‌یی را نشان می‌دهد و بیانگر رشد و تقویت سیاحت است.

در همین حال، مسئولان ریاست‌های این وزارت در کنار تأکید بر همکاری مردم در زمینه حفظ محیط زیست، پاکیزگی مکان‌های عمومی و نگهداری از جاذبه‌های سیاحتی، افزوده‌اند که با همکاری و تلاش‌های گسترده نهادهای امنیتی، سیاحین در روزهای عید با اطمینان کامل به نقاط مختلف کشور سفر کردند.

به گفته غفران، وزارت اطلاعات و فرهنگ تلاش می‌کند تا در سطح کشور بخش سیاحت را توسعه داده، آن را تقویت کند و امکانات و سهولت‌های بیشتری برای سیاحان فراهم سازد.

با این حال، برخی از سیاحین که به ولایات مختلف کشور سفر کرده‌اند، با ابراز خرسندی از سفرشان از نظم، امنیت و مهمان‌نوازی مردم تمجید نموده و می‌گویند که تمام ولایات افغانستان همیشه زیبا بوده، اما امسال با این سطح از امنیت و امکانات سکتور سیاحتی، سفر آنان بسیار خاطره‌انگیزتر شده ‌است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برلین نماینده امارت اسلامی را به عنوان سرپرست سفارت افغانستان نمی‌پذیرد

Published

on

حکومت آلمان اعلام کرده است که نماینده امارت اسلامی را به عنوان سفیر یا شارژدافیر سفارت افغانستان در برلین به رسمیت نمی‌شناسد.

پیش از این، تلویزیون «ای‌آر‌دی» آلمان گزارش داده بود که  فردی به نام نبراس‌الحق عزیز که وابسته به امارت اسلامی است،  سرپرستی سفارت افغانستان در برلین را برعهده گرفته است.

به گزارش دویچه ویله، سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز دوشنبه در برلین گفت: «به وزارت خارجه هیچ گونه تغییر پرسونل [در سفارت افغانستان] اطلاع داده نشده است.»

او افزود که حکومت آلمان با امارت اسلامی افغانستان ارتباط می‌گیرد و اطلاع می‌دهد که «وضعیت حقوقی [سفارت] به شکل کنونی‌اش باقی خواهد ماند.»

سخنگوی وزارت خارجه آلمان همچنان توضیح داد که متصدی جدید در یک سفارت تنها زمانی به عنوان سفیر به رسمیت شناخته می‌شود که کشورش از قبل او را به کشور میزبان معرفی کند و کشور میزبان به او اعتبارنامه بدهد. او تاکید کرد که در مورد سفارت افغانستان چنین کاری صورت نگرفته است.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان در عین زمان تصریح کرد که برلین علاقه‌مندی زیادی به این دارد که خدمات منظم قونسلی افغانستان در آلمان وجود داشته باشد. به گفته او، با این کار «بازگشت افراد مکلف به ترک آلمان» ممکن می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!