Connect with us

ورزش

همه چیز در مورد گروه‌های جام جهانی ۲۰آوره کریکت سال ۲۰۲۴

منتشر شده

در

تنها شش ماه پس از میزبانی هند از مسابقات هیجان انگیز جام جهانی ۵۰ آوره، نمایش جهانی دیگری در راه است – و بار دیگر شبکه تلویزیونی آریانا تمام هیجان جام جهانی ۲۰آوره را به خانه‌های علاقمندان کریکت در سراسر کشور خواهد رسانید.

این مسابقات از یک‌شنبه، ۲ جون، زمانی که ایالات متحده میزبان کانادا در دالاس خواهد بود، آغاز می شود و در ۲۹جون در کنزینگتون اووال در باربادوس به پایان می‌رسد.

این اولین بار در تاریخ است که جام جهانی کریکت در خاک امریکا برگزار می‌شود. از ۵۵ مسابقه، ۱۶ مسابقه در امریکا و بقیه در ویست اندیز برگزار خواهد شد.

۲۰ تیم در این مسابقات شرکت می‌کنند که در چهار گروه پنج تیمی برای مسابقات اولیه به صورت رفت و برگشت تقسیم می‌شوند.

گروه A – هند، پاکستان، ایرلند، کانادا، ایالات متحده امریکا

گروه B – انگلیس، استرالیا، نامیبیا، اسکاتلند، عمان

گروه C – نیوزلند، ویست اندیز، افغانستان، اوگاندا، پاپوآ گینه نو

گروه D – آفریقای جنوبی، سریلانکا، بنگلدیش، هالند، نپال

هر تیم یک بار با دیگر تیم‌های گروه خود بازی می‌کند و دو تیم برتر هر گروه به هشت بهترین‌ها راه می‌یابند. طرفین برای بُرد دو امتیاز کسب می‌کنند، یک امتیاز برای بدون نتیجه و هیچ امتیاز برای شکست.

هشت بهترین‌ها نیز بر اساس رتبه بندی پیش از مسابقات به دو گروه چهار تیمی تقسیم می شوند و مجدداً هر تیم یک بار با سایر تیم‌های گروه خود بازی می‌کند و دو تیم برتر به مرحله نیمه نهایی می‌رسند.

در مرحله نیمه نهایی، برنده گروه اول با قهرمان گروه دوم بازی می‌کند و بالعکس، دو فینالیست مشخص می‌شوند.

گروه A

هند و پاکستان در یک گروه قرار دارند و این دو رقیب در دیدار حساس گروهی روز یک‌شنبه ۹ جون در نیویارک به مصاف هم خواهند رفت.

این دو تیم همچنان با تیم‌های میزبان امریکا، کانادا و ایرلند روبرو خواهند شد.

هند با یک تیم قدرتمند و با قدرت کامل، اکنون آماده است تا عنوان دست نیافتنی را که آخرین بار در سال ۲۰۰۷ کسب کرده بود، دوباره بگیرد.

تیم هند تحت رهبری باتجربه روهیت شارما، که دومین دوره خود را به عنوان کاپیتان در جام جهانی ۲۰آوره آغاز می‌کند، این تیم دارای یک ترکیب فوق العاده عالی با حضور افرادی مانند یاشاسوی جیسوال، ویرات کوهلی و سوریاکومار یاداو است.

هند قبل از اینکه تمرکز به رویارویی در برابر پاکستان در ۹ جون در نیویارک داشته باشد شود، در آغاز تورنمنت در ۵ جون به مصاف ایرلند می‌رود.

پاکستان، درست مانند همتایان به کسب یک جام جهانی نزدیک شده است، زیرا در دو دوره اخیر جام جهانی ۲۰آوره به نیمه نهایی و فینال رسیده است.

بابر اعظم و محمد رضوان سال‌هاست که نقش‌های اصلی تیم ملی پاکستان را بر عهده داشته‌اند و از سوی سایم ایوب، فخار زمان و افتخار احمد حمایت خواهند شد.

پاکستان در بازی افتتاحیه خود در ۶ جون به مصاف میزبان مشترک امریکا می‌رود و سپس در ۹ جون مقابل هند قرار خواهد گرفت.

