Connect with us

رویداد های اخیر

هند بیشتر از ۲۰۰هراز واقعه مثبت ویروس کرونا را ثبت کرد

منتشر شده

در

خبرگزاری رویترز گزارش کرده است که هند امروز (پنجشنبه، ۲۶ حمل) بیشتر از ۲۰۰ هزار واقعه مثبت ویروس کرونا را ثبت کرده است و در شهر ممبیی آن کشور قرنطین اعلام شده است.

بر بنیاد این گزارش شفاخانه آن کشور با کمبود اکسیجن و دیگر مواد صحی رو برو شده است.

این در حالی است که  هند در هشت روز گذشته بیشترین واقعه‌های ویروس کرونا را ثبت  کرده است.

مقام‌های صحی هند به رویترز گفته است که در ۲۴ ساعت گذشته  ۲۰۰۷۳۹ واقعه مثبت ویروس کرونا در سراسر هند ثبت شده است و همچنان  ۱۰۳۸  تن دیگر جان باخته اند.

با ثبت این آمار هند پس از امریکا دومین کشور در جهان است که بیشترین واقعه‌های مثبت ویروس کرونا را ثبت کرده است.

یک مقام هندی در ایالت ممبیی به رویترز گفته است که ” این وضعیت خطرناک است، ما یک شفاخانه ۹۰۰ بستر داریم، ۶۰ مریض برای ما منتظر است ما برای آنان مکان مناسب نداریم.”

شفاخانه‌ها در گجرات و دیگر ایالت‌ها با کمبود آکسیجن رو برو است و مقام‌ها میگویند که این کشور با ظرفیت که دارد روزانه آکسیجن تولید میکند.

این در حالی است که روز گذشته هزاران تن از شهروندان هند با وجود شیوع ویروس کرونا و کمبود آکسیجن در کنار دریای گنگا جمع شدند و مراسم مذهبی شان را ادا کردند.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک بازرس پولیس گزارش کرده است که ۶۵۰۰۰۰ تن بامداد امروز در نزدیکی دریای گنگا برای غسل کردن جمع شده اند.

این بازرس پولیس در این باره گفت:” در جاهای که ازدحام کم است مردم از بهر مراعات نکردن فاصله اجتماعی جریمه شده است، اما اینجا جریمه کردن این مردم سخت است.”

بر اساس تصاویر در جریان ادای این مراسم مذهبی فاصله و محدودیت‌های وضع شده برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا رعایت نشده است.

رویداد های اخیر

شمار کشته‌شدگان انفجار در مسجد شیعیان اسلام‌آباد به ۳۱ نفر رسید

Published

on

در پی یک حمله انتحاری در جریان نماز جمعه در یک مسجد اهل تشیع به اسم خدیجة الکبری در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، دست‌کم ۳۱ نفر کشته و نزدیک به ۱۷۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش رویترز، تصاویر منتشرشده از محل حادثه، اجساد خون‌آلودی را نشان می‌داد که بر کف فرش‌شده مسجد افتاده بودند و در اطراف آن‌ها خرده‌شیشه‌ها، آوار و نمازگزاران هراسان دیده می‌شدند.

ده‌ها زخمی دیگر نیز در باغ‌های این مسجد در منطقه‌ای نیمه‌شهری در حومه اسلام‌آباد روی زمین افتاده بودند.

با وجود آن‌که بمب‌گذاری در پایتخت به‌شدت محافظت‌شده پاکستان نادر است، این کشور در سال‌های اخیر با موج فزاینده‌ای از فعالیت‌های شبه‌نظامی روبه‌رو بوده است.

عرفان مِمُن، معاون کمیسر اسلام‌آباد، در بیانیه‌ای گفت: «آمار کشته‌شدگان این انفجار افزایش یافته است. در مجموع ۳۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند. شمار مجروحانی که به شفاخانه‌ها منتقل شده‌اند، به ۱۶۹ نفر رسیده‌اند.»

دو مقام پولیس گفتند که مهاجم پیش از منفجر کردن بمب در درِ ورودی مسجد متوقف شده بود. آن‌ها به دلیل نداشتن مجوز برای صحبت با رسانه‌ها، نخواستند نامشان فاش شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبیکستان و پاکستان از افغانستان خواستند تا علیه گروه‌های شبه‌نظامی اقدام کند

Published

on

ازبیکستان و پاکستان به طور مشترک از افغانستان خواستند تا اقدامات مشخصی علیه گروه‌های شبه‌نظامی انجام دهد. دو کشور تأکید کردند که ثبات در منطقه و پروژه‌های بزرگ اتصال به بهبود شرایط امنیتی در افغانستان بستگی دارد.

این درخواست در بیانیه مشترکی که در پایان سفر رسمی رئیس جمهور ازبیکستان به پاکستان صادر شد، مطرح شده است. دو طرف تأکید کردند که صلح و ثبات در افغانستان برای صلح درازمدت در منطقه، رشد اقتصادی و اجرای موفقیت‌آمیز پروژه خط ‌آهن ازبیکستان-افغانستان-پاکستان ضروری است.

طبق این بیانیه، رهبران هر دو کشور تأکید کردند که چندین سازمان تروریستی همچنان از داخل افغانستان فعالیت می‌کنند و تهدیدات جدی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد می‌کنند. آنها از کابل خواستند که «اقدامات فوری و مشخصی» برای برچیدن و از بین بردن همه این گروه‌ها انجام دهد.

امارت اسلامی پیش از این ادعای حضور گروه‌های شبه‌نظامی در افغانستان را رد کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: کشورهای آسیای مرکزی خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، می‌گوید که سران کشورهای آسیای مرکزی در سفر شان به اسلام‌آباد احتمالاً خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند.

خلیل‌زاد در پستی در ایکس تأکید کرد که کشورهای آسیای مرکزی برای حمایت از پروژه‌های تجارتی و اتصالی خود، منافع استراتژیکی در دسترسی به پاکستان و فراتر از آن، از جمله بحر، دارند. او خاطرنشان کرد که این کشورها به ویژه بر توسعه راه‌آهن، لوله گاز، مخابرات و شبکه‌های برق که آسیای مرکزی و پاکستان را به هم متصل می‌کنند، متمرکز هستند – اقدامی که به گفته او منافع پاکستان را نیز تأمین خواهد کرد.

خلیل‌زاد گفت: «البته نقش افغانستان برای برآورده شدن هدف اتصال و توسعه منطقه‌ای حیاتی است. ثبات در افغانستان و روابط خوب پاکستان و افغانستان پیش‌نیاز مطلق اند.»

او ابراز امیدواری کرد که مقامات پاکستانی به توصیه سران کشورهای آسیای مرکزی مبنی بر بهبود سیاست‌های آسلام آباد در قبال افغانستان گوش دهند.

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر را در پاکستان انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد کرده و گفته است که نمی‌تواند مسئول امنیت داخل پاکستان باشد.

تجارت بین دو کشور پس از درگیری مرگبار در نزدیکی خط دیورند در ماه اکتوبر همچنان متوقف است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!