Connect with us

رویداد های اخیر

والی ننگرهار: طالبان سه پلچک را در این ولایت انفجار داده اند

منتشر شده

در

ضیاالحق امرخیل، والی ننگرهار گفته است که طالبان شب گذشته سه پلچک را در منطقه فاتح آباد ولسوالی سرخ رود انفجار داده اند و با این کار ارتباط باشنده‌گان ولسوالی‌های سرخ رود، خوگیانی، شیرزاد و حصارک را قطع کرده اند.

آقای امرخیل گفته است که:” به شهرداری و مسوولان مربوطه هدایت داده‌ام که به زودترین فرصت پلچک‌ها را دوباره ترمیم کنند.”

جنگجویان طالب صبح امروز به یک پوسته نیروهای امنیتی را در منطقه فتح‌آباد ولسوالی سرخ رود ولایت ننگرهار مورد هدف قرار دادند و سه پلچک را را دراین ولسوالی انفجار دادند.

از سوی دیگر سید رحمان، فرمانده پولیس ولسوالی سرخ رود می‌گوید که طالبان توان مبارزه رودر رو با نیروهای امنیتی را ندارند و از همین رو دست به تخریب و انفجار پل و پلچک‌ها می‌زنند.

درهمین حال، والی ننگرهار می‌گوید که شب گذشته در نتیجه درگیری نیروهای امنیتی و طالبان در منطقه گندمک ولسوالی شیرزاد، ۳۶ طالب بشمول اتباع خارجی کشته شدند و ۵۲ تن دیگر شان زخم برداشتند.

ضیاالحق امرخیل می‌گوید که دراین درگیری، دو سرباز نیروهای امنیتی نیز جان باخته اند.

طالبان تاکنون دراین باره چیزی نگفته اند.

رویداد های اخیر

تأکید محمد یعقوب مجاهد بر فراگیری علوم عصری و دینی

Published

on

محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع امارت اسلامی افغانستان، در سفرش به ولایت کندهار بر فراگیری علوم عصری و دینی تأکید کرده است.

او در مراسم فراغت در یک مدرسه در کندهار گفت: «از شما می‌خواهم که از مکاتب و مدارس حمایت کنید؛ نگذراید فرزندان تان بی‌تعلیم باشند. هر نوع علم را بیاموزید، چه عصری و چه دینی.»

وزیر دفاع تأکید کرد که امارت اسلامی در خدمت مردم قرار دارد، چنانچه شماری نیروها از سرحدات و شماری دیگر از جان و مال مردم حفاظت می‌کنند.

از سوی دیگر، ملا تاجمیر جواد، معاون اول ریاست عمومی استخبارات، به مناسبت فراغت طلاب جامعه مصباح‌العلوم گفته است که افغانستان در طول تاریخ همواره یکی از مراکز بزرگ علوم دینی بوده است.

آقای جواد افزوده است که افغانستان در چارچوب مکتب علمی ـ فکری ماوراءالنهر و مکتب علمی و فکری دیوبند، مراکز بزرگ دینی ـ علمی، شخصیت‌های برجسته دینی و آثار علمی ارزشمند در اختیار دارد و این روند همچنان ادامه دارد.

به گفته او، امروز در افغانستان ده‌ها هزار مدرسه فعال است و ده‌ها هزار جوان در آن‌ها به آموزش و تحصیل مشغول‌ اند و امارت اسلامی افغانستان به‌طور کلی به علوم دینی و علوم عصری توجه ویژه دارد.

وی تصریح کرده است که امارت اسلامی بر اصلاح نصاب مدارس و مراکز عصری، بهبود اصول و شیوه‌های تدریس، ایجاد نظم و انضباط و در مجموع ارتقای کیفیت تمام علوم دینی و عصری کار می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا دومین محموله هلیکوپتر‌های بلک‌هاک افغانستان را به کشور پیرو تحویل داد

Published

on

ایالات متحده امریکا دومین محموله هلیکوپترهای UH-60A+  بلک‌هاک را که توسط نیروهای حکومت پیشین افغانستان استفاده شده بود، به کشور پیرو تحویل داده است.

این هلیکوپترها بخشی از تجهیزات نظامی بود که پس از روی‌کار آمدن امارت اسلامی در سال ۲۰۲۱، به ازبیکستان منتقل شد.

در آن زمان، ۲۲ طیاره بال ثابت و ۲۴ هلیکوپتر از افغانستان به ازبیکستان منتقل شده بود.

امارت اسلامی بارها خواهان بازگرداندن این تجهیزات شده‌است، اما تاشکند این درخواست را نپذیرفته است.

در ماه فبروری ۲۰۲۵، ازبیکستان هفت هلیکوپتر بلک هاک افغانستان را به امریکا سپرد.

 

 

 

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!