از سوی دیگر، ایرلند جایگاه خود را در جام جهانی ۲۰آوره امسال به دست آورده است، که گواهی بر سیر تکاملی کریکت این کشور در طول سال‌هاست.

ایرلند تحت رهبری جدید قرار خواهد گرفت و پاول استرلینگ، بازیکن کهنه کار، هدایت تیم را از اندرو بالبیرنی، که در دو دوره گذشته رهبری تیم را بر عهده داشت، به دست خواهد گرفت.

ایرلند در افتتاحیه تورنمنت خود در برابر هند در ۵ جون با یک چالش بزرگ روبرو است. با این حال، پیروزی در این دیدار می تواند به عنوان یک تقویت روحی قابل توجه برای این تیم عمل کند و به آرزوهای آنها برای پیشرفت فراتر از مرحله گروهی در جام جهانی ۲۰آوره کمک کند.

در همین حال، ایالات متحده سفری تاریخی را آغاز می کند زیرا اولین حضور خود را در جام جهانی ۲۰آوره مردان انجام می دهد و جایگاه خود را به عنوان میزبان مشترک مسابقات به دست می‌آورد.

این اولین حضور آنها در مسابقات بزرگ کریکت جهانی مردان از سال ۲۰۰۴ است.

مونانک پاتل هدایت تیم ایالات متحده را بر عهده خواهد داشت و به همراه آرون جونز و استیون تیلور نقش مهمی در ترکیب تیم ملی آنها خواهد داشت.

گنجاندن کوری اندرسون بازیکن سابق نیوزیلندی، قدرت ایالات متحده را بیشتر تقویت می‌کند.

ایالات متحده مبارزات خود را در جام جهانی ۲۰آوره در برابر همسایگان کانادا در تاریخ اول جون آغاز می کند، تا با پیروزی در بازی افتتاحیه، زمینه را برای یک تورنمنت موفق فراهم کند.

کانادا، مانند ایالات متحده، اولین حضور خود را در جام جهانی مردانه ۲۰اوره سال ۲۰۲۴ خواهد داشت.

با این حال، کانادا همچون بازی ها ناآشنا نیست، زیرا قبلاً در جام جهانی ۵۰ آوره ابتدا در سال ۱۹۷۹ و سپس در سه دوره متوالی در سال‌های ۲۰۰۳، ۲۰۰۷ و ۲۰۱۱ بازی کرده است.

سعد بن ظفر کهنه کار در مسابقات آتی در تیمی پر از بازیکنان باتجربه که تنها چهار بازیکن زیر ۳۰ سال دارند، کاپیتان کانادا خواهد بود.

کانادا بازی جام جهانی ۲۰آوره خود را در اول جون در برابر میزبان مشترک ایالات متحده در دالاس آغاز می‌کند.

گروه B

دو قهرمان اخیر به همراه سه تیم دیگر گروه B جام جهانی ۲۰آوره مردان کریکت سال ۲۰۲۴ را تشکیل می‌دهند.

انگلیس، مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی مردان ۲۰آوره، و استرالیا، برنده دوره ۲۰۲۱، در گروه B با نامیبیا، عمان و اسکاتلند قرار دارند.

فقط دو تیم برتر به مرحله هشت بهترین ها این تورنمنت راه خواهند یافت.

دیدار افتتاحیه تیم عمان در ۲ جون در برابر نامیبیا، خواهد بود.

در همین حال، تیم اسکاتلند در ۴ جون در برابر تیم انگلستان در باربادوس به میدان خواهد رفت.

گروه C

قهرمان دو دوره و میزبان مشترک ویست اندیز با نیوزلند، افغانستان، اوگاندا و پاپوآ گینه نو در جام جهانی ۲۰آوره مردان همگروه اند.

ویست اندیز و نیوزلند تیم های برتر گروه C هستند، اما با مقاومت شدید افغانستان، اوگاندا و پاپوآ گینه نو برای صعود به دور دوم روبرو خواهند شد.

علیرغم عملکرد ضعیف آنها در سال ۲۰۲۲، تیم تحت رهبری رومن پاول این بار یک تهدید بزرگ است.

