اخبار ساحوی

نگرانی مقامهای دولت از ترویج افکار افراطی و دهشت افگنانه در دانشگاهای کشور

Published

on

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

حزب التحریر از سازمان های غیرنظامی هراس افگنانه است که از هفت سال بدین سو در امکان اکادمیک در افغانستان فعالیت دارد اما نیروهای امنیتی گامهای لازم برای جلوگیری از فعالیت های این گروه برنداشته است.

عبدالله عبدالله رییس اجرایی حکومت با بیان این مطلب میگوید: این گروه افراطی تلاش دارد تا فعالیت خود را گسترده سازد.

 

منابع در حکومت می گویند: حدود هفت سال است که جریانی به نام حزب التحریر در مکان های اکادمیک افغانستان تلاش دارد تا افکار افراطی و دهشت افگنانه را ترویج کند. در این میان دو پایگاه مهم آنان در دانشگاه کابل و ننگرهار شناسایی شده است. هرچند این گروه با ساز و برگ های نظامی به همراه نیست اما شاخه یی از گروه های هراس افگنان است که در تلاش برهم اندازی حکومت اند.

 

عبدالله عبدالله رییس اجرایی میگوید” سازمان حزب التحریر فعالیت های زیادی در محیط اکادمیک و اجتماع وجوانان دارد این سازمان شاخه ملکی احزاب تروریستی است که جوانان را تشویق به اعمال هراس افگنانه میکند و به گونه وسیع صورت میگیرد اما زیر نظر نهاد های امنیتی است اما توجه لازم صورت نگرفته است

 

اما گفته می شود حزب التحریر از سازمان هایست که تشکیل خلافت اسلامی را از اهداف خود میدانند و شاخه این جریان دو سال پس از فروپاشی رژیم طالبان در افغانستان به گونه غیر قانونی فعالیت خود را آغاز کرد. تظاهراتی حدود دو سال پیش در دانشگاه کابل و به تازه گی در دانشگاه ننگرهار نشانه های از این فعالیت ها دانسته شده است.

 

نیروهای امنیتی افغان هشدار میدهند که هیچگاه به جریان های در تبانی با گروه های هراس افگن اجازه فعالیت نخواهند داد.

صدیق صدیقی سخنگوی وزارت داخله میگوید “هر حزب که درتبانی با گروه های شورشی کار بکند دشمنان مردم افغانستان است و ما هیچگاه اجازه فعالیت آنا نرا نخواهیم داد

 

سنگ بنای حزب تحریر را شیخ تقی الدین فلسطینی در سال 1953 گذاشت وحالا اعضای آن مدعی اند که در 45 کشورجهان فعالیت دارند. هواداران این جریان افراطی ادعا میکنند که طرفداران زیادی در بخش های از افغانستان دارند اما تاکید دارند تا شرایط ایجاب نکند نظر خود را آشکارا بیان نمیکنند.

 

گزارش از احمد فرشاد صالح

Trending

خروج از نسخه موبایل