Connect with us

اخبار ساحوی

ورود ۳۰۰ نیروی دریایی آمریکا به هلمند

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

nato_increases_the_number_of_troops_in_afghanistanسه صد نیروی دریایی آمریکا وارد هلمند میشوند.

فرمانده نیروهای آمریکایی به واشنگتن پست گفته است که قرار است ۳۰۰ نیروی دریایی را در هلند برای جنگ سال آیند خورشیدی مستقر سازند.

قرار ادعاها، برای جنگ دشوار سال آینده حضور این نیروهای آبدیده و تمام عیار برای جنگ تنها درسطح آموز نیست آنان ممکن در برخی عملیات ها رو در روی شورشیان قرار گیرند.

جنرال راجر بیترنر جونیور، فرمانده نیروهای دریایی آمریکا گفته است: “۳۰۰ نیروی دریایی آمریکایی برای مشاوره و حمایت از نیروهای امنیتی افغان به ولایت هلمند جابجا میشوند، نیروهای تازه نفس آمریکایی توانایی رویارویی با هرگونه تهدید در افغانستان را دارند، این نیروها به دستور جان نیکلسون فرمانده نیروهای قاطع در افغانستان جایگزین خواهند شد.”

ظاهرا هلمند سال آینده روزگار تیرۀ جنگی را پیش رو دارد و بزرگترین هم پیمان راهبردی افغانستان هم از این رهگذر نگران است.

از سوی هم وزارت دفاع ملی میگوید، از آمدن این نیروهای با تجربۀ آمریکایی استقابل میکند.

محمد رادمنش، معاون سخنگوی این وزارت گفته است: “نیروهای که می آیند از نیروهای آموزش دیده و خوبی برای افغانستان دانسته میشوند و آنان ما را میتوانند در حد آموزش و مشورت دهی خوب کمک کنند.”

هلمند سال دشوار از بحر ناامنی پشت سر گذاشت، ساحاتی که هم از دست رفت در کنار نزدیک به ۲۰ هزار نیرو در این ولایت مستقر است، اما تعبیر ها از جنگ سال پیشرو گونه ای دیگریست و موثریت این نیروها هم کمک جدی به سبز پوشان نظامی افغان است.

نجیب دانش، معاون سخنگوی وزارت داخله گفته است: “هلمند سال گذشته را پرخطر پشت سر گذاشت، اکنون ما نیروی کافی برای جنگ در این ولایت داریم و نیاز به جنگ نیروهای خارجی نیست اما برای آموزش این نیروهای موثر خواهند بود.”

قبل از این گزارش شده بود که سران شبکۀ حقانی و شورای کویته از خاک پاکستان به ولایت هلمند منتقل شده اند و در این ولایت نقشۀ نبرد سال آینده را می ریزند اما همواره این ادعا از سوی نظامیان افغان رد شده است.

گزارشگر: علی اصغری

Advertisement

اخبار ساحوی

حاکم دبی پروژه ترمینال ۳۵ میلیارد دالری میدان هوایی آل مکتوم را تصویب کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۰, ۱۴۰۳)

شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی، پروژه ترمینال مسافربری جدید در میدان هوایی آل مکتوم را به ارزش تقریبی ۳۵ میلیارد دالر تصویب کرد.

به گفته او، میدان هوایی بین‌المللی آل مکتوم بزرگ‌ترین فرودگاه جهان با ظرفیت ۲۶۰ میلیون مسافر و پنج برابر فرودگاه بین‌المللی دبی خواهد بود و تمامی فعالیت‌ها در فرودگاه دبی طی سال‌های آینده به فرودگاه آل مکتوم منتقل خواهد شد.

شیخ محمد افزود فرودگاه آل مکتوم شامل ۴۰۰ دروازه ترمینال و پنج خط پرواز خواهد بود.

شیخ احمد بن سعید آل مکتوم، رئیس شرکت هوایی امارات، نیز در این ارتباط گفت که میدان هوایی آل مکتوم خانه جدید این شرکت حامل پرچم امارات و شرکت هوایی خواهر آن یعنی «فلای‌دبی» و همچنین تمام شرکای هوایی است که به دبی پرواز دارند.

