Connect with us

رویداد های اخیر

نیروهای خیزش مردمی تجهیز میشوند

منتشر شده

در

ریاست جمهوری میگوید که امروز (دوشنبه، ۱۸ اسد) در نشست رییس جمهور غنی با رهبران سیاسی و جهادی روی تجهیز سریع خیزش‌های مردمی فیصله صورت گرفته است.

ارگ می‌گوید که رهبران سیاسی و جهادی همزمان با حمایت از نظام و نیروهای امنیتی و دفاعی کشور،نقش بسیج‌های مردمی را در برابر تحرکات طالبان موثر دانسته است.

این در حالی است که درگیری‌های شدید میان نیروهای امنیتی و طالبان در سراسر کشور افزایش یافته است.

محمد امیری، معاون سخنگوی رییس جمهور، در این باره گفت:” امروز رییس جمهور با رهبران سیاسی و جهادی دیدار نمود و  در این دیدار رهبران سیاسی و جهادی ضمن حمایت از نظام و نیروهای امنیتی و دفاعی کشور در مورد انسجام و تجهیز خیزش‌های مردمی تحت چتر نیروهای امنیتی و اقدامات عاجل جهت سرکوبی دشمنان بحث و فیصله نمودند.”

در همین حال، حزب جنبش اسلامی می‌گوید که بر بنیاد پیشنهاد رهبران سیاسی و جهادی قرار است مسوولیت مدیریت جنگ به مارشال دوستم داده شود.

احسان نیرو، سخنگوی مارشال دوستم، در این باره گفت:”در نشست رهبران سیاسی در ارگ بررسی وضعیت امنیتی مورد ارزیابی قرار گرفته و رهبران سیاسی پیشنهاد شان این بوده که مارشال دوستم مسوولیت بخش‌های کلان نظامی را به دوش بگیرد، اما تا هنوز ارگ اعلام نکرده که چه زمانی این پیشنهاد عملی می‌شود و ما انتظار داریم تا هرچه زودتر روی این موضوع ارگ تصمیم اش را اعلام کند.”

ازسوی دیگر، حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان تاکید می‌ورزد که تجهیز بسیج‌های مردمی در کنار نیروهای امنیتی در میدان های جنگ اثر گذار است.

عبدالقادر سکندری، عضو شورای رهبری حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان، در این باره گفت:” نشست‌های پیهم که در ارگ انجام شد بسیج‌های مردمی در صحنه جنگ تاثیرات خود را دارد تا از جمهوریت و دست آوردها دفاع موثر صورت گیرد.”

این در حالی است  که قبل از این رییس جمهور غنی در یک نشست مشترک شورای ملی از نمایندگان خواسته بود تا مردم را در کنار نیروهای امنیتی و دفاعی بسیج کند.

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدراعظم مالیزیا خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان شد

Published

on

صدراعظم مالیزیا، داتوک سری انوار ابراهیم، در تماس تیلفونی با صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، نسبت به اوضاع نگران‌کننده در امتداد خط فرضی دیورند افغانستان و پاکستان ابراز نگرانی کرده و خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌های موجود شد.

انوار ابراهیم با نشر یک پیام در فیس‌بوک گفته است که ثبات منطقه برای مالیزیا اهمیت ویژه دارد و تمامی طرف‌ها باید از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی راه‌حلی برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها پیدا کنند.

این تماس در حالی صورت گرفته است که بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از سلسله حملات در ماه اکتوبر در مناطق خط فرضی دیورند افزایش یافته است.

صدراعظم مالیزیا علاوه بر بحث پیرامون وضعیت میان افغانستان و پاکستان، درباره روابط دوجانبه مالیزیا و پاکستان نیز با شهباز شریف تبادل نظر کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست چهل‌ودومین گروه کاری افغانستان در چارچوب سازمان پیمان امنیت جمعی برگزار شد

شرکت‌کنندگان همچنین بر ادامهٔ نظارت دقیق بر تحولات افغانستان و همکاری برای فراهم‌سازی زمینهٔ گفت‌وگوهای صلح و کاهش تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

Published

on

در تاریخ ۳ دسمبر ۲۰۲۵، چهل‌ودومین نشست گروه کاری افغانستان وابسته به شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی در مقر این سازمان برگزار شد. این نشست با حضور مقامات سرمنشی سازمان، هیأت‌های کشورهای عضو، و نمایندگان نهادهای مهم بین‌المللی از جمله دفتر مبارزه با تروریزم سازمان ملل، مرکز منطقوی سازمان ملل برای دیپلوماسی پیش‌گیرانه، مرکز ضدتروریزم کشورهای مشترک‌المنافع، ساختار منطقه‌ای ضدتروریزم سازمان همکاری شانگهای، شورای فرماندهان سرحدی کشورهای مشترک‌المنافع و صلیب سرخ بین‌المللی برگزار شد.

در این نشست، وضعیت جاری افغانستان به گونهٔ همه‌جانبه مورد بررسی قرار گرفت و اشتراک‌کنندگان از تداوم خطرات بالقوه و تهدیدهای امنیتی برخاسته از افغانستان ابراز نگرانی کردند.

اعضا بر اهمیت تداوم کمک‌های بشردوستانه و اقتصادی کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی به مردم افغانستان تأکید ورزیدند و خواستار تقویت نقش نهادهای منطقه‌ای در حمایت از ثبات و رفاه مردم شدند.

شرکت‌کنندگان همچنین بر ادامهٔ نظارت دقیق بر تحولات افغانستان و همکاری برای فراهم‌سازی زمینهٔ گفت‌وگوهای صلح و کاهش تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

در پایان این نشست، صورت‌جلسهٔ رسمی و طرح کاری گروه برای نیمهٔ نخست سال ۲۰۲۶ به تصویب رسید.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!