Connect with us

رویداد های اخیر

والی تهران از اجرای «طرح‌های ضربتی» برای اخراج مهاجرین غیرقانونی خبر داد

منتشر شده

در

حسین خوش‌ اقبال، والی تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت مهاجرین غیرقانونی به کشور شان خبر داده است.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، حسین خوش‌ اقبال با اشاره به وضعیت خروج مهاجرین غیرقانونی اظهار کرد که دفتر والی تهران با همکاری دستگاه‌های اجرایی، برنامه‌های متعددی برای تنظیم اتباع غیرمجاز و بازگرداندن آنان به کشور مبدأ روی دست گرفته است.

وی افزود که این طرح‌ها با هدف شناسایی افراد فاقد اسناد قانونی و انتقال آنها به کمپ‌های مراقبتی انجام می‌شود.

خوش‌اقبال همچنین با اشاره به برخورد قانونی با کارفرمایان متخلف اضافه کرد که بر اساس قانون کار، اشتغال اتباع بیگانه فاقد جواز کار غیرقانونی است و کارفرمایانی که این قانون را نقض کنند، مشمول جریمه خواهند شد.

خوش‌اقبال یادآور شد که این اقدامات با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، حفظ حقوق شهروندی و جلوگیری از سوء‌استفاده‌های احتمالی در حال انجام است.

او از شهروندان ایران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا حضور مهاجرین غیرقانونی، موضوع را به مراجع ذی‌صلاح گزارش دهند.

اخراج مهاجرین افغان از ایران اخیراً پس از سخت تر شدن شرایط اقامتی افزایش یافته است.

تنها در ماه جون، نزدیک به ۲۲۳ هزار افغان از طریق گذرگاه مرزی اسلام قلعه وارد افغانستان شدند، که افزایش قابل توجهی را نسبت به ۸۶ هزار نفر در ماه می نشان می‌دهد.

وقوع جنگ میان اسرائیل و ایران نیز باعث افزایش اخراج مهاجرین شده است.

رویداد های اخیر

در چهاردهمین نشست کابینه امارت اسلامی، گزارش مصرف بودجه انکشافی تائید شد

Published

on

در چهاردهمین نشست کابینه به ریاست ملا محمد حسن آخند، رئیس‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، گزارش مصرف بودجه انکشافی تائید و در مورد مسائل مهم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور بحث و تصامیم لازم اتخاذ شده است.

براساس خبرنامه ارگ، این نشست که روز گذشته (دوشنبه) برگزار شد، گزارش مصرف بودجه انکشافی تائید گردید و به ادارات مربوطه هدایت داده شد تا بودجه انکشافی را در پروژه‌های پلان‌شده به‌ موقع به مصرف رسانده و امور انکشافی را به شکل مطلوب و مطابق پلان پیش ببرند.

در این نشست، همچنان در مورد رسیدگی به مشکلات مهاجرین بحث صورت گرفت و به ادارات ذیربط وظیفه سپرده شد تا جهت رسیدگی به مشکلات آنان، راه حل‌های مناسب پیدا کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه و سادین آی‌ییلدیز درباره توسعه روابط کابل و انقره گفتگو کردند

Published

on

سادین آی‌ییلدیز، رئیس جدید مأموریت دیپلوماتیک ترکیه در کابل در دیدار تعارفی با امیر خان متقی، وزیر خارجه امارت اسلامی درباره توسعه روابط دو‌جانبه میان دو کشور گفتگو کرده است.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، در این دیدار آقای آی‌ییلدیز روابط میان افغانستان و ترکیه را مثبت ارزیابی کرد و بر گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی و صحی تأکید نمود.

آقای متقی نیز برای آی‌ییلدیز آرزوی موفقیت نمود و ترکیه را دوست نزدیک افغانستان دانست و روابط دو‌جانبه را در مسیر پیشرفت ارزیابی کرد.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

رئیس ورزش افغانستان با مقام‌های اندونیزیا درباره گسترش همکاری‌های ورزشی دیدار کرد

مقام‌های اندونیزیا اعلام کردند که معاون وزیر برنامه دارد تا در آینده به افغانستان سفر کند و همکاری‌های ورزشی را بیش از پیش توسعه دهد.

Published

on

احمدالله وثیق، رئیس کمیته ملی المپیک و تربیت بدنی افغانستان، در جریان یک سفر رسمی به اندونیزیا و همزمان با آغاز مسابقات جام ملت‌های آسیا، با توفیق هدایات، معاون وزیر جوانان و ورزش اندونیزیا، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار روی گسترش همکاری‌های ورزشی بین دو کشور تأکید شد و زمینه‌هایی مانند دسترسی ورزشکاران افغان مقیم اندونیزیا به لیگ‌ها و کمپ‌های تمرینی محلی مورد بررسی قرار گرفت.

توفیق هدایات این دیدار را گامی مثبت در جهت تقویت روابط ورزشی و تأکید بر ادامه تعاملات دانست. علاوه بر این، سعدالله بلوچ، سفیر افغانستان در اندونیزیا نیز در این جلسه حضور داشت و نقش دیپلماسی ورزشی در تقویت روابط دوجانبه را برجسته کرد.

مقام‌های اندونیزیا اعلام کردند که معاون وزیر برنامه دارد تا در آینده به افغانستان سفر کند و همکاری‌های ورزشی را بیش از پیش توسعه دهد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!