ویست اندیز نیز با بازی با تیم‌های پایین‌تر گروه، پاپوآ گینه نو و اوگاندا، شروع نسبتاً آسان‌تری برای مسابقات دارد. اگر آنها خوب شروع کنند، میزبانان مشترک برای صدرنشینی گروه مورد علاقه خواهند بود.

نیوزلند در انتخاب تیم خود تغییر بسیار کمی انجام داد.

نیوزیلند بازی خود خود را در برابر افغانستان در گویان آغاز خواهد کرد و سپس در ترینیداد با میزبان مشترک ویست اندیز روبرو خواهد شد.

افغانستان در رده بندی تیمی ۲۰آوره مردان جهانی کریکت در رده دهم قرار دارد، اما بیش از آن توانایی کسب پیروزی های بزرگ را دارد.

آنها از پایان آخرین دوره جام جهانی ۲۰آوره در مقابل امارات متحده عربی، پاکستان و ایرلند پیروز شدند و همچنین به فینال مسابقات کریکت مردان بازی های آسیایی رسیدند، در مرحله که به هند باختند.

تیم افغانستان با بازگشت راشید خان پس از مصدومیت طولانی مدت این بازیکن تقویت شده است.

او تیم با چندین توپ اندازهای اسپینر را رهبری می‌کند که افرادی مانند مجیب الرحمن، نور احمد، ننگیال خروتی و محمد نبی را نیز دارد.

افغانستان از سوم جون مسابقات خود را علیه اوگاندا در گویان آغاز خواهد کرد.

اوگاندا با شکست راحت رواندا در آخرین بازی خود در مسابقات انتخابی منطقه آفریقا، یک جایگاه در جام جهانی ۲۰آوره را تضمین کرد. اوگاندا با پنج برد در شش بازی، تیم برجسته در کنار نامیبیا در مسابقات مقدماتی آفریقا بود و آنها جایگاه خود را در این رویداد بزرگ قطعی کردند.

در همین حال، پاپوآ گینه نو با رکورد بی عیب و نقص ۱۴ پیروزی در ۱۸ بازی اخیر خود وارد این مسابقات شده است. آنها توسط اسد والا رهبری می شوند. این دومین باری است که پاپوآ گینه نو در جام جهانی ۲۰آوره مردان حضور دارد.

پاپوآ گینه نو مبارزات خود را با یک مسابقه افتتاحیه چالش برانگیز در برابر کشور میزبان، ویست اندیز در ۲ جون آغاز می کند. آنها سپس در ۵ جون به مصاف اوگاندا می‌روند و پس از آن بازی هایی با افغانستان و نیوزلند برگزار می‌کنند.

گروه D

آفریقای جنوبی و سریلانکا دو تیم بالاترین رده بندی گروه هستند و این گروه نوید مسابقات هیجان انگیز با رقبای سریلانکا و بنگلدیش، آفریقای جنوبی و هالند را می دهد.

همچنان نیپال خود را برای دومین حضور خود در این بازی‌ها آماده نموده است.

بنگلادش با کمی بلاتکلیفی وارد جام جهانی ۲۰آوره می‌شود زیرا آنها همچنان به دنبال قوی‌ترین ترکیب خود هستند.

در عین حال نیپال در جام جهانی ۲۰آوره تیم جوانی را به نمایش خواهد گذاشت که روهیت پائودل ۲۱ ساله به عنوان کاپیتان تیم را هدایت می کند.

این دومین حضور نپال در این تورنمنت خواهد بود و آنها را به کم تجربه ترین تیم در گروه تبدیل می‌کند.

تیم هالند در ۸ جون در نیویارک به مصاف آفریقای جنوبی خواهند رفت.

آفریقای جنوبی که قوی ترین تیم این گروه است تیم قدرتمندی را گرد هم آورده است.

اما فشارها همچنان ادامه خواهد داشت زیرا تیم آفریقای جنوبی امیدوار است اولین حضور خود را در فینال جام جهانی ۲۰آوره مردان انجام دهد.

وانیندو هاسارانگا از سریلانکا اولین وظیفه اصلی خود را به عنوان کاپیتان جدید سریلانکا انجام خواهد داد.

