Connect with us

رویداد های اخیر

نگرانی مارک اسپر از خروج زود هنگام نیروهای خارجی از افغانستان

منتشر شده

در

زورنامه واشنگتن پوست گزارش داشده است که مارک سپر، وزیر دفاع پیشین امریکا،  قبل از برکناری‌اش، یادداشت محرمی را به کاخ سفید فرستاده بود و نگرانی‌های خود را از جنگ روان در افغانستان و خروج زودهنگام سربازان آمریکایی بیان کرده بود.

زورنامه واشنگتن پوست به نقل از مقام‌های ارشد پنتاگون گفته است که اسپر درین یادداشت محرم به کاخ سفید هشدار داده است که خروج زودهنگام سربازان امریکایی از افغانستان خطر را برای بقیه سربازان در این کشور بیشتر می‌سازد.

تاج الدین ملت مل، آگاه امور سیاسی در این باره، گفت:”باید امریکا این را بفهمد که این طور اعمال غیر مسوولانه خلاف توقع جامعه جهانی و این عمل فوق العاده خطر ناک برای امریکا افغانستان و منطقه است. “

این در حالی است که قبل از این فرمانده پیشین نیروهای ناتو در اروپا، نگرانی خود را از بهر مقرری افراد تازه در وزارت دفاع امریکا بیان کرده بود.

 وی افزوده بود که هراس از آن دارد که این افراد برای ترمپ طرح خروج کامل سربازان را از افغانستان حتی پیش از کریسمس بدهد.

حالا  ترمپ حتی پس از انتخابات این کشور همچنان برای خروج سربازانش از افغانستان پافشاری دارد.

رحیم الله سیرت زدران.، آگاه روابط بین الملل، در این مورد گفت:”تا زمانکه منفعت آنها حفظ شود آنها گفته اند که نه برای افغانستان نه مردم افغانستان هیچ کدامش برای ما از منفعت ما کرده مهم نیست.”

گزارش هایی هم وجود دارد که ترمپ در روزهای باقی مانده از ریاست جمهوری‌اش در تلاش مقرری افراد هم سو و هم فکر با خودش است.

این درحالی است چند روز قبل کریستوفر سی میلر، که مخالف سر سخت حضور نیرو های امریکایی در افغانستان است،  به عنوان سرپرست وزارت دفاع این کشور گماشته شده است.

به تازه‌گی خبرگزاری “مک کلاچی” امریکا گزارش داده است که وزیر دفاع تازه ترمپ از کاهش زودهنگام نیروهای امریکایی، خبر داده است. کریس میلر، سرپرست وزارت دفاع امریکا گفته است :” همه جنگ‌ها باید پایان یابند.”

Advertisement

International Sports

مسی در گولزنی جام جهانی ریکاد ثبت کرد؛ ارجنتاین به مرحله حذفی رسید

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

Published

on

لیونل مسی روز دوشنبه با پیروزی ۲ بر صفر ارجنتاین در برابر اتریش، صفحه دیگری به کارنامه درخشان خود افزود و به بازیکنی تبدیل شد که بیشترین گول را در تاریخ جام جهانی به ثمر رسانده است.

کپیتان ارجنتاین در این دیدار حساس از گروه J هر دو گول تیمش را به ثمر رساند و تعداد گول‌هایش در جام جهانی را به ۱۸ رساند. او با این کار، ریکارد میروسلاو کلوزه از آلمان (۱۶ گول) را شکست.

مسی که تنها چند روز تا ۳۹ سالگی‌اش باقی مانده، با وجود از دست دادن یک پنالتی در دقایق ابتدایی، در لحظات مهم بازی درخشید. عملکرد او باعث شد ارجنتاین، مدافع عنوان قهرمانی، شروع قدرتمند خود در جام جهانی را حفظ کند و به مرحله ۳۲ تیم برتر صعود نماید.

مسی هشت بار توپ طلا را برنده شده است، در شش بازی پیاپی جام جهانی گولزنی کرده و با پنج گول این فصل جام جهانی در جمع پیشتازان رقابت برای کسب توپ طلا قرار دارد.

علاقه‌مندان فوتبال در افغانستان می‌توانند جام جهانی را به صورت زنده از شبکه رادیو تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان در پی انفجار مرگبار تأسیسات گاز رأس لفان با قطر ابراز همدردی کرد

گفتنی است که در نتیجه انفجار روز یکشنبه در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در رأس لفان قطر، دست‌کم ۱۳ نفر جان باخته و ۶۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان در پی انفجار در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در شهر صنعتی رأس لفان قطر، که منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها تن شد، مراتب تأسف عمیق و همدردی خود را ابراز کرد.

این وزارت در اعلامیه‌ای ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت قطر، با خانواده‌های قربانیان این حادثه نیز ابراز غم‌شریکی کرد.

در این اعلامیه آمده است: «وزارت امور خارجه برای مجروحین آرزوی صحت عاجل و کامل می‌نماید، برای قربانیان از درگاه الله متعال طلب مغفرت و رحمت می‌کند و برای خانواده‌های آنان صبر جمیل استدعا می‌نماید.»

گفتنی است که در نتیجه انفجار روز یکشنبه در مرکز پروسس گاز طبیعی مایع در رأس لفان قطر، دست‌کم ۱۳ نفر جان باخته و ۶۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفارت قطر در کابل نشست میزگردی درباره روابط افغانستان با جامعه جهانی برگزار کرد

Published

on

سفارت قطر در کابل نشست میزگردی را درباره روابط افغانستان با جامعه جهانی برگزار کرد که در آن نمایندگان سازمان ملل متحد و وزارت امور خارجه افغانستان حضور داشتند.

در این نشست، جورجت گانیون، سرپرست هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) و معاون نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد در امور سیاسی، و همچنین اسکات اسمیت، رئیس بخش امور سیاسی یوناما، شرکت کردند.

از جانب افغانستان نیز ذاکر جلالی، رئیس دوم سیاسی وزارت امور خارجه، و عبدالحی قانت، رئیس مرکز مطالعات استراتژیک این وزارت، حضور داشتند.

براساس اعلامیه سفارت قطر، گفتگوها بر آینده روابط افغانستان با جامعه جهانی و راه‌های حمایت و تقویت این روابط متمرکز بوده است.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!