Connect with us

تجارت

هلال احمر: برای جلوگیری از سقوط اقتصادی افغانستان تلاش میکنیم

منتشر شده

در

فدراسیون جهانی هلال احمر در کابل می‌گوید که، این اداره برای جلوگیری از سقوط نظام اقتصادی افغانستان تلاش می‌کند.

معاون این فدراسیون همچنان تاکید می‌کند که ارایه کمک‌های بشری نمی ‌تواند خالی گاه ناشی از سقوط نهادهای خدماتی را پر کند.

 داکتر کرم کنیک، معاون فدراسیون جهانی و رییس هلال احمر ترکیه، در این باره گفت:” دروازه کمک‌ها برای افغانستان حلال احمر است، ما همه اداره کمک‌های جهانی را تشویق می‌کنیم که برای افغانستان کمک کند و حمایت هم می‌کنیم. به این صدا میکنیم که کمک هایکه افغانستان نیاز دارد زودتر به افغانستان بیاید، اگر جهان به مردم افغانستان کمک نکند این مشکل بیشتر می‌شود به شکل‌های مختلف مانند مهاجرت.”

آقای کنیک که از ترکیه به کابل آمده است در نشست خبری می ‌گوید کشورش ۸۰۰ تن بسته کمکی که شامل مواد غذایی، غیر غذایی و صحی می‌شود به افغانستان مساعدت خواهد کرد.

به گفته‌ای وی اولین محموله این بسته‌های کمکی تا چهار روز دیگر به افغانستان خواهد رسید.

داکتر کرم کنیک، معاون فدراسیون جهانی و رییس هلال احمر ترکیه، افزود:” با افغانستان ۱۰ میلیون دالر کمک کردیم که به دو میلیون انسان رسیده. این کمک‌های بشردوستانه است و این کمک‌های ترکیه ادامه دارد، این کمک‌های بشر دوستانه سر پناه و مواد غذایی میباشد.”

این در حالی است که سازمان غذایی جهان گزارش داده که بیشتر از نصف جمعیت افغانستان به کمک های بشردوستانه فوری نیاز دارد.

قبل از این سازمان ملل متحد نیز وضعیت اقتصادی افغانستان را بد توصیف کرده و تاکید کرده بود که هرچه زودتر باید پول نقد به اقتصاد کشور تزریق گردد.

تجارت

قزاقستان قرارداد صادرات زینک با شرکت افغان امضا کرد

Published

on

مقام‌های قزاقستان اعلام کرده‌اند که شرکت شالکیازینک این کشور، قرارداد تأمین سنگ زینک را با شرکت افغان-جرمن باختر در افغانستان به امضا رسانده است.

به گفته وزارت تجارت و ادغام قزاقستان، این قرارداد در جریان افتتاح «خانه تجارت قزاقستان» در کابل و در چارچوب سفر هیأت بلندپایه قزاقستان به رهبری معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد ملی این کشور امضا شده است.

براساس این توافق، سالانه حدود ۳۰ هزار تُن سنگ زینک از افغانستان به قزاقستان صادر خواهد شد. ارزش مجموع این قرارداد ۱۸.۸۸ میلیون دالر اعلام شده و هدف آن تأمین مواد خام برای فابریکه‌های تولیدی کازینک عنوان شده است.

مقام‌های قزاقستان گفته‌اند که افغانستان در حال تبدیل شدن به یک بازار دارای فرصت‌های گسترده اقتصادی است و زمینه‌های همکاری در بخش‌های معادن، زراعت و ساختمان در حال گسترش می‌باشد.

در همین حال، طرف قزاقی تأکید کرده است که خانه تجارت در کابل می‌تواند به عنوان یک پلتفرم مهم برای توسعه پروژه‌های جدید اقتصادی میان دو کشور عمل کند.

براساس آمار رسمی، حجم تجارت میان افغانستان و قزاقستان در سال ۲۰۲۵ به بیش از ۵۴۱ میلیون دالر رسیده و هدف‌گذاری شده است که این رقم در آینده نزدیک به ۳ میلیارد دالر افزایش یابد.

Continue Reading

تجارت

افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی هند؛ دعوت از سرمایه‌گذاران هندی برای سرمایه‌گذاری در معادن و صنعت ساختمان

آقای هاشمی در ادامه سفر خود از یک شرکت بزرگ تولید ادویه سنتی نیز دیدن کرده و بر توسعه همکاری‌های تجاری در زمینه صادرات و واردات گیاهان طبی میان افغانستان و هندوستان تأکید کرد.

Published

on

سید کریم هاشمی، رئیس عمومی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به هندوستان سفر کرده و در نمایشگاه بین‌المللی ساختمان «بهارت بیلدکان» اشتراک کرد؛ نمایشگاهی که با حضور نمایندگان و مقام‌های بیش از ۸۰ کشور جهان برگزار شده است.

در این نمایشگاه، محصولات زراعتی، صنعتی و ساختمانی کشورهای مختلف در بیش از ۳۵۰ غرفه به نمایش گذاشته شده و به عنوان یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای بین‌المللی صنعت ساختمان در هندوستان شناخته می‌شود.

آقای هاشمی در حاشیه این نمایشگاه با شماری از سرمایه‌گذاران، تاجران و مقام‌های بخش خصوصی هندوستان و دیگر کشورها دیدار و درباره گسترش همکاری‌های اقتصادی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان گفتگو کرد.

وی با معرفی ظرفیت‌های گسترده افغانستان در بخش معادن و مواد خام ساختمانی، از شرکت‌های هندی و بین‌المللی خواست تا در بخش استخراج، تولید و صنایع ساختمانی افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان همچنین با همراهی نور احمد نور، سفیر افغانستان در هندوستان، و سید عماد هاشمی، اتشه صحی افغانستان، از غرفه‌های شرکت‌های بزرگ بین‌المللی بازدید کرد.

آقای هاشمی در ادامه سفر خود از یک شرکت بزرگ تولید ادویه سنتی نیز دیدن کرده و بر توسعه همکاری‌های تجاری در زمینه صادرات و واردات گیاهان طبی میان افغانستان و هندوستان تأکید کرد.

او افزود که با افزایش تقاضا برای مواد ساختمانی و فراهم بودن فرصت‌های سرمایه‌گذاری، افغانستان می‌تواند به یکی از بازارهای مهم برای سرمایه‌گذاران خارجی، به‌ویژه شرکت‌های هندی، تبدیل شود.

Continue Reading

تجارت

امضای ۲۵ تفاهم‌نامه همکاری میان سکتور خصوصی افغانستان و قزاقستان

Published

on

در نتیجه برگزاری مجمع افغان–قزاق شامل نمایشگاه محصولات و تولیدات دو کشور و نشست‌های تجارتی میان اعضای سکتور خصوصی، ۲۵ تفاهم‌نامه همکاری میان اعضای سکتور خصوصی دو کشور به امضا رسید.

براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت، این تفاهم‌نامه‌ها بخش‌های مختلف از جمله واردات و صادرات ادویه، سبزیجات، میوه‌های خشک و تازه، همکاری‌های بانکی، آرد، گندم، روغن و کچالو را در بر می‌گیرد.

این تفاهم‌نامه‌ها همزمان با سفر یک هیأت عالی‌رتبه قزاقستان به کابل به رهبری معاون صدراعظم آن کشور امضا شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!