پل گریفیت، مدیرعامل میدان‌های هوایی دبی، نیز گفت این اقدام «موقعیت دبی به عنوان یک قطب هوانوردی پیشرو در صحنه جهان را تثبیت خواهد کرد.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

چین میزبان مذاکرات آشتی میان حماس و فتح خواهد بود

Published

on

(Last Updated On: ثور ۸, ۱۴۰۳)

خبرگزاری رویترز گزارش داده است که چین میزبان گفتگوها بین حماس و رقیب آن فتح برای وحدت فلسطین خواهد بود که یک موضوع قابل توجه در دیپلوماسی در مورد فلسطین همزمان با ادامه جنگ در نوار غزه است.

پس از حمله حماس بر اسرائیل در هفتم اکتوبر سال گذشته، اسرائیل سوگند یاد کرده است که این گروه را نابود می‌کند. حملات اسرائیل بر غزه تا کنون بیش از ۳۴ هزار کشته بر جای گذاشته است.

فتح جنبش محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین است که از حمایت غرب برخوردار بوده و در کرانه باختری زیر اشغال اسرائیل، حکمرانی محدودی دارد.

حماس و فتح از زمانی که افراد حماس در جنگی کوتاه در سال ۲۰۰۷ فتح را از غزه بیرون راندند، نتوانسته اند که اختلافات سیاسی خود را حل کنند. واشنگتن از اقدامات برای آشتی دادن این دو گروه هراس دارد، زیرا از تشکیلات خودگردان حمایت می‌کند اما حماس را به عنوان یک گروه تروریستی می‌شناسد.

یکی از مقامات فتح به رویترز گفت که هیاتی به رهبری عزام الأحمد، مقام ارشد این گروه به چین رفته است. یک مقام حماس گفت که تیم این جناح برای مذاکرات به رهبری موسی ابومرزوق، یکی از مقامات ارشد حماس، اواخر روز جمعه به چین پرواز خواهد کرد.

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک کنفرانس مطبوعاتی روز جمعه، تصریح کرد: «ما از تقویت اقتدار تشکیلات خودگردان ملی فلسطین حمایت می‌نماییم و از همه جناح‌های فلسطینی در دستیابی به آشتی و افزایش همبستگی از طریق گفتگو و مشورت حمایت می‌کنیم.»

از زمان آغاز جنگ غزه، این اولین باری است که یک هیات حماس به چین می‌رود. به گفته وزارت خارجه چین، یک دیپلومات چینی به نام وانگ کجیان ماه گذشته در قطر با اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس دیدار کرده بود.

این دیپلومات مستقر در بیجینگ گفت که هدف از این مذاکرات حمایت از تلاش‌ها برای آشتی دادن دو گروه رقیب فلسطینی است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

بریتانیا تحریم‌های جدید علیه صنعت طیاره بی‌پیلوت سازی ایران وضع کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۷, ۱۴۰۳)

بریتانیا روز پنجشنبه در واکنش به حمله ایران بر اسرائیل در اوایل ماه جاری میلادی، تحریم‌های جدیدی را علیه صنعت ساخت طیاره‌ نظامی بی‌پیلوت ایران اعلام کرد.

این اقدامات که با هماهنگی ایالات متحده و کانادا انجام شده است، چهار کسب و کار و دو رئیس را در شبکه‌ای از شرکت‌های ساخت طیاره‌های بی‌پیلوت هدف قرار می‌دهد.

دیوید کامرون، وزیر امور خارجه بریتانیا در بیانیه‌ای گفت: «حمله خطرناک رژیم ایران بر اسرائیل خطر هزاران تلفات غیرنظامی و تشدید تنش در منطقه را با خود داشت.»

وی افزود: «امروز بریتانیا و شرکای ما پیام روشنی ارسال کرده اند – ما مسوولان رفتار بی‌ثبات کننده ایران را مورد بازخواست قرار خواهیم داد.»

بریتانیا همچنین اعلام کرد که ممنوعیت‌های جدیدی را برای صادرات طیاره‌های بی‌پیلوت و قطعات راکتی به ایران اعمال خواهد کرد تا توانایی‌های نظامی آن را محدود کند.

هفته گذشته، بریتانیا در اقدامی هماهنگ با ایالات متحده، در پی حمله ایران بر اسرائیل، تحریم‌هایی را علیه شخصیت‌ها و سازمان‌های نظامی ایران اعمال کرد.

ایران در سیزدهم اپریل به عنوان یک حمله انتقام‌جویانه برای حمله به ساختمان سفارت خود در دمشق، طیاره های بدون سرنشین و راکت‌هایی را به سمت اسرائیل پرتاب کرد، اقدامی که خطر تشدید بیشتر درگیری‌ها در خاورمیانه را افزایش داد.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!