Connect with us

رویداد های اخیر

نخست وزیر پاکستان این هفته برای دیدار با پوتین به مسکو می‌رود

منتشر شده

در

اسلام آباد روز دوشنبه تایید کرد که عمران خان، نخست وزیر پاکستان این هفته برای دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به مسکو خواهد رفت که این اولین سفر یک رهبر پاکستانی در دو دهه اخیر است.

این سفر دو روزه که از روز چهارشنبه (۴حوت) آغاز می‌شود، قبل از بحران کنونی اوکراین برنامه ریزی شده بود.

وزارت خارجه پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرده است که:” در جریان نشست سران، دو رهبر روابط دوجانبه از جمله همکاری‌های انرژی را بررسی خواهند کرد و همچنان درباره مسایل بشمول وضعیت افغانستان نیز گفتگو خواهند کرد.”

روابط بین پاکستان و روسیه برای سال‌ها بسیار کمرنگ بود زیرا اسلام‌آباد در جنگ سرد در کنار ایالات متحده قرار گرفت و پس از حمله نیروهای امریکایی به افغانستان در سال ۲۰۰۱، لقب متحد اصلی غیرناتو از سوی واشنگتن به پاکستان داده شد.

با این حال، در سال‌های اخیر، روابط بین ایالات متحده و پاکستان تیره شده و بین مسکو و اسلام آباد تغیر کرده که شاهد برنامه ریزی پروژه هایی در زمینه گاز و انرژی بوده است.

عمران خان در مصاحبه‌ای که روز دوشنبه (۲حوت) منتشر شد، زمان این سفر و هر گونه تأثیری که بر روابط پاکستان با غرب داشته باشد را کم اهمیت جلوه داد.

او به نیوزویک پاکستان گفت: “این دیدار خیلی قبل از ظهور مرحله فعلی بحران اوکراین برنامه ریزی شده بود… من دعوت نامه رئیس جمهور پوتین را خیلی زودتر دریافت کرده بودم.”

رویداد های اخیر

څار: د پاکستان پر سیاستونو نیوکې

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان یک زندانی امریکایی را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان از آزادی دنیس کویل، شهروند امریکایی، از زندان خبر داده است.

طبق خبرنامه این وزارت، مادر کویل در نامه‌ای به رهبر امارت اسلامی خواستار عفو و آزادی پسرش به مناسبت عید شده بود و ستره محکمه نیز حبس او را کافی دانسته و تصمیم به آزادی‌اش گرفت.

وزارت خارجه امارت اسلامی گفته است که این اقدام را بر پایه بشردوستی و حسن نیت انجام می‌دهد و معتقد است که چنین گام‌هایی می‌تواند فضای اعتماد میان کشورها را تقویت کند.

این وزارت همچنین ابراز امیدواری کرده است که هر دو کشور در آینده از طریق تفاهم و گفتگوهای سازنده بتوانند راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده پیدا کنند.

امارت اسلامی از همکاری امارات متحده عربی در این زمینه نیز قدردانی کرده است.

از سویی هم، برای رهایی کویل، یک هیأت امریکایی که در آن زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، نیز حضور داشت با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی امروز (سه‌شنبه) دیدار کرد.

در این دیدار، سیف محمد الکتبی، سفیر امارات متحده عربی در کابل و یک عضو این خانواده زندانی نیز حضور داشتند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، آقای متقی در این نشست افزود که امارت اسلامی هیچ‌یک از شهروندان هیچ کشوری را به منظور دستیابی به اهداف سیاسی بازداشت نکرده است، بلکه بازداشت‌ها نتیجه نقض قوانین بوده و افراد پس از طی مراحل قضایی آزاد شده‌اند.

در این نشست، زلمی خلیلزاد نیز از اقدام امارت اسلامی ستایش کرد و ادامه گفتگوها در مورد همه مسائل میان دو کشور را مهم دانست و امید خود را برای پیشرفت‌های بیشتر در آینده ابراز داشت.

متقی همچنان تأکید کرد که کابل و امارات باید خدمات قنسولی معیاری را به شهروندان خود ارائه کنند و حکومت افغانستان در این زمینه آمادگی کامل دارد.

او از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای نقش سازنده‌شان در تسهیل آزادی زندانی قدردانی کرد و امارات را دوست نزدیک افغانستان خواند.

همچنین آقای متقی پیش‌تر از نقش دولت قطر در زمینه تبادل اطلاعات بین امارت اسلامی و خانواده زندانی تقدیر کرده بود.

علاوه بر این، سفیر امارات آمادگی کشورش برای نقش‌آفرینی در نهادهای بشردوستانه را نشان داد و چنین پیشرفت‌هایی را به نفع همه دانست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!