نشر اخبار جام جهانی کریکت

شبکه تلویزیونی آریانا (ATN) هفته گذشته اعلام کرد که حق پخش جام جهانی ۲۰آوره امسال در افغانستان را بدست آورده است.

اخرین اخبار و اطلاعات این رویداد به‌طور مرتب در سایت آریانا نیوز و پلتفرم‌های دیجیتال منتشر خواهد شد، پس حتماً با ما همراه باشید.

ورزش

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا هفته آینده آغاز می‌شود

Published

on

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا قرار است دوشنبه هفته آینده رسماً آغاز شود و سنوکربازان برتر از سراسر افغانستان را گرد هم آورد.

این مسابقات با حضور ۳۲ بازیکن از تمام ولایاتی که سنوکر در آن بازی می‌شود، برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان جایگاه خود را از طریق مسابقات راهیابی که قبل از رویداد اصلی برگزار شد، کسب کرده‌اند.

این مسابقات در قالب سنوکر شش توپ سرخ برگزار می‌شود. مرحله گروهی، دور حذفی و یک چهارم نهایی به صورت هفت فریم برگزار می‌شود و بازیکنان برای صعود به مرحله بعدی باید چهار فریم را ببرند.

مرحله نیمه نهایی و نهایی به صورت ۹ فریم برگزار می‌شود.

طبق قرارداد امضا شده، تلویزیون آریانا چهار فصل دیگر جام قهرمانی سنوکر آریانا را نیز پخش خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از آخرین اخبار و برنامه‌های این رویداد هیجان‌انگیز، صفحات رسانه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

راشد خان جایگاه شماره ۱ را در رتبه‌بندی توپ‌اندازان کریکت ۵۰ آوره  و ۲۰ آوره حفظ کرد

Published

on

بر اساس آخرین رتبه‌بندی شورای بین‌المللی کریکت، راشد خان، بازیکن افغانستان، جایگاه خود را به عنوان بهترین توپ‌انداز جهان در مسابقات ۵۰ آوره و ۲۰ آوره حفظ کرده است.

راشد خان همچنان با ۷۰۵ امتیاز در صدر رتبه‌بندی توپ اندازان ۵۰ آوره قرار دارد، در حالی که با ۷۵۳ امتیاز، جایگاه شماره ۱ را در جمع توپ اندازان ۲۰ آوره در اختیار دارد.

راشد خان یکی از برجسته‌ترین بازیکنان در کریکت بین‌المللی است و با توانایی ویکت‌گیری و توپ اندازی عالی خود، نقش کلیدی برای افغانستان در همه فارمت‌های کریکت ایفا می‌کند.

در آخرین رتبه‌بندی ۵۰ آوره، جفرا آرچر، توپ‌انداز سریع انگلستان و کشاو مهاراج، توپ‌انداز افریقای جنوبی، به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم پس از راشد خان قرار دارند.

در مسابقات ۲۰ آوره، وارون چاکراوارتی، توپ‌انداز هندی و ابرار احمد، توپ‌انداز پاکستانی از نزدیک‌ترین رقیبان این ستاره افغان هستند.

Continue Reading

ورزش

افغانستان برای مسابقات چهارجانبه مالدیف آماده می شود

براساس معلومات فدراسیون فوتبال، این رقابت‌ها در اول ماه جون آینده آغاز شده و تا دهم همین ماه ادامه خواهد داشت.

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده‌است که تیم ملی فوتبال این کشور در رقابت‌های چهارجانبه‌ای که در مالدیف برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.

فدراسیون فوتبال افغانستان امروز (دوشنبه) گفته‌است که در این رقابت‌ها، تیم‌های ملی افغانستان، مالدیف و پاکستان، به‌همراه تیم زیر ۲۳ سال بنگله‌دیش حضور خواهند داشت.

براساس معلومات فدراسیون فوتبال، این رقابت‌ها در اول ماه جون آینده آغاز شده و تا دهم همین ماه ادامه خواهد داشت.

هدف از حضور در این رقابت‌ها، فراهم‌سازی زمینه بازی‌های بیشتر برای ملی‌پوشان و سنجش توانایی آنان در برابر تیم‌های منطقه عنوان شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!