Connect with us

رویداد های اخیر

وحید عمر: تا دو هفته دیگر حملات طالبان مهار خواهد شد

منتشر شده

در

Last Updated on: سرطان ۲, ۱۴۰۰

ریاست جمهوری می‌گوید که حملات پسین طالبان آخرین ظرفیت این گروه است و تا دو هفته دیگر عقب زده خواهند شد.

وحید عمر، رییس اداره ارتباطات عامه و راهبردی ریاست جمهوری در یک نشست خبری گفت که طالبان جنگ روانی را در برابر نظام و مردم افغانستان آغاز کرده، اما با راه اندازی عملیات‌های گسترده نیروهای امنیتی بار دیگر به “پنا‌هگاه‌های شان فرار خواهند کرد.”

این درحالی است که در این اواخر حملات طالبان افزایش یافته و چندین ولسوالی را در سراسر کشور تصرف کرده اند.

وحید عمر، رییس اداره ارتباطات عامه و راهبردی ریاست جمهوری، در این باره گفت: “تحرکات طالبان یک موج است بخاطر تخریش روحیه مردم و این موج دوامدار نیست و بقای طالب در هیچ ولسوالی دوامدار نیست و ما اراضی را دوباره می گیریم و مردم نیز با نیروهای امنیتی ایستاده استند.”

در همین حال آقای عمر تاکید می ورزد که طالبان بار دیگر چهره اصلی خشونت بار شان را به نمایش گذاشتند که هیچ تعهدی برای صلح و پایان خون ریزی ندارند.

عمر افزود: “طالبان درهر نقطه که حمله کردند چه کردند؟ مکتب را بسته کردند ساختمان‌ها را آتش زدند و هیچ چیزی به نام حکومت داری در وجود طالبان دیده نمی‌شود و مردم در یک ماه گذشته چهره اصلی طالب را دیدند که وحشی تر و ظالم تر شده اند هیچ تغیر نکرده اند و طالبان هیچ تعریفی از حکومت اسلامی ندارند.”

ازسویی هم حکومت سمت جدید سخنگوی سکتور دفاعی و امنیتی را ایجاد کرده است، تا معلومات از یک منبع واحد ارایه شود و  جنرال اجمل عمر  شینواری را به این سمت گماشته است.

جنرال اجمل عمر شینواری، سخنگوی سکتور امنیتی، میگوید:” تیم جدید که به وجود آمده از لحاظ مسلکی یقین دارم به زودترین فرصت وضعیت نظامی به طور کامل مدیریت و ابعاد منفی آن مهار خواهد شد و پلان‌های شوم دشمن به زودترین فرصت خنثی و مهار می‌شود و از تمام نقاط کشور دفاع می‌شود.”

با این حال مسوولان حکومت نقش مردم را در کار تامین امنیت وعقب زدن دسیسه‌های طالبان بسیار اثر گذار میدانند و تاکید می‌ورزند که مردم با ایستاده‌گی با نیروهای امنیتی نشان دادند که تحت تاثیر تبلیغات منفی دشمن نخواهند رفت.

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صداعظم مالیزیا خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان شد

Published

on

صدراعظم مالیزیا، داتوک سری انوار ابراهیم، در تماس تیلفونی با صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، نسبت به اوضاع نگران‌کننده در امتداد خط فرضی دیورند افغانستان و پاکستان ابراز نگرانی کرده و خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌های موجود شد.

انوار ابراهیم با نشر یک پیام در فیس‌بوک گفته است که ثبات منطقه برای مالیزیا اهمیت ویژه دارد و تمامی طرف‌ها باید از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی راه‌حلی برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها پیدا کنند.

این تماس در حالی صورت گرفته است که بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از سلسله حملات در ماه اکتوبر در مناطق خط فرضی دیورند افزایش یافته است.

صدراعظم مالیزیا علاوه بر بحث پیرامون وضعیت میان افغانستان و پاکستان، درباره روابط دوجانبه مالیزیا و پاکستان نیز با شهباز شریف تبادل نظر کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست چهل‌ودومین گروه کاری افغانستان در چارچوب سازمان پیمان امنیت جمعی برگزار شد

شرکت‌کنندگان همچنین بر ادامهٔ نظارت دقیق بر تحولات افغانستان و همکاری برای فراهم‌سازی زمینهٔ گفت‌وگوهای صلح و کاهش تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

Published

on

در تاریخ ۳ دسمبر ۲۰۲۵، چهل‌ودومین نشست گروه کاری افغانستان وابسته به شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی در مقر این سازمان برگزار شد. این نشست با حضور مقامات سرمنشی سازمان، هیأت‌های کشورهای عضو، و نمایندگان نهادهای مهم بین‌المللی از جمله دفتر مبارزه با تروریزم سازمان ملل، مرکز منطقوی سازمان ملل برای دیپلوماسی پیش‌گیرانه، مرکز ضدتروریزم کشورهای مشترک‌المنافع، ساختار منطقه‌ای ضدتروریزم سازمان همکاری شانگهای، شورای فرماندهان سرحدی کشورهای مشترک‌المنافع و صلیب سرخ بین‌المللی برگزار شد.

در این نشست، وضعیت جاری افغانستان به گونهٔ همه‌جانبه مورد بررسی قرار گرفت و اشتراک‌کنندگان از تداوم خطرات بالقوه و تهدیدهای امنیتی برخاسته از افغانستان ابراز نگرانی کردند.

اعضا بر اهمیت تداوم کمک‌های بشردوستانه و اقتصادی کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی به مردم افغانستان تأکید ورزیدند و خواستار تقویت نقش نهادهای منطقه‌ای در حمایت از ثبات و رفاه مردم شدند.

شرکت‌کنندگان همچنین بر ادامهٔ نظارت دقیق بر تحولات افغانستان و همکاری برای فراهم‌سازی زمینهٔ گفت‌وگوهای صلح و کاهش تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

در پایان این نشست، صورت‌جلسهٔ رسمی و طرح کاری گروه برای نیمهٔ نخست سال ۲۰۲۶ به تصویب رسید.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!