Connect with us

رویداد های اخیر

نیروهای امریکایی پیش از موعد افغانستان را ترک می‌کنند

منتشر شده

در

لوید آستین وزیر دفاع ایالات متحده امریکا در بیانیه ای برای کنگره این کشور می گوید که روند خروج به سرعت به پیش می رود و پیشتر از ماه سپتامبر تکمیل خواهد شد.

بیش از یک ماه پیش جو بایدن رییس جمهوری امریکا، اعلام کرد که نیروهای این کشور باید تا ماه سپتامبر افغانستان را به گونه کامل ترک کنند، اما حال وزیر دفاع ایالات متحده از تکمیل روند خروج نیرو های این کشور پیش از زمانبندی تعیین شده از افغانستان خبر می دهد.

آقای آستین میگوید: “من میفهمم که افغانستان در اولویت ذهن شما قرار دارد. طور که شما می فهمید که رییس جمهور بایدن حکم خروج نیروها را تا سپتامبر داده بود. امروز می توانم به شما گزارش دهم که روند خروج با سرعت بیشتری پیش می رود، در واقع کمی جلوتر از زمانبندی صورت می گیرد.”

همزمان با این رییس ستاد مشترک نیروهای امریکایی می گوید که به دنبال خروج نیروها، ممکن جان افرادی که سال ها با نیروهای امریکایی یا سفارت این کشور در افغانستان کار کرده اند در خطر باشد؛ ازین رو نیاز زمینه خارج کردن آنها را از افغاسنتان نیز فراهم می کند .

مارک میلی رییس ستاد مشترک نیروهای امریکایی میگوید: “ایمنی آنها ممکن است در معرض خطر باشد. و ما درک می کنیم که این یک وظیفه بسیار مهم است، اطمینان از وفادار ماندن به آنها و انجام آنچه که لازم است برای متیقین شدن از حفاظت آنها و در صورت لزوم، خارج کردن آنها از کشور بسیار مهم است.”

از سوی دیگر در حالیکه نبرد ها پس از اعلام خروخ نیروهای خارجی از افغانستان شدت گرفته است و روزانه ده‌ها قربانی از دو طرف جنگ می‌گیرد و گفتگوهای صلح هم به بن بست خورده است؛ پاکستان همسایه افغانستان از تلاش ها برای شکستن بن بست گفتگوهای صلح افغانستان خبر می دهد.

شاه محمود قریشی وزیر خارجه پاکستان میگوید:” ما به نقش خود برای صلح و ثبات در افغانستان ادامه خواهیم داد. پاکستان در حال حاضر همچنان در تلاش شکستاندن بن بست است. اما این یک مسوولیت مشترک است، نمی توان پاکستان را برای اختلاف های داخی که در افغانستان است مسوول دانست.”

در تازه ترین مورد فرماندهی مرکزی نیروهای ایالات متحده گفته است که روند خروج از افغانستان ۱۶ تا ۲۶ درصد تکمیل شده است.

رویداد های اخیر

رویداد ترافیکی در بدخشان جان ۱۲ تن را گرفت و سه زخمی برجا گذاشت

Published

on

سخنگوی قوماندانی امنیه بدخشان می‌گوید که در پی یک حادثه ترافیکی در ولسوالی ارغنجخواه این ولایت، ۱۲ تن جان باخته و سه تن دیگر به‌شدت زخمی شده‌اند.

احسان‌الله کامگار افزود که این رویداد ظهر امروز (شنبه) در ساحه «سمدر» ولسوالی ارغنجخواه رخ داده است.

به گفته وی، قربانیان این حادثه شامل مردان، زنان و کودکان می‌باشند.

او تصریح کرد که این رویداد زمانی رخ داد که یک عراده موتر نوع فلانکوچ، به‌دلیل خرابی سرک از مسیر منحرف شده و به دره سقوط کرده است.

زخمیان این حادثه برای تداوی به مراکز صحی منتقل شده‌اند و وضعیت صحی برخی از آنان وخیم گزارش شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان به سرمایه‌گذاران خارجی اقامت یک الی۱۰ ساله می‌دهد

Published

on

کمیسیون اقتصادی در نشست خود امروز (شنبه) موضوع اعطای اقامت یک ساله تا ۱۰ ساله به سرمایه‌گذاران خارجی را تایید کرده است.

کمیته مربوط موظف شده است تا با در نظرداشت میزان سرمایه‌گذاری، مدت اقامت را دسته‌بندی نماید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!